ΗΧΕΙΑ FOCAL JM LAB SIM&CΟ

Reaction score
0
Ti αποψη έχετε για το πακέτο της Focal JM Lab αποτελούμενο από
2 XXL δαπέδου
1 ΧL κεντρικό
Subwoofer το cub2
και 2 δορυφόρους πίσω sib

http://www.focal-fr.com/home/fr/sibco/index.htm

O χώρος μου στο νεο σπίτι θα έιναι συνολικά 55-60μ2 (2 σαλόνια+τραπεζαρία) αλλά ο ενεργός για θέαση τηλεόρασης γύρω στα 20μ2 στο ένα σαλόνι.

Το θέμα ειναι οτι πλησιάζουν σε τιμή τα bose acoustimass 10 τα οποία είναι πολύ μικρά και πολύ ισχυρά!
Τι λετε?
Περιμένω γνώμες...

Reaction score
0
Αν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση και η μουσική απόδοση εξίσου θα σου πρότεινα να δείς και να ακούσεις τα καινούργια Μirage omni V2 με απίστευτο design και κορυφαίο ήχο καμία σχέση με Βοse και JM LAB sim&co! Eχουν τη δυνατότητα να παίζουν υψηλές εντάσεις και να καλύπτουν μεγάλους χώρους χωρίς την ανάγκη τελικών λόγω της υψηλής τους ευαισθησίας 94db! Ετσι με έναν καλό ολοκληρωμένο Α/V είσαι απόλυτα καλυμένος. Ποιότητα κατασκευής εκπληκτική! Εγω παράγγειλα ήδη 4 κολώνες με το κεντρικό και το sub της ίδιας σειράς! Κάνε μία επίσκεψη στον αντιπρόσωπο και θα με θυμηθείς! Kαι σε πολυ καλή τιμή μετρητοίς!!!

Δες εδώ τα Main :
http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=27&prod_id=161&sub_id=14

Reaction score
0
....hello ..σφηνοσα στην συζητηση γιατι με ενδιαφερει ..το θεμα ..οπως και τα συγκεκριμενα ηχεια που αναφερατε.....θελω την γνωμη σας και για τα TANNOY Arena...... pour favour...με ενδιαφερει ο τομεας MUSIC.......

FOCAL
TANNOY
BOSE
PICOLO
MIRAGE

OR what?

Thank u!!!!!!!

Reaction score
0
Μemis κάνε ένα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο υπάρχουν στοιχεία του στο link που έχω παραπάνω! Μόλις ήρθαν στην Ελλάδα τα δείγματα και ακόμα δεν υπάρχουν στα μαγαζιά! Θα τα έχει και στην έκθεση στο LEDRA MARRIOT όπου θα μπορείς και να ακόυσεις! Δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή γιατί τα παράγγειλα όλα μαζί με κάτι καλώδια! Πάντως νομίζω κάτω από 1000 ευρώ τα FS V2! Aλλά κάνε ένα κόπο να τα ακούσεις και θα δείς ότι απλα δεν παίζονται!!! Επίσης δεν είναι MADE in CHINA που είναι τα υπόλοιπα αλλά ΜΑDE IN CANADA! :wink:

Reaction score
0
Και τα focal made in France ειναι! Εχω τα xxl και τρια xl κεντρικο και περιφερειακα!
Κατεληξα στα συγκεκριμενα μετα απο πολλες ακροασεις ηχειων και ειμαι πολυ ικανοποιημενος!
Τα οδηγω με εναν denon 2106 και το αποτελεσμα ειναι αψογο (τουλαχιστον στα αυτια μου)

Reaction score
0
καλο θα ειναι να βλεπεις λιγο πιο προσεκτικα αν ειναι made in canada το γιατι αν δεν το βλεπεις μπορω ευκολα να σου το δειξω

Reaction score
0
Λάθος μου, παρασύρθηκα από την προηγούμενη σειρά ΟΜΝΙSΑΤ της οποίας ημουν ευτυχής κάτοχος για ένα χρόνο, που ήταν όντως φτιαγμένη στον Καναδά! Μίλησα με τον αντιπρόσωπο και μου είπε πως η νέα σειρά είναι φτιαγμένη στην Κίνα στο καινούργιο εργοστάσιο της Mirage.
Αrgiris εσύ που το είδες?

Reaction score
0
δεν μου λες πως λες οτι ενα ηχεια ειναι made in canada επειδη εχει αυτοκολητο made in canada το αυτοκολητο μπορει να ειναι τα υλικα του ηχειου οχι αν αμφιβαλεις λυσε το tweeter και θα δεις που ειναι φταγμενο απο το χωριο του JET LI πολυ λιγες εταιριες κατασκευαζουν δικα τους drivers

Reaction score
0
Η Mirage τα κατασκευάζει όλα η ίδια, γουφερ, τουίτερ, κροσόβερ, καμπίνες! Εσύ είπες ότι θα μας έδειχνες. Οταν μια συσκευή λέει Made in ... αναφέρεται στην χώρα που κατασκευάστηκε το εκάστοτε προιόν, τώρα αν κάποια υλικα είναι από άλλη χώρα αυτό είναι άσχετο! Επίσης δεν μπορεί να λέει ψέμματα! Ασχετο λοιπον!

Reaction score
0
αν επιμενεις βαλε στοιχημα 1 προς 10 και ελα να ανοιξουμε τα δικα μου και 2 φιλων μου επισεις παμε στον αντωτνη να ανοιξουμε οποιο ηχειο θες και οταν δεις οτι το τουιτερ γραφει made in china και τα γουφερ τιποτα απλα χανεις 1 εγω 10 τοσο απλα αλλα να ταν μονο αυτο

Reaction score
41
Πέρα απ' αυτά ας μας πει κάποιος που τα έχει ακούσει όλα ή τα περισσότερα τη σειρά κατάταξης με επιχειρήματα.

Reaction score
0
περα απο αυτα ειναι ηχεια σχεδιασμενα απο προσωπικο της ΝΑΣΑ και ειναι οτι πιο σινεμα εχω ακουσει για μπροστα απο καθε ηχειο καθε τιμης τα μονο που διμιουργουν ηχητικο θολο απιστευτο βαθος και ανεβαζουν το διαλογο ψηλα οχι απλως τα καλυτερα ΜΟΝΑΔΙΚΑ αλλα δεν ειναι made in canada για να καταλαβει κανεις τι εστι καναδας ας ριξει μια ματια σε bryston anthem classe και καταλαβαινει τι βλεπει το API ειναι πιο πισω απο μονταρισμα προσοχη και φινιρισμα ξεπερνοντας τα απλα παιρνεις κατι ηχητικα απλησιαστο

Reaction score
0
Αrgiris, Εστω και το τουίτερ είναι Made in China αυτό δεν κάνει το ηχείο Made in China! Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν εξαρτήματα στις κατασκευές τους, φτιαγμένα σε άλλες χώρες, αλλά απο εκεί και πέρα η συναρμολόγηση και οι έλεγχοι ασφαλείας γίνονται εκεί που αναγράφει το τελικό προιόν τη χώρα προέλευσης! Εμένα μου αρκεί το ταμπελάκι στο τελικό προιόν και δεν ανοίγω το κάθε ένα για να δω κατα πόσο όλα τα εξαρτήματα είναι από την ίδια χώρα!

Reaction score
0
το made in china σημαινει πολλα οταν εισαι rotel η mark levinson απλα πας στην κινα και μονταρεις αμερικανικα υλικα με οτι αυτο σημαινει απλα το μονταρεις στην κινα δηλ μονο μονταρισμα αν εισαι αλλος παιρνεις τουιτερ απο κινα και πραδριαγραφες τι? ασε που αμφιβαλω και νομιζω οτι μονταρονται στην κινα το γιατι ρωτα τον αντωνη πες του τι ειχε το ενα απο τα 260 του αργυρη θες να μαθεις τι ειχε κρακ το κρος οβερ αληθεια ποιος καναδος με συνειδηση θα μονταρε ενα ηχειο με χαλασμενο κρος οβερ σιγουρα το ειδε οταν το βιδωνε και οπως λεει και ο αντωνης πολλες εταιριες μονταρουν αλλου και κολανε οτι αυτοκολητο θελουν α δες το νεο home theater το καινουργιο ειναι φανταστικο οταν το δω και απο μεσα τα λεμε παλι ειναι ασχημο πιστευω να αγοραζεις κατι που γραφει οτι ειναι φτιαγμενο στον παραδεισο και μεσα βλεπεις αλλα τουλαχιστον η rotel το λεει οτι απλα μονταρεται και οχι υλικα αγνωστων στοιχειων δεν ειναι μονο το κινα ειναι και οτι δεν αναφερει χαρακτιριστικα εργοστασιο και παει λεγοντας αν εσυ εισαι ευχαριτημενος οκ εγω ουαν πληρωνω made in canada θελω και τα υλικα και ο μονταδορος του ηχειου καναδος αλλιως δεν εχει νοημα να πληρωνω κατι ακριβα και να μην ειναι ακριβο ποιοτικα

Reaction score
2
ρε φίλε άντε μάθε ελληνικά και συντακτικό και μη μας τα πρήζεις να πούμε

Reaction score
0
πες τα αν σε καποιους δεν αρεσουν αυτα που λεω δεν πειραζει τωρα το αν ειναι και βρωμοστομοι απλα βρωμικα βλεπουν και βρωμικα ακουν

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Αν και συνεχίζω λίγο την εκτός θέματος συζήτηση, έχετε υπόψη σας ότι υπάρχουν (αυστηροί) κανόνες για το αν κάτι μπορεί να ονομαστεί "Made in...".
Αλλιώς το ταμπελάκι γράφει "Assembled in..."
Θυμηθείτε τους κλέφτες (δε μου έρχεται το όνομα, αλλά μπορείτε να βρείτε κάποιο αντίστοιχο θέμα στην κατηγορία hi-end) που εισήγαγαν κινέζικα καλώδια στις ΗΠΑ και τους έβαζαν απλά ακροδέκτες. Στη συνέχεια έβαζαν ταμπελάκι της εταιρίας, με "Made in the USA" και +500% τιμή. Τους μπαγλάρωσε λοιπόν όλους το FBI για ψευδείς ταμπέλες, μαζί με καλώδια αξίας $700k :twisted: .

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm