ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ NOEMBΡΙΟΣ 2007

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Aγγίζουμε... τα Muon. Tα τρομερά ηχεία της ΚΕF. Bλέπουμε και δοκιμάζουμε τους βιντεοπροβολείας: Sony Bravia VPL-VW200, JVC DLA-HD100, Epson EMT-TW2000, Benq W20000 & W5000 καθώς και τον Panasonic PT-AE2000E!
Mεγάλη δοκιμή: Ενισχυτές ΑV στα 1000 ευρώ.
Βlu-ray player Sharp και Βlu-ray βιντεοκάμερα Ηitachi.
Ακόμη: Linn, Magnat, Epos, Naim και Κlipsch

Tηλεοράσεις:
LG 42LF75
TOSHIBA REGZA 42Z3030D
HUMAX LP32-TDR1
SONY BRAVIA KDL-40X3500
PIONEER KURO PDP-LX508D

Περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ κυκλοφορεί με δώρο ένθετο 52 σελίδων για τα έπιπλα και τα συστήματα στήριξης τηλεοράσεων
Προφανώς από σήμερα στα περίπτερα...

Reaction score
0
Επιτέλους μπήκαν καί οι ξεβράκωτες στό εξώφυλλο....Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!!

Η κατρακύλα της ξεφτίλας συνεχίζεται....!

Reaction score
0
Φίλτατε κε Μπλάτσιο δέν ξέρω αν τό εχετε πάρει χαμπάρι αλλά υπάρχουν κι αλλα αξιόλογα περιοδικά του είδους νά "προβάλετε" από εδώ....π.χ. Φιλησέ με , Ονειρα καί Αστρα , Τά Νέα του Κωτσόβολου κ.λ.π......

Παρεπιμπτόντως μήπως εχει πάρει τό αυτί σας τίποτα γιά κάποιο Hi Fidelity ??? Λέω μήπως....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ NOEMBΡΙΟΣ 2007

Κάτι έχει πάρει το αυτί μας αλλά εδώ Ηράκλειο - και γενικώς στην επαρχία - το κυνηγάμε με το ντουφέκι το κάθε τεύχος.

Έχει website το High Fidelity όπου να δημοσιεύει τα εξώφυλλά του και τα θέματα που φιλοξενεί το κάθε τεύχος?
Είχα ψάξει αλλά δε βρήκα κάτι.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ NOEMBΡΙΟΣ 2007

Φίλτατε κε Μπλάτσιο δέν ξέρω αν τό εχετε πάρει χαμπάρι αλλά υπάρχουν κι αλλα αξιόλογα περιοδικά του είδους νά "προβάλετε" από εδώ....π.χ. Φιλησέ με , Ονειρα καί Αστρα , Τά Νέα του Κωτσόβολου κ.λ.π......

Παρεπιμπτόντως μήπως εχει πάρει τό αυτί σας τίποτα γιά κάποιο Hi Fidelity ??? Λέω μήπως....
Εδώ στην Κατερίνη το high fidelity φτάνει (αν φτάσει ποτέ) με ένα μήνα καθυστέρηση. Επίσης δεν έχει website να δημοσιεύει το εξώφυλλο και τα θέματα του κάθε τεύχος του. Επομένως μόνο με μαντική τέχνη θα μπορούσα να ξέρω τα θέματά του κάθε δίμηνο. Ελπίζω να κάλυψα κάθε απορία...

Όσο για τα υπόλοιπα για το "άστρα και όνειρα" το ξέρω ότι το αγοράζουν πολλοί αντιπρόσωποι και εμπορίσκοι και το προτείνουν στους πελάτες τους για να ονειρευτούν το καλώδιο των ονείρων τους...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Πάντως, το site της εκδότριας εταιρείας του High Fidelity είναι ενεργό, αλλά "άφτιαχτο".

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo