- Reaction score
- 89.769
Όχι μόνο σε αυτό το θρεντΈχουμε πήξει στις ανακρίβειες...
Όχι μόνο σε αυτό το θρεντΈχουμε πήξει στις ανακρίβειες...
Πάντως tesla με 11 kwh δεν πήρα!!!!Είσαι πηγή γέλιου, δεν το συζητώ.
Έχω να διαβάσω τόσες γελαστερές απόψεις μαζεμένες χρόνια.
Για GLC που έχει ακριβώς τα ίδια μοντέλα η διαφορά βάρους είναι σχεδόν 400 κιλάΌτι ζυγίζει 700 κιλά πώς το συμπέρανες; Μήπως σύγκρινες διαφορετικές εκδόσεις αυτοκινήτων και το βάρος πηγάζει από αλλού;
Οπότε η δικιά μου μπαταρία που είναι τριπλάσια (90άρα) θα πρέπει να ζυγίζει κοντά στους 2 τόνους, σωστά;αλλά με βάση τη διαφορά χωρητικότητας και το μέγεθος των ηλεκτροκινητήρων πλησιάζει τα 600 με 700 από ότι μου είπαν.
Δεν πάει έτσι, δεν έχεις συστήματα ανάκτησης ενέργειας και φόρτισης όπως τα υβριδικά , τελείως διαφορετική τεχνολογία, έχεις μικρούς κινητήρες και άλλες 200 διαφορές που ρίχνουν βάρος. Βέβαια τα περισσότερα ηλεκτρικά είναι σε αυτό το βάρος κοντά.Οπότε η δικιά μου μπαταρία που είναι τριπλάσια (90άρα) θα πρέπει να ζυγίζει κοντά στους 2 τόνους, σωστά;
Και όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο περίπου 200 κιλά. Η αλήθεια είναι πως είναι αλουμινένιο.
Δεν πάει έτσι, δεν έχεις συστήματα ανάκτησης ενέργειας και φόρτισης όπως τα υβριδικά
Τελείως διαφορετική τεχνολογία! Έχεις κινητήρα να φορτίζει μπαταρία σου? Εάν ναι πάω πάσο!Τι είπε ρε , δεν έχουν συστήματα ανάκτησης και φορτίσης τα ηλεκτρικά σε σχέση με τα υβριδικά!!!
Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε
Αυτό θα αργήσει λίγο, θες το S400 ; Με 20 το παίρνεις αύριο, σοβαράΆντε καμάρι μου που θα μου πεις εσύ για μεκ και φορτιστές...
Άμα το πουλάς πάντως στα 20000 το παίρνω για 4ο να μη σε βαραίνει
Φυσικά και δεν μπορεί , 3 σελίδες ανακρίβειες έχει σερβίρειΊδια αυτοκίνητα, διαφορά βάρους ανάλογα με τον τύπο:
C4 βενζίνη 1360 κιλά
C4 πετρέλαιο 1396 κιλά
e-C4 ηλεκτρικό 1591 κιλά (50kWh μπαταρία)
Δηλαδή 200 με 230 κιλά βαρύτερο είναι το ηλεκτρικό.
Δεν μπορεί μια 31 kWh μπαταρία να επιβαρύνει κατά 700 κιλά το PHEV Mercedes GLE έναντι του αντίστοιχου συμβατικού.
Rimac nevera σε καλή τιμή έχει;Έριξα μια ματιά στο car.gr , για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν διαθέσιμα μτχ ηλεκτρικά σε διάφορες οικονομικές κατηγορίες.
Μερικά μου κίνησαν το ενδιαφέρον