Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Reaction score
308
Πας Γερμανία το φέρνεις και ξαναπάς Γερμανία για βόλτα - service.
Aν σου αρέσουν τα roadtrips έχει καλώς. Έχω καταλάβει ότι όμως δεν σου αρέσουν οπότε το αφήνεις και εδώ που τα λέμε όχημα χωρίς υποστήριξη δεν κάνει να αγοράζουμε παρά μόνο αν πρόκειται για σουπερ car που γουστάρουμε τρελά και είμαστε πολύ λεφτάδες και large τύποι.
Περισσότερο συμφέρει να φέρεις τη Μerc απο Γερμανία παρά το υποκατάστατο.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.346
Αν δεν έρθει plug & charge σε όλα τα οχήματα, ή τουλάχιστον να δουλέψει απροβλημάτιστα η φόρτιση με χρέωση κάρτας παντού, ταξίδι στο εξωτερικό μόνο με Tesla και μόνο σε Superchargers. Άποψη μου.

Έβλεπα τις προάλλες ένα video από ταξίδι Αθήνα - Μόναχο με Tesla. Aν εξαιρέσεις τις στάσεις σε superchargesrs, σε έναν non Tesla φορτιστή που δεν θυμάμαι χώρα, έφαγαν μιάμιση ώρα για να καταφέρουν να ξεκινήσει η φόρτιση. Άσε που το menu ήταν μόνο στην τοπική γλώσσα, και στο support no clue.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.572
Αυτή είναι η παρουσία της Lucid στην Ευρώπη. Ας πάει πρώτα Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, ΗΒ και μετά βλέπουμε και για Ελλαδίτσα...
View attachment 368605
Η Lucid κατά την γνώμη μου, δεν έχει πολλές πιθανότητες επιβίωσης.

ΥΓ. 😂🤪😂🤣😁🤣😂🤪😂🤣🤣
Τζέρμαν τεκνόλοτζι.. 😂🤣😁

Πολλά έχουν μποκάρει, δεν είναι μόνον το αυτοκίνητο του φίλου μου στο βίντεο.

Δυστυχώς, δεν είναι όλα επιπέδου Τέσλα, όπου τα OTA παν κι έρχονται κάθε μήνα 1-2 αναβαθμίσεις.

Είχα και μια χθες, φυσικά απροβλημάτιστα.

1000016013.jpg

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.346
Μπαααα........
Ξέρεις πόσες χιλιάδες χλμ έχω γράψει στο εξωτερικό με μοτοσυκλέτα; Άλλη εμπειρία. Αξέχαστη. Και όχι με την αρνητική έννοια αλλά την πολύ θετική. Αν πάρω Tesla θα είναι σίγουρα LR μόνο για αυτό. Ταξίδια έξω. Μόνο η εμπειρία φτάνει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.572
Όσον αφορά την Lucid, αν και προέρχεται από την αμερικανική "silicon valley", στην πραγματικότητα συντηρείται τεχνητά εν ζωή από τους πλούσιους Άραβες, οι οποίοι κατά βάση την αγόρασαν, και καλύπτουν συνεχώς τους αρνητικούς ισολογισμούς της. Πολύ αρνητικούς όμως, όχι αστεία.

Έχει πολύ μικρή παραγωγή, νομίζω φέτος στο Q1 πλησιάζει τα 2.600 αυτοκίνητα.

Για πόσο θα την συντηρούν οι Άραβες, δε ξέρει κανείς, αλλά εάν κλείσουν την κάνουλα, θα κλείσει την επόμενη μέρα.

Του χρόνου σκοπεύουν να βγάλουν ένα προσιτό:

Και όπως όλοι ανεξαιρέτως, για να "ανταγωνιστούν την Τέσλα". 😂😁🤣

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.415
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim