Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.923
Και να περιμένω, ότι είναι να γίνει θα γίνει σε 1,5 χρόνο. Αρα μπορώ να δώσω μέχρι τότε το προηγούμενο ID3 πίσω.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.297
Εσύ ζεις σε παράλληλο σύμπαν μάλλον.
Εσύ ζεις και όσοι νομίζουν ότι η Tesla πάει πέθανε. Σας γλεντάει αλλά ακόμα κοιτάτε μαλακίες με χέρια και πόδια. Θα σας περάσει είναι θέμα χρόνου.

Ο Ευρωπαίος περνάει τα ψυχολογικά του. Μπορεί και κλιμακτήριο. Θα δείξει. 😁
Για να συνεχιστεί η συζήτηση χωρίς πολιτικά, ας πούμε πως δεν μου αρέσει επειδή δεν έχει χειριστήριο φλας (για να τελειώνουμε με τον Ναζί)
Επιλογές:
  1. Περιμενω
  2. Παίρνω το GTX και βολευόμαστε εύκολα με δυο ίδια με την γυναίκα για να μην μπλέκω στο παρκινγκ
  3. Βλέπω το Mini Cooper
Στο 2-3, έχω την επιλογή του χρόνου τον Αύγουστο να δώσω πίσω το υπάρχον ID3 και να πάρω τότε το Mercedes.
Κάπου στο 2-3 μάλλον.
Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να περιμένεις το 1. Διαφορετικά το 2.

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.923
Εσύ ζεις και όσοι νομίζουν ότι η Tesla πάει πέθανε
Δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα. Πάμε πάλι:
Η Τεσλα έχει πεθάνει για οποιονδήποτε συνειδητό πολίτη.
Για τους ασυνείδητους δεν έχει πεθάνει. ΟΚ;

alexis

Reaction score
32.297
Πάμε πάλι. Θα το έβαζα στο άλλο θέμα αλλά οκ, το βάζω εδώ.

Να δούμε λίγο πόσο θυμάται ο κόσμος και πως συμπεριφέρεται μετά από χρόνια. Τα γνωστά δηλαδή.

Σκάνδαλο dieselgate. Μας λέει λοιπόν το ChatGPT (καθώς βαριέμαι να ψάχνω, πάνε αυτά). Ξανά, Harris Poll, όπως και με την Tesla τώρα.

Trust and Reputation Rankings (Dieselgate):

2016 Harris Poll Reputation Quotient (U.S.):

VW plummeted from 7th place (2014) to 123rd.

2016 RepTrak (Reputation Institute):

VW dropped from the top 10 to 123rd globally, among the largest decline ever
recorded.

Και μια λίστα πωλήσεων από την κατεστραμμένη Tesla με πεθαμένες πωλήσεις και 90φευγα τακατο κάτω το reputation στο Αμέρικα

1000026214.jpg

Οπότε η απλή λογική λέει ότι ένα από τα δύο συμβαίνει. Ή οι μελέτες είναι πληρωμένες (αν έγιναν καν), ή ρωτάνε συγκεκριμένο κοινό για να λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.923
Μετά από χρόνια μπορεί να έχουν διαμορφωθεί άλλες συνθήκες, και να πάρω και εγώ Tesla. Δεν μας νοιάζει αυτό τώρα, σήμερα τι κάνουμε

alexis

Reaction score
32.297
Ναι το 5.5% των πωλήσεων μας πείραξε. :biggrin:

Ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Δεν έχει ανάγκη η Tesla. Τώρα αν περιμένετε να φύγει ο άλλος για να ψωνίσετε θα περιμένετε πολύ. Μόνο νεκρός δεν θα είναι CEO της Tesla για τα επόμενα 5 χρόνια, κατά δήλωση του. Και η οικονομική ανάμιξη του στην πολιτική έλαβε τέλος.

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.923
Τα της Tesla, στο άλλο θρεντ.
Ας δεχτούμε πως μόνο εγώ σε όλον τον πλανήτη δεν θέλω σήμερα να αγοράσω swasticar. Όλοι οι άλλοι δεν τα παίρνουν για άλλο λόγο, όλα καλά, ας μην το συζητήσουμε εδώ.

Βλέπω σαν λογική λύση ένα δεύτερο ID3 τούμπανο, και του χρόνου δίνω πίσω το παλιό και παίρνω την mercedes.
Θα δούμε και το cooper που είναι παλιό απωθημένο.
Κάτι άλλο δεν έχει νόημα μάλλον με αυτά τα δεδομένα.

Reaction score
24.904
από ότι έχω καταλάβει το καινούριο (τελοσπαντων) id3 είναι σημαντικά αναβαθμισμένο απο το παλιό σε θέματα range/efficiency/φορτιση , εφ όσον προκύτπει και θέμα επιστροφής του παλιού στον σωστό χρόνο μάλλον σε βολεύει.
βέβαια αυτοκίνητο σαν το cls δεν θα ξαναοδηγήσεις ποτέ.

Reaction score
305
Εσύ ζεις σε παράλληλο σύμπαν μάλλον.
Για να συνεχιστεί η συζήτηση χωρίς πολιτικά, ας πούμε πως δεν μου αρέσει επειδή δεν έχει χειριστήριο φλας (για να τελειώνουμε με τον Ναζί)
Επιλογές:
  1. Περιμενω
  2. Παίρνω το GTX και βολευόμαστε εύκολα με δυο ίδια με την γυναίκα για να μην μπλέκω στο παρκινγκ
  3. Βλέπω το Mini Cooper
Στο 2-3, έχω την επιλογή του χρόνου τον Αύγουστο να δώσω πίσω το υπάρχον ID3 και να πάρω τότε το Mercedes.
Κάπου στο 2-3 μάλλον.
Κατά την άποψη μου το 3 το ξεχνάς
Πας στο 2 κ του χρόνου τον Αύγουστο παίρνεις την όμορφη Mercedes.
Έχω δηλώσει ξανά ότι το θεωρώ πολύ όμορφο αυτοκίνητο για τα δικά μου γούστα .
Όταν παραλάβεις πες για τα συγχαρητήρια 😜

Reaction score
2.187
Τα της Tesla, στο άλλο θρεντ.
Ας δεχτούμε πως μόνο εγώ σε όλον τον πλανήτη δεν θέλω σήμερα να αγοράσω swasticar. Όλοι οι άλλοι δεν τα παίρνουν για άλλο λόγο, όλα καλά, ας μην το συζητήσουμε εδώ.

Βλέπω σαν λογική λύση ένα δεύτερο ID3 τούμπανο, και του χρόνου δίνω πίσω το παλιό και παίρνω την mercedes.
Θα δούμε και το cooper που είναι παλιό απωθημένο.
Κάτι άλλο δεν έχει νόημα μάλλον με αυτά τα δεδομένα.
βάλε και μένα μέσα, 2 στον πλανήτη,
ετοιμαζόμουν για αλλαγή του VW για φορολογικούς λόγους και κοίταγα τέσλα,
αλλά για την ώρα τέσλα δεν παίζει πλέον για μένα,
στο μέλλον βλέπουμε αναλόγως συνθηκών

στο κάτω-κάτω το μόνο που μου λείπει από τέσλα είναι το καλύτερο software (μην παρεξηγηθώ - δεν λέω ότι δεν έχει και άλλα καλύτερα το τέσλα πχ efficiency ειδικά το 3άρι - λέω εγώ προσωπικά τι θα ήθελα παραπάνω από το δικό μου)
από την άλλη η παρουσία αντιπροσωπείας (απέναντι από τη δουλειά μου) όπου μπορεί να μου φτιάξει τα πάντα από πατάκι μέχρι λαμαρίνα είναι ένα θετικό στοιχείο

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.923
Τα Αούντια τι λένε?
Το 6 είναι καλό. Αλλά ακριβό, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεύτερο αυτοκίνητο του χρόνου που θα έρθει το Mercedes. Μόνο για πρώτο. Επίσης καλό είναι και το BMW sedan.
@Dimifoot Κάποιο από τα μικρά της Renault ή το EV3 της ΚΙΑ, ίσως;
Καθόλου κατά εκεί. VW, Mercedes, BMW, Audi, Porsche μόνο.
βέβαια αυτοκίνητο σαν το cls δεν θα ξαναοδηγήσεις ποτέ.
Δεν ξέρω αν θα πουληθεί ή θα κρατηθεί. Δεν νομίζω να υπάρχει ζήτηση. Δεν θα το σκοτώσω, καλύτερα να το έχω να το βλέπω.
Απο την άλλη, όταν ζήσεις χωρίς τους κραδασμούς του ICE κινητήρα, αλλάζεις κάποιες απόψεις για την οδήγηση, και το τι είναι το βέλτιστο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.183
Καθόλου κατά εκεί. VW, Mercedes, BMW, Audi, Porsche μόνο.
Τότε, δες το BMW iX1. Έχω προσωπική εμπειρία ως επιβάτης - πολύ θετική. Ο ιδιοκτήτης "πίνει νερό στο όνομα του" - το προηγούμενο του όχημα ηταν Audi A4.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian