- Reaction score
- 25.444
τα euro5 είναι ήδη 15 ετών, τζαστ σέινγκΝέα ΙΧ βενζίνης με προδιαγραφές euro 5 - 6 - 7 κλπ ας κυκλοφορούν μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Δεν αποτελούν πρόβλημα αυτά.
τα euro5 είναι ήδη 15 ετών, τζαστ σέινγκΝέα ΙΧ βενζίνης με προδιαγραφές euro 5 - 6 - 7 κλπ ας κυκλοφορούν μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Δεν αποτελούν πρόβλημα αυτά.
Στο πολύ μέλλον μόνο Solid State Batteries θα υπάρχουν. Η πιθανότητα να πιάσουν φωτιά είναι πολύ πολύ μικρότερη από αυτή των σημερινών μπαταριών. Επίσης σβήνουν πολύ εύκολα, καθώς δεν παράγουν οξυγόνο κατά την καύση. Κάτι που συμβαίνει σήμερα με τις μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων και όχι μόνο.Παντως σχετικα με τα ηλεκτρικα και την προστασια του περιβαλλοντος... οχι και πολυ σχετικο, κατι σαν την ανακυκλωση των βλαβερων καταλυτων οταν αντικαθιστανται...
Πριν λιγο καιρο πηρε φωτια ενα ηλεκτρικο, οχι αυταναφλεξη, εμπρησμος. Καηκε ολο το πανω μερος του αυτοκινητου και φυσικα και η μπαταρια του.
Ηρθε η πυροσβεστικη και το εβαλε σε ενα κοντεινερ με 5 κυβικα νερο.... για 72 ωρες. Δεν ξερω ποσο μεγαλη ποσοτητα ειναι 5 κυβικα.
Το δημοσιευσε στο σαιτ που διατηρει στα σοσιαλ και απο κατω εγιναν αρκετα σχόλια.... για ποιο λογο ομως ?
Για το ποσο βλαβερα ειναι πλεον αυτα τα 5 κυβικα νερο που αναμειχθηκαν με τα υγρα της μπαταριας και τι θα απογινουν ?
Κατι σαν τα λαδια των αυτοκινητων δηλαδη... ειναι οντως περιβαλλοντικο προβλημα αυτο ? Δεν καιγονται και καθε μερα ηέκτρικα, αλλα δεν ειναι και πολλα ακομη αυτα που κυκλοφορουν συγκριτικα.
Το βίντεο που ανέβασα 3 ποστ πριν, το βγάζει τελευταίο. Πρώτο βγάζει το i5, δεύτερο το model S.Είδα χτες το Mercedes EQE sedan με ξένα νούμερα. Δεν μπορώ να συνέλθω.
Πανέμορφο. Το Tesla είναι πολύ χαμηλότερη κατηγορία.
Δεν ξέρω αν θέλω να δώσω τα διπλά χρήματα όμως.
Παράγεται οξυγόνο κατά την καύση;Επίσης σβήνουν πολύ εύκολα, καθώς δεν παράγουν οξυγόνο κατά την καύση.
Το τέσλα είναι υψηλότερη κατηγορία στο software όμως και αυτό είναι που μετράει... το σχήμα το βαριέσαι κάποια στιγμή όπως και τα (κοινότυπα) ταμπλό με τα γυαλιστερά χερούλια και διακόπτες. Τελικά μου αρέσει πολύ αυτό το όχημα. Υπόψην το άσπρο είναι "πέρλα" και πολύ όμορφο και το δίνει δωρεάν.Το βίντεο που ανέβασα 3 ποστ πριν, το βγάζει τελευταίο. Πρώτο βγάζει το i5, δεύτερο το model S.
Δες το.
Λάθος quote στον dimifoot πήγαινεΤο τέσλα είναι υψηλότερη κατηγορία στο software όμως και αυτό είναι που μετράει... το σχήμα το βαριέσαι κάποια στιγμή όπως και τα (κοινότυπα) ταμπλό με τα γυαλιστερά χερούλια και διακόπτες. Τελικά μου αρέσει πολύ αυτό το όχημα. Υπόψην το άσπρο είναι "πέρλα" και πολύ όμορφο και το δίνει δωρεάν.
Και ω-ρε-μαναμ πως είναι από μέσα...Είδα χτες το Mercedes EQE sedan με ξένα νούμερα. Δεν μπορώ να συνέλθω.
Από αυτά που έχω διαβάσει μόνο (και καταλάβει) καθώς ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη επιστήμη.Παράγεται οξυγόνο κατά την καύση;
Πολλές οθόνες, πολύ λούστρο, αρκεί ένα τάμπλετ
Σε τι; Μέτρησαν την ομορφιά;Το βίντεο που ανέβασα 3 ποστ πριν, το βγάζει τελευταίο. Πρώτο βγάζει το i5, δεύτερο το model S.
Δες το.
FixedΤο τέσλα είναι υψηλότερη κατηγορία στο software όμως αλλά αυτό είναι που δεν μετράει… αυτοκίνητο θέλουμε όχι υπολογιστή
Ότι πληρώνεις , παίρνειςΕίδα χτες το Mercedes EQE sedan με ξένα νούμερα. Δεν μπορώ να συνέλθω.