Ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Reaction score
5.843
Μετα απο παροτρυνση συναδελφου που το χρησιμοποιει εδω και 3 μηνες,εκανα μολις τωρα το συγκεκριμενο προιον και εγω αγορα.
http://www.ivape.eu/hlektroniko-tsigaro/ego-t-joyetech.html
Θα ηθελα την γνωμη σας αν καποιος απο το φορουμ το εχει,και αν εχει αποτελεσμα.
Το κοστος αγορας του μαζι με τα παρελκομενα του,ατμοποιητη εξτρα,και 3 φιαλιδια υγρο,εφτασε στα 67.50 ευρω.

Reaction score
1.258
Απάντηση: Ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Σαν αυτό δεν υπάρχει τίποτα άλλο !

Reaction score
1.258

Σαν ΠΡΩΗΝ καπνιστής έχω να καταθέσω μια εμπειρία !

Αν Γουστάρεις να καπνίζεις , μην το προσπαθείς , θα καπνίζεις όσο και να προσπαθείς να το κόψεις !

Αν το συχαθείς , αν έχεις too much τότε αρκεί μόνο μια φράση να πεις και το κόβεις !

"Δεν ξανακαπνίζω"

Αν μπορείς να υποσχεθείς κάτι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ στον εαυτό σου θα καταλάβεις σύντομα ότι το κάπνισμα δεν σου έδινε ποτέ τίποτα ! Αντιθέτως σου έπαιρνε τόσα πολλά !

ΟΛΑ , μα ΟΛΑ είναι μέσα στο κεφάλι σου !

ΠΑΡΑΤΑ τα τσιγάρα , τα αυτοκόλλητα τα χάπια και τα ματζούνια , τα ηλεκτονικά τσιγάρα !
Μόνο κακό σου κάνουν !

Πάρε και ένα βιβλίο

Η ζωή χωρίς τσιγάρο είναι μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ζωή !

Εγώ δεν το διάβασα ΠΟΤΕ όλο το βιβλίο !
Έφτασα στο κεφάλαιο με τίτλο " Τα καλά-πλεονεκτήματα του καπνίσματος "
και είχε μια Λευκή Άδεια σελίδα ! Αυτό ήταν για μένα .....
Το Δικό μου βιβλίο πήγε στον κολλητό μου. Όταν ήταν στο νοσοκομείο για συντριπτικό κάταγμα αστραγάλου ( !!!) του το πήγα για να διαβάσει ! Ήταν η ιδανική ευκαιρία και ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ το έκοψε και το κυριότερο , ΚΑΤΑΛΑΒΕ γιατί ΜΠΟΡΕΙ και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ !

Για αυτό λοιπόν πρέπει ΠΡΩΤΑ να ελευθερώσεις ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ από το τσιγάρο ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ! ! !

Αγόρασέ το (περίπου 15€ ) και ζήτα οδηγίες για το πώς πρέπει να το διαβάσεις

Αν είσαι Δυτικά Προάστια , θα χαρώ να είσαι ο 3ος που θα το διαβάσει ....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Μετα απο παροτρυνση συναδελφου που το χρησιμοποιει εδω και 3 μηνες,εκανα μολις τωρα το συγκεκριμενο προιον και εγω αγορα.
Ηλεκτρονικό ε?
Μπορείς και να το τσιπάρεις με Καλαματιανό η Ζωνιανο?:135:

Γιαννάκη μου , πέρα απ την πλάκα , αν θές πραγματικά να το κόψεις, το κάνεις και χωρίς βοηθήματα.

Reaction score
1.258

Το βιβλίο αυτό αν το διαβάσεις ΣΩΣΤΑ σου απελευθερώνει το ΜΥΑΛΟ από το τσιγάρο !

και μετά ακολουθάει το σώμα !

Οι 2 πρώτες εβδομάδες είναι δύσκολες , μετά όλα είναι όπως πριν καπνίσεις ....

Reaction score
5.843

Ηλεκτρονικό ε?
Μπορείς και να το τσιπάρεις με Καλαματιανό η Ζωνιανο?:135:

Γιαννάκη μου , πέρα απ την πλάκα , αν θές πραγματικά να το κόψεις, το κάνεις και χωρίς βοηθήματα.
Χαχαχα!!
Νικο πριν μερικους μηνες σηκωθηκα ενα πρωι,και ειπα δεν ξανα καπνιζω.
Πεταξα αναπτηρες και τσιγαρα,και εκανα περιπου εναμιση μηνα να καπνισω. Αυτον τον εναμιση μηνα ειμουν ολο νευρα και με το παραμικρο εξοργιζομουν. Αυτο ειχε αντικτυπο στην δουλεια μου,στους φιλους μου,στους δικους μου. Δεν τα καταφερα να το κοψω.

Reaction score
383

Ο αδερφος μου ηταν μεγαλο φουγαρο, μονιμως με ενα τσιγαρο στο στομα. Πηρε κατι χαπια απο το φαρμακειο στην Αγγλια (τα πουλανε και Ελλαδα μου ειπε) για 1-2 μηνες και δεν ξανακαπνισε απο τοτε.

Οταν τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι αυτα τα χαπια 'ξεγελουν' τον εγκεφαλο οτι εχεις ηδη αρκετη νικοτινη στο αιμα σου και δεν χρειαζεσαι αλλο.

Το χαπι αυτο ομως εχει στις παρενεργειες την ταση αυτοκτονιας. :111: Αυτο βεβαια ειναι παρενεργεια σε πολλα αλλα φαρμακα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.440

Ο αδερφος μου ηταν μεγαλο φουγαρο, μονιμως με ενα τσιγαρο στο στομα. Πηρε κατι χαπια απο το φαρμακειο στην Αγγλια (τα πουλανε και Ελλαδα μου ειπε) για 1-2 μηνες και δεν ξανακαπνισε απο τοτε.

Οταν τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι αυτα τα χαπια 'ξεγελουν' τον εγκεφαλο οτι εχεις ηδη αρκετη νικοτινη στο αιμα σου και δεν χρειαζεσαι αλλο.

Το χαπι αυτο ομως εχει στις παρενεργειες την ταση αυτοκτονιας. :111: Αυτο βεβαια ειναι παρενεργεια σε πολλα αλλα φαρμακα.
Champix λέγεται. Το δοκίμασα, και μου το σταμάτησαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Επειδή ό,τι έχει να κάνει με τις διαταραχές του εγκεφάλου είναι ουσιαστικά ψυχοφάρμακο, και θεωρώντας εαυτόν ψυχικά υγιή (ακόμα), θεώρησα σοφότερο να ακολουθήσω τη συμβουλή τους, προτιμώντας το κάπνισμα από την κατάθλιψη τον εκνευρισμό ή την αυτοκτονία.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Τo εχω εδω και 2μιση μηνες αλλα εκανα και τσιγαρα παραλληλα. Τωρα 13 μερες πηρα αποφαση να μη ξανακαπνισω τσιγαρο και χρησιμοποιω μονο αυτο. Ναι, εχω δει διαφορά ακομα και σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα. Ελπιζω να με βοηθησει να το κοψω τελειως. Απο 11mg νικοτινης στο διαλυμα, εχω φτασει τα 6 με σκοπο να φτασω τα 0 και μετα να το κοψω μια και καλη. Αλλα και να μη το κοψω, πιστευω οτι ειναι (αν και οχι ακινδυνο) πολυ πιο ασφαλες απο το κανονικο τσιγαρο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.552

ο μόνος τρόπος να κόψουμε το κάπνισμα είναι να πάει στα 160 ευρώ το πακέτο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Θα το γυρισουνε στα πουρα μετα!:114:

Reaction score
173

Χαχαχα!!
Νικο πριν μερικους μηνες σηκωθηκα ενα πρωι,και ειπα δεν ξανα καπνιζω.
Πεταξα αναπτηρες και τσιγαρα,και εκανα περιπου εναμιση μηνα να καπνισω. Αυτον τον εναμιση μηνα ειμουν ολο νευρα και με το παραμικρο εξοργιζομουν. Αυτο ειχε αντικτυπο στην δουλεια μου,στους φιλους μου,στους δικους μου. Δεν τα καταφερα να το κοψω.
Και τωρα ολοι αυτοι περνουν καλα και το καπνισμα εχει αντικτυπο μονο σε σενα:137:

Το ειχε καποτε μια φιλη. Το εβγαλε ενα βραδυ σ'ενα μπαρακι και της επεσε κατω. Το πατησε ενας τυπος και το εσπασε. Τοτε την ακουσα να λεει...καλα να παθω γιατι ηταν μπουρδα.

Αν θελεις να το κοψεις καντο οπως εγω. Απλα το εκοψα...

Reaction score
4.906

Το πρώτο που χρειάζεται για να το κόψεις είναι η...ΑΠΟΦΑΣΗ αλλά πρεπει να ειναι πραγματική. Αν το πάρεις απόφαση βρίσκεις και υποβοηθητικές μεθόδους...Η πιο κουφή πάντως ειναι αυτή που εφαρμόζει ο κουμπάρος μου...στο τρίτο κόψιμο! (το μεγαλύτερο του πήγε δυόμισυ χρόνια) Συγκεκριμένα αγοράζει πακέτο κανονικά, αναβει το τσιγάρο (χωρις να ρουφήξει) αλλά μετα απλά το κραταει και το....μυρίζει και μας λιβανίζει όλους, χωρίς όμως να το καπνίζει με την έννοια της εισρόφησης στο στόμα! Βέβαια έχει σχεδόν σπάσει τα νεύρα της γυναίκας του με το σύστημα αυτό, αφού διαρκεί πλέον απο τον Μάιο, δηλαδή κάπου 5 μήνες (η ουσία πάντως ειναι ότι δεν ρουφαει τον καπνό τοσο καιρό....)
Σαν πρωην φανατικός καπνιστής (2 με 3 πακέτα ημερησίως) που το έχει κόψει εδω και 8 χρόνια+ αυτό που έχω να πω είναι ότι η ΑΠΟΦΑΣΗ που ανέφερα σημαίνει οτι αποδέχεσαι πως δεν θα δοκιμάσεις ουτε μισό τσιγάρο γιατι ειναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα το ξαναρχίσεις...όπως ο αλκοολικός το ποτό. Κάθε πρώην καπνιστής είναι υποψήφιος υπότροπος, το μόνο παρήγορο είναι ότι μετα απο ....3 χρόνια οχι μόνο δεν έχεις πλέον διάθεση να καπνίσεις αλλά σε ενοχλεί κιόλας! (αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεσαι "στερηση" για 3 χρονια, ακόμη και στο 6μηνο ο καπνός σε ενοχλεί αλλά μπορει να "βλέπεις" τον εαυτό σου να καπνίζει ακόμη και τόσο καιρό μετά δηλαδή δεν σου έχει φύγει ακόμη η θετική εικόνα απο το υποσυνείδητο...)

D

Deleted member 23222

Guest

Γιατί είναι δύσκολο να κόψεις το τσιγάρο?
Εγώ το χω κόψει πολλές φορές...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.390
Members
38.453