Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Reaction score
338
Geely EX5, OMODA 5 και Lynk & Co 02 έχουν κάτω από 30k, ακόμα, με τουλάχιστον 60kWh μπαταρία.
αρχικη ποσο εχουν μειον την οποια εκπτωση. τα 3 χιλ ενω ηταν να ξεκινησει ιουλιο ακομη δεν....
Αλλα ακομη και με αυτη ειναι 29990.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.241
Δεν σε κατάλαβα.
Οτι η χαρά μου για τον διαχωρισμό αυτοκινήτων πόλης/ταξιδιού με τα ηλεκτρικά δεν θα κρατήσει πολύ

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.798
Οτι η χαρά μου για τον διαχωρισμό αυτοκινήτων πόλης/ταξιδιού με τα ηλεκτρικά δεν θα κρατήσει πολύ
Εντάξει. Θέλει το χρόνο του. Άλλα ότι θα ταξιδεύουν ξανά και τα μικρά αυτό θα γίνει. Δεν ξέρω βέβαια τι και πως θα το κάνει ένα Twingo ας πούμε, αλλά ένα R5 σίγουρα. Μια 60άρα φθηνή μπαταρία Θέλει. Με 10€/kWh μιας sodium battery, το battery pack δεν θα κοστίζει πάνω από 1500€.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663

alexis

Reaction score
32.798
αρχικη ποσο εχουν μειον την οποια εκπτωση. τα 3 χιλ ενω ηταν να ξεκινησει ιουλιο ακομη δεν....
Αλλα ακομη και με αυτη ειναι 29990.
Πάνω από 35k -36k όλα.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.100
Το ιδανικό είναι να μην ξεπεράσω τα 30k. Αν φτάσω σε τέτοιες τιμές η επιλογή για μένα είναι μονόδρομος. Tesla.
Θα κατέβει το τεσλα στα 30Κ, θα είσαι από τους τυχερούς, περίμενε λίγο.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.667
Είναι νταξ αυτά τα τουτού ρε παιδιά ή είναι φτερά στον άνεμο? Κι από NCAP πώς πάνε?
(για τα τρία τελευταία της σελίδας)

Reaction score
339
Μ'αρέσει το λυνκ-ο-μιφον πως στο καλό το λένε.
Για δεύτερο -τρίτο μια χαρά.
Τι αμάξι έχεις? Λυνκομιφόν μεγάλε ;)

ή ακόμα καλύτερα στο σουπερ μάρκετ:
Tι γλυκούλι που είναι το αυτοκινητάκι σας κύριε ,και ωραίο χρώμα.
Τι μάρκα είναι καλέ?
ΛΙκνομιφον κυρία μου.

...Και κλάμμα η κυρία;)

Reaction score
339
Όσοι έχουν τέτοια θέματα επιβεβαίωσης να πάνε στον κατάλληλο γιατρό, ή να πάρουν οχήματα γνωστής προέλευσης. ;)
Κούλαρε Αλεξη , δεν ήθελα να σου προσβάλω την κινεζιά.Εξ άλλου μ αρέσει.

Παρολαυτά κοίτα το λίγο το θέμα κινεζολατρία τίνει να σου γίνει εμμονή.

alexis

Reaction score
32.798
Κούλαρε Αλεξη , δεν ήθελα να σου προσβάλω την κινεζιά.Εξ άλλου μ αρέσει.

Παρολαυτά κοίτα το λίγο το θέμα κινεζολατρία τίνει να σου γίνει εμμονή.
Δεν μου πρόσβαλες κάτι καθώς δεν υπάρχει κάτι για να προσβάλεις. Ούτε θέλησα να "στην πω" με το παραπάνω σχόλιο. Λέω απλά ως γενικό σχόλιο πως όποιος έχει ανάγκη επιβεβαίωσης από την κοινωνία μπορεί άνετα να επιλέξει τα προϊόντα που του προσφέρουν αυτό που θέλει. Πάνω κάτω ξέρουμε πια είναι. Δεν είναι δα και κανένα μυστικό.

Δεν υπάρχει καμία λατρεία. Δεδομένα παρουσιάζω. Ιδέες - λύσεις που ίσως δεν είναι γνωστές. Και όσα βρίσκω ως νέα που θεωρώ πως θα είχε ένα ενδιαφέρον η ανάρτηση τους. Πάντα με το βλέμμα στην ηλεκτροκίνηση. Μόνο σε αυτό είμαι οπαδός χωρίς κανένα θέμα να το παραδεχτώ, και πουθενά αλλού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός