- Reaction score
- 14
Δεν νομίζω.RDoherty said:Το τριφασικό έχει άλλο τιμολόγιο?
Δεν νομίζω.RDoherty said:Το τριφασικό έχει άλλο τιμολόγιο?
Για home cinema μιλαμε (αυτο εχω καταλαβει) και οχι για μηχανες.Γενικα την αποφαση για ξεχωριστη παροχη την βρισκω εξαιρετικα υπερβολικη.Το συστημα πως θα "απογειωθει" δεν εχω καταλαβει ακομα σαν ηλεκτρολογος.ΠΕΤΡΟΣ Κ. said:Μην ξεχάσεις να βάλεις ασφαλειοδιακόπτες τύπου "D" για την παροχή στο σύστημα ώστε να μην σου πέφτουν στην "εκκίνηση" των μηχανημάτων
Θα σου πω κάτι απλό: Στο σπίτι που είμαι τώρα όταν ανοίγω τον Krell (συνήθως τον έχω standby αλλά όταν φεύγω για 2-3 μέρες τον κλείνω) ξέρεις τί παρατηρώ? Όλα μα όλα τα ηλεκτρικά του σπιτιού παρουσιάζουν μια πτώση. Επ[ίσης παρ όλο που έχω ξεχωριστές γραμμές για το ηχοσύστημα, όταν ανάβω ένα μίξερ που έχω ακούω θόρυβο απ τα ηχεία.vadergr said:Για home cinema μιλαμε (αυτο εχω καταλαβει) και οχι για μηχανες.Γενικα την αποφαση για ξεχωριστη παροχη την βρισκω εξαιρετικα υπερβολικη.Το συστημα πως θα "απογειωθει" δεν εχω καταλαβει ακομα σαν ηλεκτρολογος.
Ολα μου φαινονται υπερβολικα.Στην τεχνικη εταιρεια που εργαζομαι εχουν φτιαξει ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ των πιο γνωστων/πλουσιων Ελληνων και δεν υπηρξε ποτε "αναγκη" (εστω και ψυχολογικη) για ξεχωριστη παροχη.
Κακο βεβαια στην υποθεση δεν υπαρχει κανενα,μονο υπερβολη (κατα την ταπεινη μου αποψη)
Ο ενισχυτής τραβάει πολύ ρεύμα κατά την έναυση. Πέφτουν τα φώτα στιγμιαία και αυτό είναι φυσιολογικό για πέρνουν όλα από την ίδια παροχή της ΔΕΗ.Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Ευχαριστώ παίδες για όσα μου έχετε πει μέχρι στιγμής
Θα σου πω κάτι απλό: Στο σπίτι που είμαι τώρα όταν ανοίγω τον Krell (συνήθως τον έχω standby αλλά όταν φεύγω για 2-3 μέρες τον κλείνω) ξέρεις τί παρατηρώ? Όλα μα όλα τα ηλεκτρικά του σπιτιού παρουσιάζουν μια πτώση. Επ[ίσης παρ όλο που έχω ξεχωριστές γραμμές για το ηχοσύστημα, όταν ανάβω ένα μίξερ που έχω ακούω θόρυβο απ τα ηχεία.vadergr said:Για home cinema μιλαμε (αυτο εχω καταλαβει) και οχι για μηχανες.Γενικα την αποφαση για ξεχωριστη παροχη την βρισκω εξαιρετικα υπερβολικη.Το συστημα πως θα "απογειωθει" δεν εχω καταλαβει ακομα σαν ηλεκτρολογος.
Ολα μου φαινονται υπερβολικα.Στην τεχνικη εταιρεια που εργαζομαι εχουν φτιαξει ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ των πιο γνωστων/πλουσιων Ελληνων και δεν υπηρξε ποτε "αναγκη" (εστω και ψυχολογικη) για ξεχωριστη παροχη.
Κακο βεβαια στην υποθεση δεν υπαρχει κανενα,μονο υπερβολη (κατα την ταπεινη μου αποψη)
Γι αυτό ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ το σύστημα από όλα τα άλλα (μακάρι να μπορούσα να πάρω τις 2 φάσεις αλλά δεν γίνεται)
Γιώργο, τί εννοείς ΜΗΝ ΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ?
Σπύρο, μπορείς να μου πεις τί παίζεται με την γείωση γιατί στην αγορά κυκλοφορούν αρκετές και με διαφορετικές τιμές?
g.kar said:όχι βέβαια . Ούτε μπορείς να καταλάβεις αν ένα καλώδιο έχει περάσει από την επεξεργασία της κρυογέννησης.
Το πληρώνεις ακριβά για να είσαι σίγουρος.
μπορει να μην μπροει να τις ξεχωρισει αλλα τουλαχιστον θα αποφυγει ολα τα "ασχημα" των μη βιολογικων καλλιεργιων...μακροπροθεσμα κερδισμενος βγαινεις....εχασες το point...preve said:g.kar said:όχι βέβαια . Ούτε μπορείς να καταλάβεις αν ένα καλώδιο έχει περάσει από την επεξεργασία της κρυογέννησης.
Το πληρώνεις ακριβά για να είσαι σίγουρος.
Ναι...όπως τις φράουλες βιολογικής καλλιέργειας ....8 euro το κιλό μήνες Μαη-Ιούνη!!!!! :shock:
(Για όσους δεν ψωνίζουν 4-8 φορές πάνω από το κανονικό)
Που άμα μπορέσει να τις ξεχωρίσει κανένας από τις κοινές εμένα να μου τρυπήσει την μύτη.![]()
mixalis kanakakis said:[ μπορει να μην μπροει να τις ξεχωρισει αλλα τουλαχιστον θα αποφυγει ολα τα "ασχημα" των μη βιολογικων καλλιεργιων...μακροπροθεσμα κερδισμενος βγαινεις....εχασες το point...![]()