ΗΧΟΣ Δεκεμβριου

Reaction score
86

SPECIAL TEST

DVD players έως 500 ευρώ

SPECIAL TEST

Ενισχυτές AV στα 500 ευρώ

SPECIAL TEST

Τέσσερα νέα ηχεία

SPECIAL TEST

Τηλεοράσεις LCD 26”

SPECIAL TEST

Βιντεοπροβολείς LCD 1280x720 pixels

KEF XQone vs. PARADIGM STUDIO 20 V.3

Ηχεία

AUDIO DESK SYSTEME DISC IMPROVER & CLEANER

Σύστημα καθαρισμού CD

PIONEER DV-989AVi & DVR-930

DVD player και DVD Eγγραφής

LG AN110

Βιντεοπροβολέας

CAYIN ΑUDIO Μ6

Ολοκληρωμένος ενισχυτής

DENON S-301

Ολοκληρωμένο σύστημα home cinema

UNISON RESEARCH UNICO 200

Ολοκληρωμένος ενισχυτής

THE FUNK V

Πικάπ

TIVOLI AUDIO SONGBOOK

Φορητό ραδιόφωνο

HIGH-END

ΗΙ-ΕΝD NEA

ANTHXHΣΕΙΣ

TANNOY CANTERBURY 15HE

Ηχεία

AYRE AX-7E & CX-7E

CD player & Ολοκληρωμένος ενισχυτής

DeHAVILLAND ARIES 845

Τελικός ενισχυτής μονομπλόκ

ECHO TECH

PICTURES

MOBILE

XBOX 360

Κονσόλα παιχνιδιών

SPECIAL TEST

Ακουστικά για MP3

CANON MVX4i

Βιντεοκάμερα

PHILIPS RC9800i

Τηλεχειριστήριο

PHILIPS GoGear HDD6320

ΜP3 player

ΔΟΚΙΜΗ

Φορητά ηχεία για MP3

http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=1111&cat_id=63

Reaction score
0
Τι έγινε βρε παιδιά με τα mp3???

Μήπως πρέπει να τα βάλουμε και στην κατηγορία Hi-End και να προσπαθούμε για τα επόμενα 40 χρόνια να τα κάνουμε να ακουστούν ανθρώπινα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Aντιγραφω απο την σελ.14 του περιοδικου:

Πρωτος ο ΗΧΟΣ σε αξιοπιστια

"Σε προσφατο γκαλοπ που διενηργησε το avsite.gr με το ερωτημα "ποιο περιοδικο του χωρου θεωρειτε πιο αξιοπιστο αναμεσα σ΄αυτα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα" ο ΗΧΟΣ κατελαβε την πρωτη θεση με ποσοστο 47% ενω στην δευτερη θεση ηταν το Hi tech με ποσοστο 15%"

Reaction score
0
Ανδρέα τα σχόλια ΔΕΝ τα διάβασαν???

Όλη η ουσία εκεί ήταν και όχι στο τι ψηφήσαμε τελικά (μη έχοντας ιδιαίτερες επιλογές)...

Reaction score
0
Η αναγνώριση του AVsite από τον ειδικευμένο τύπο και ολόκληρη την κοινότητα που αγγαλιάζει το HI-FI είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός!!!

Αποτελεί ανταμοιβή στην δική σου πρωτοβουλία και όλων των παραγόντων που συμβάλλουν και των φίλων που συμμετέχουν.

Τα συγχαρητήριά μου !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.

Καλά τα περιοδικά αλλά από μακριά και αγαπημένοι, όχι τίποτε άλλο, αλλά για να είμαστε σε θέση άπαντες να κάνουμε κριτική πέραν από υποχρεώσεις και χωρίς τον φόβο μήπως χάσει ο χώρος μας τον σπόνσορα. Και μέχρι στιγμής αυτό είναι κανόνας στο AVSite, αυτή είναι και η διαφορά μας. ΔΕΝ χρωστάμε σε κανέναν, περιοδικό ή επιχειρηματία. Χρειαζόμαστε τις απόψεις των ανθρώπων του χώρου. Όλοι καλούνται να συμβάλλουν ανιδιοτελώς ο καθένας με τον τρόπο του. Έτσι ξεχωρίζει καλύτερα η λινάτσα από το υπόλοιπο χαλί, να είστε σίγουροι ότι μπανεράκια δεν χρειάζονται...

Προσωπικά θα προτιμούσα εδώ μέσα να μην διαφημίζεται κανείς με μπανεράκια και τέτοια, αλλά έλα που δεν έχουμε βρει ακόμη τρόπους αυτοχρηματοδότησης...
Κάποτε θα πρέπει να το δούμε βεβαίως βεβαίως...

Reaction score
0
Εγώ λέω να ψηφίσουμε έάν ο ΗΧΟΣ γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος...Τότε να δούμε, θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα σε καμία σελίδα?

Reaction score
0
Συμφωνω με τον Γιωργο. Για μενα ο Ηχος εχει αρχησει να γινεται ενα ακομα βαρετο περιοδικο και οτι το διαβαζουμε καμια φορα δεν σημαινει οτι ειναι και το "Πρωτο".
Θα συμφωνισω και με τον Λευτερη δυστυχως.Τα σχολια μαλλον δεν τα διαβασαν.

Reaction score
3.497
Ο ΉΧΟΣ μη έχοντας να επιδείξει τα τελευταία χρόνια κάποια ενδιαφέροντα θέματα , προσπαθεί μέσω τρίτων να δικαιολογήσει την παρουσία του στο χώρο.

Ενά δελτίο τύπου από το AVSite.gr θα φέρει τα πράγματα στη θέση τους.

Reaction score
3.497
Μια καλή ιδέα είναι να διανέμετε δωρεάν στο ΜΕΤΡΟ.
Είπαμε βρε παιδία, αλλά όχι και 4 Ευρώ !!!
5 Ευρώ καλά είναι. Να έχει όμως πάντα και ένθετο CD ή άλλο δωράκι π.χ. για τη βελτίωση των συστηματων. Οπως έκαναν παλαιότερα και κάποια περιοδικά στην Αγγλία. Εδιναν μαζί με το περιοδικό felt mats για πικάπ, κασσέτες άγραφτες, καλωδιάκια για κεφαλές πικάπ, καθαριστικά επαφών, αντικραδασμικά ποδαράκια κ.λ.π.

Reaction score
86
5 euro με τα καλουδια που ανφερεις g.kar δεκτο.
Αλλα 5 euro σκετο πολλα.
Δεν μπορεις να βλεπεις περιοδικα γενικου ενδιαφεροντος, με τις διπλασιες σελιδες, να κοστιζουν απο 3-4 euro. Με αυτο το κτιτηριο υποστηριζω την τιμη των 4αρων euro.

Reaction score
3.497
Το κόστος έκδοσης ενός οποιουδήποτε περιοδικού είναι κατ' αρχάς υψηλό.
Αν το περιοδικό πάει στα 4 Ευρώ που προτείνεις, αναγκαστικά θα μπουν και περισσότερες διαφημίσεις, κάτι που τουλάχιστον εγώ δεν θέλω να συμβεί.
Εγώ θα πλήρωνα και 8 Ευρώ για τον ΗΧΟ αν περιείχε πολύ λιγότερες διαφημίσεις και περισσότερο τεκμηριωμένο υλικό.

Εχω βαρεθεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.
Ό ένας reviewer αντιγράφει τον άλλο.
Οι περισσότεροι reviewers έχουν εξελιχθεί σε κοπιπαστάκηδες (από το copy-paste).

Reaction score
86
Θα συμφωνησω μαζι sου g.kar, απλως το εβλεπα εντελως επιφανεικακα το θεμα.
Και οσον αφορα τα review εχεις απολυτο δικιο.
Διαβαζοντας το τεστ για τους av recievers [που με αφορα αυτο τον καιρο], θελω να αναφερω οτι μου φανηκε πολυ περιληπτικο. Δεν διαβασα τιποτα εξτρα που δεν ειχα διαβασει τον τελευταιο μηνα σε ξενα και ελληνικα sites-forums, καθως και στις κατασκευαστριες εταιρειες. :(. Θα μου πειτε τι περιμενες να διαβασεις? Ε ισως κατι που να μου κανει κλικ! :D:p

Reaction score
3.497
Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Διαβάζεις ένα review και είναι σαν να διαβάζεις το διαφημιστικό φυλλάδιο του τμήματος marketing του κατασκευαστή.

Για να μας κάνει κλικ, όπως πολύ σωστά αναφέρεις, εμείς απαιτούμε να μας γράφουν πραγματικά την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος.
Τα ανωτέρω ισχύουν για τον ΗΧΟ του Δεκεμβρίου καθώς και για τους προηγούμενους της τελευταίας 5ετίας.

Κάτι δεν πάει καλά με τον ΗΧΟ αλλά και με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά του χώρου στην Ελλάδα.

Το Internet και τα φόρουμς φαίνεται ότι πήραν ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς που αφορά την ενημέρωση γενικώτερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515