alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.798
Δεν σε κατάλαβα.
αρχικη ποσο εχουν μειον την οποια εκπτωση. τα 3 χιλ ενω ηταν να ξεκινησει ιουλιο ακομη δεν....Geely EX5, OMODA 5 και Lynk & Co 02 έχουν κάτω από 30k, ακόμα, με τουλάχιστον 60kWh μπαταρία.
Οτι η χαρά μου για τον διαχωρισμό αυτοκινήτων πόλης/ταξιδιού με τα ηλεκτρικά δεν θα κρατήσει πολύΔεν σε κατάλαβα.
Εντάξει. Θέλει το χρόνο του. Άλλα ότι θα ταξιδεύουν ξανά και τα μικρά αυτό θα γίνει. Δεν ξέρω βέβαια τι και πως θα το κάνει ένα Twingo ας πούμε, αλλά ένα R5 σίγουρα. Μια 60άρα φθηνή μπαταρία Θέλει. Με 10€/kWh μιας sodium battery, το battery pack δεν θα κοστίζει πάνω από 1500€.Οτι η χαρά μου για τον διαχωρισμό αυτοκινήτων πόλης/ταξιδιού με τα ηλεκτρικά δεν θα κρατήσει πολύ
Πάνω από 35k -36k όλα.αρχικη ποσο εχουν μειον την οποια εκπτωση. τα 3 χιλ ενω ηταν να ξεκινησει ιουλιο ακομη δεν....
Αλλα ακομη και με αυτη ειναι 29990.
Θα κατέβει το τεσλα στα 30Κ, θα είσαι από τους τυχερούς, περίμενε λίγο.Το ιδανικό είναι να μην ξεπεράσω τα 30k. Αν φτάσω σε τέτοιες τιμές η επιλογή για μένα είναι μονόδρομος. Tesla.
Κυκλοφορούν 2-3 στην περιοχή (Κορωπί και πέριξ). Είναι ..νάρα από κοντά.
Κούλαρε Αλεξη , δεν ήθελα να σου προσβάλω την κινεζιά.Εξ άλλου μ αρέσει.Όσοι έχουν τέτοια θέματα επιβεβαίωσης να πάνε στον κατάλληλο γιατρό, ή να πάρουν οχήματα γνωστής προέλευσης.![]()
Συμφωνώ. Είναι πολύ ωραίο από κοντά.Κυκλοφορούν 2-3 στην περιοχή (Κορωπί και πέριξ). Είναι ..νάρα από κοντά.
Έχει γίνει κιτρινότερος των κίτρινων.κινεζολατρία
Δεν μου πρόσβαλες κάτι καθώς δεν υπάρχει κάτι για να προσβάλεις. Ούτε θέλησα να "στην πω" με το παραπάνω σχόλιο. Λέω απλά ως γενικό σχόλιο πως όποιος έχει ανάγκη επιβεβαίωσης από την κοινωνία μπορεί άνετα να επιλέξει τα προϊόντα που του προσφέρουν αυτό που θέλει. Πάνω κάτω ξέρουμε πια είναι. Δεν είναι δα και κανένα μυστικό.Κούλαρε Αλεξη , δεν ήθελα να σου προσβάλω την κινεζιά.Εξ άλλου μ αρέσει.
Παρολαυτά κοίτα το λίγο το θέμα κινεζολατρία τίνει να σου γίνει εμμονή.