Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.070
Aυτό θα αυξάνεται. Και σιγά σιγά θα γίνεται νόρμα γιατί θα το προσφέρουν οι Κινέζοι στο βασικό εξοπλισμό. Φαντάσου πως το επόμενο Dolphin Surf των 22k - 23k χωρίς επιδότηση θα έχει αρκετά εξελιγμένο ADAS. Τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά θα μοιάζουν σαν χαζά οχήματα.
Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πλειοψηφία που θέλει αυτοκίνητο εργαλείο με την μικρότερη δυνατή επέμβαση από τον χρήστη. Για τους υπόλοιπους που έχουν μεγαλώσει αλλιώς, χάνεται η εμπειρία της οδήγησης.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.943
Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πλειοψηφία που θέλει αυτοκίνητο εργαλείο με την μικρότερη δυνατή επέμβαση από τον χρήστη
Ταξί.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.319
Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πλειοψηφία που θέλει αυτοκίνητο εργαλείο με την μικρότερη δυνατή επέμβαση από τον χρήστη. Για τους υπόλοιπους που έχουν μεγαλώσει αλλιώς, χάνεται η εμπειρία της οδήγησης.
Και εγώ αλλιώς μεγάλωσα, και οδηγώ ακόμη όχημα "παλιάς σχολής", αλλά περιμένω πως και πως τα νέα δεδομένα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.070
Και εγώ αλλιώς μεγάλωσα, και οδηγώ ακόμη όχημα "παλιάς σχολής", αλλά περιμένω πως και πως τα νέα δεδομένα.
Κι εγώ γουστάρω την τεχνολογία που πλέον αποτελεί τον μόνο παράγοντα που με κρατάει στα αυτοκίνητα. Μέχρι εκεί όμως. Η αγάπη έσβησε. :)

Για τις νέες γενιές που θα ξεκινήσουν με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει πρόβλημα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.336
Κι εγώ γουστάρω την τεχνολογία που πλέον αποτελεί τον μόνο παράγοντα που με κρατάει στα αυτοκίνητα. Μέχρι εκεί όμως. Η αγάπη έσβησε. :)
Αγάπη μόνο (για καμιά μπριτζόλα)! 😁😂🤣

Πάει το "χόμπι" του αυτοκινήτου και για μένα.

Ανυπομονώ να με πηγαίνει μόνο του όπου θέλω, σα ταξί χωρίς οδηγό, ώστε να μη χρειάζεται να μιλάω μαζί του και να είναι (από μένα) καθαρό το αυτοκίνητο να κάθομαι και να μη σιχαίνομαι. 😁

ΥΓ. Και δικιά μου μουσική να παίζει στο τινταλ.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.851
Μπορείς να έχεις ένα αυτοκίνητο για να σε πηγαίνει όπου θες τις καθημερινές κι ένα άλλο για να οδηγάς το σαββατοκύριακο στην πίστα ή σε κάτι που της μοιάζει. Διθέσιο, σπορ και ιταλικό, για να θυμάσαι και πως είναι να μένεις στο δρόμο. :biggrin:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.319
Renault Twingo. Παρουσίαση μοντέλου παραγωγής 6 Νοεμβρίου.

2 χρόνια νωρίτερα από το iD1.
Τα 2 χρόνια είναι το καλό σενάριο.

1000005233.jpg

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.316
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer