Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 11.167
Γαλάζιο
Με το κόκκινο σαν LADA είναι
Με το κόκκινο είναι πολύ φανταχτερό, δεν θα μου αρέσει σε βάθος χρόνουΓαλάζιο
Δεν άρεσε στον @alexis τι να κάνω;Ζάντα βάλε τη μικρότερης διάστασης. Είναι θέμα άνεσης και αυτονομίας.
Κόκκινο αβλεπί.Ελάτε εσείς και θα σας κεράσω έτσι κι αλλιώς
Ποιο από τα 3 χρώματα; View attachment 370721 View attachment 370722 View attachment 370723
Κατά τη γνώμη μου, η 17" αυτή είναι ωραία
Αυτό το γαλάζιο-πρασινο πάρε ,γαμάτο είναι.Με το κόκκινο είναι πολύ φανταχτερό, δεν θα μου αρέσει σε βάθος χρόνου
Cape York green λέγεται το χρώμα που λέτε γαλάζιο
Με την δεύτερη ζάντα:
View attachment 370728
Για εμένα ταιριάζει και με το γαλαζοπράσινο.Εν τω μεταξύ νομίζω ότι είδα το πρωί στην παραλιακή προς Γλυφάδα ένα γαλαζοπράσινο τέτοιο ...δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτό το μοντέλο όμως γιατί αυτός ανέβαινε κ εγώ πήγαινα προς Σούνιο.Στο γαλαζοπράσινο ταιριάζει μόνον η 19" που έδειξα, ενώ η 17" είναι για λευκό αποκλειστικά.
Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου.
Δεν θέλω μπριζόλα από σένα αν δεν βάλεις ηλιοροφηΗλιοροφή no way
Ναι, 2 θα το οδηγούν.Εκτός αν το οδηγούν δύο και έχει μνήμες.
Αποκλείεται σε ηλεκτρικό. Δεν θέλω να ακούω φασαρία ούτε καν τα παράθυρα δεν ανοίγω.Δεν θέλω μπριζόλα από σένα αν δεν βάλεις ηλιοροφη
Εχει τέτοιο, δεν βρίσκω το νόημα.Όταν καθόμουν στο Tesla το κάθισμα ερχόταν μπροστά στη θέση οδήγησης. Όταν άνοιγα την πόρτα να βγω πήγαινε πίσω για ευκολότερη έξοδο.
59900 το 4κίνητοΠόσο έχει αρχική;
Αποκλείεται σε ηλεκτρικό. Δεν θέλω να ακούω φασαρία ούτε καν τα παράθυρα δεν ανοίγω.