ΗΧΟΣ Δεκεμβριου

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή τα περιοδικά του χώρου δεν είναι αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης (που δεν είναι πλέον) και είναι το internet και τα forums;
Φυσικά ρε Βαγγέλη, απορώ που βρίσκεις το παράξενο.
Στα περιοδικά ακούς την άποψη ενός ενώ στα forums την άποψη και την εμπειρία από 500...

Reaction score
7
Εγαψα ότι τα περιοδικά δεν είναι αξιόπιστα για τους λόγους που συχνά συζητήσαμε παλαιότερα, αν και μερικά είναι πιστοποιημένα και χρησιμοποιούν συγκεκριμμένες διαδικασίες μετρήσεων και τεστ αλλά παρόλα αυτά δεν τα θεωρούμε αξιόπιστα. Πάμε τώρα στο forum, ποιοί είναι αυτοί που γράφουν την άποψή τους (πολλές φορές ανώνυμοι), τί γνώσεις έχουν, τι εμπειρία έχουν, τι μεθόδους χρησιμοποιούν, μεταξύ τυρού και αχλαδιού, κλπ. κλπ. Σαφώς και την δέχομαι σαν άποψη ποτέ όμως σαν κριτική που βγαζει συμπεράσματα. Στο περιοδικό υπάρχουν κάποιες δικλείδες minimum ασφαλείας, εδώ βγαίνω εγώ και γράφω ότι ρε παιδί μου εμένα δεν μου άρεσε, θα απολογηθώ σε κανέναν ή θα πρέπει να το αποδείξω, όμως θα έχω ήδη επηρρεάσει αποψεις.

Reaction score
3.497
Στο φόρουμ μας γίνονται και αξιόπιστες ομαδικές ακροάσεις, όπως αυτή που έγινε στην Stepcom το Σάββατο που μας πέρασε. Ακούσαμε 8 CD players και το κοινό ψήφισε για τα καλυτερα.
Η ακρόαση ήταν τυφλή.

Να σε τι διαφέρει to φορουμ μας από τα περιοδικά.

Κρίμα που δεν ήρθες Βαγγέλη. Την επόμενη φορά να έρθεις. Εχασες μια μοναδική εμπειρία.

Reaction score
7
Αγαπητέ g.kar, ευχαριστώ και με τιμάει η πρόσκληση. Συνάμα όμως αυτή είναι και η διαφορά, ότι δηλαδή επειδή δεν μπορώ να παρευρίσκομαι σε κάθε σημείο που γίνεται τεστ, συνακρόαση, συγκριτικό κλπ, θα έπρεπε να εμπιστεύομαι τα περιοδικά και φυσικά και το internet. Λοιποοοόν τι έχουμε όμως τα μεν περιοδικά εκτός κάποιων εξαιρέσεων (που δεν σώνουν την κατάσταση) είναι σαν να τα γράφουν οι αντιπροσωποι, το δε internet π.χ. σαν το συγκριτικό που κάνατε στην stepcom, που σαν διαδικασία δεν έχω καμμία ένσταση (αντίθετα την επικροτώ), εμένα όμως που δεν ήμουν παρών δεν μου προσέφερε κανένα συμπερασμα. Το ότι ακούγονται διαφορετικά τα διάφορα cdp's μην τρελαθούμε τώρα έπρεπε να γίνει συγκριτκό για να το ανακαλύψετε; το πως ακούγεται όμως το κάθε cdp και αν έχουμε την υπέρβαση, ή ακόμα και giant killer (που αυτή είναι η δύναμη το forum) ούτε κιχ. Για να γίνει ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά και τα μεν περιοδικά το καταλαβαίνω (χωρίς φυσικά να το εγκρίνω) αλλά εδώ όμως δεν κατανοώ τι σόι συγκριτικό είναι αυτό χωρίς να βγεί το καλλίτερο ή το χειρότερο αλλά μόνον αν είναι διαφορετικά. Να ένας απο τους λόγους που διαφώνησα για την υπεροχή του internet έναντι των περιοδικών του ειδικού τύπου. ΙΜΗΟ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Διαφωνω με το πρωτο μηνυμα σου Βαγγελη , και υποθετω πως ειναι δικαιωμα μου , αλλα θα με βρεις απολυτα συμφωνο με την ουσια του τελευταιου σου μηνυματος.

Για να γίνει ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά και τα μεν περιοδικά το καταλαβαίνω (χωρίς φυσικά να το εγκρίνω) αλλά εδώ όμως δεν κατανοώ τι σόι συγκριτικό είναι αυτό χωρίς να βγεί το καλλίτερο ή το χειρότερο αλλά μόνον αν είναι διαφορετικά.
Βεβαια δεν ημουν παρων(δυστυχως) και δεν μπορω να κρινω , αλλα δεν βλεπω την διαφορα απο ενα συγκριτικο βιντεοπροβολεων οπου ονομαζουμε απο τον πρωτο εως τον τελευταιο.

Ετσι δεν θα επρεπε να γινει?

Τ.Γ.Βαγγελη θα σε παρακαλουσα να μεταφερεις το τελευταιο μηνυμα σου και στο αρμοδιο θεμα σε περιπτωση που δεν το δουν τα παιδια(g.kar , Αντωνης ) εδω :wink:

Reaction score
3.497
To είδα κι εγώ.

Να είναι καλά ο Νίκος Τσαρουχάς , το ραντάρ του φορουμ μας.

Υ.Γ Σε λίγες μέρες θα μπει ο Γενάρης και ο Ηχος του Δεκεμβρίου θα συζητιέται ακόμα ?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut