Magnetar UDP900 MK II

Reaction score
5.346
Εχω ακούσει ότι τρώει κολλήματα
Τώρα βέβαια δεν έχω προσωπική άποψη
Μόνο ότι είναι πανάκριβο

Reaction score
120
Αυτό σε πείραξε αυτό λύνεται τα άλλα που έχει.επανω μετράνε

Reaction score
7.019
Γενικότερα πλέον με τόσες πλατφόρμες δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πάρεις συσκευή για να βλέπεις bluray δισκάκια. Σίγουρα παίζουν καλύτερα εννοείται αλλά από την άλλη έχεις ΤΗΝ ευκολία και χιλιάδες επιλογές.
Θυμάμαι λίγο πριν την καραντίνα πήρα ένα xbox ( το πιο μεγάλο) για αυτόν τον λόγο και από τότε σε φυσική μορφή δίσκων έχουμε δει μόνο το GOT που είχαμε αγοράσει από το amazon.

Reaction score
120
Συμφωνώ αλλά οι πλατφόρμες έχουν πολύ παλιές ταινίες καμμία καινούργια και πολλές σειρές οι οποίες είναι βαρετές βλέπεις βλέπεις και.δεν τελειωνουν

Reaction score
254
Η παραπάνω συσκευή απευθύνεται :

- στο μανιακό συλλέκτη ταινιων Blue ray εαν επιζητά το καλύτερο δυνατό σε εικόνα κ ήχο.

- Σε εκείνον που επιζητά ότι καλύτερο σε audiophile CD player

- Σε εκείνον που επιζητά ότι καλύτερο σε audiophile SACD Player .( O αντίστοιχος Marantz SACD 30N έχει 3.2K και δεν είναι blueray / DVD Player).

- Σε εκείνον που επιζητά ένα αξιοπρεπέστατο DSD / wave/ flac player με το 7κάναλο ESS 938 pro.

- Ψιλοαχρείαστο αλλα παίζει και DVD AUDIO DVD MOVIE DISKS.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.487
Θαρρώ απο πίσω είναι η συνέχεια της φαλιρισμένης zappiti;
Κάτι που δεν αναφέρεται στο άρθρο. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια.
Διαβάζω για αρκετά θεματάκια στο firmware.
Τουλάχιστον σε σχέση με το Oppo (το οποίο με custom firmware αποτελεί πλήρη λύση).
Τώρα για το κομμάτι του hi-end, όποιος ήθελε και το πιστεύει μπορούσε να το κάνει και στο Oppo.
Το tuning δίνει και παίρνει.

Προφανώς είναι μια σύγχρονη και υπερβολικά ακριβή λύση.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.487
Η παραπάνω συσκευή απευθύνεται :

- στο μανιακό συλλέκτη ταινιων Blue ray εαν επιζητά το καλύτερο δυνατό σε εικόνα κ ήχο.
Συνειδητοποιείς ότι το SoC που χρησιμοποιεί είναι του 2016 (Mediatek 8581), όπως φυσικά και στο Oppo.

Reaction score
254
Συνειδητοποιείς ότι το SoC που χρησιμοποιεί είναι του 2016 (Mediatek 8581), όπως φυσικά και στο Oppo.
Eάν το συγκεκριμένο SoC είναι ότι καλύτερο έχει βγεί μέχρι σήμερα και παίζει αψεγάδιαστα...why not ??

Εδώ το Nvidia shield του 2013 δεν έχει αντίπαλο 12 χρόνια μετά...αν στέκει το παράδειγμα αυτό..θελω να πω σε κατι που παίζει τελεια εν έτη 2025...δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης...εκτός κ εαν έχω χασει επεισόδια στον τομέα αυτό...και έχει βγει κατι που ειναι η μερα με την νυχτα π λέμε...

Τα υπόλοιπα specs του magnetar ...κυκλώματα...μονώσεις ,ποιότητα σασί , πυκνωτές , ρολόγια , dacs , XLRs....τα έχει το αντίστοιχο oppo ?? :) Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει..δεν ξέρω..😁

Εδώ τα specs της παλιας σειράς 1....

υγ. Θα το έβαζα στόχο το μηχανακι αυτό αν είχα έστω κ 1 blueray στην συλλογή μου..ή κάποια σοβαρή δισκοθήκη Cd or SACD.....αλλά παίζω ψηφιακά από τότε που μπήκαν στην μόδα οι ματρόσκες , τα DSD etc....οπότε με ενα Eversolo A6 κολοφτιαγμένο παρέα μ ενα Nvidia shield καλύπτονται στο 110% οι δικες μου προσωπικές ανάγκες..

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-28 180007.jpg
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-28 175953.jpg
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-28 180117.jpg

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.487
Eάν το συγκεκριμένο SoC είναι ότι καλύτερο έχει βγεί μέχρι σήμερα και παίζει αψεγάδιαστα...why not ??

Εδώ το Nvidia shield του 2013 δεν έχει αντίπαλο 12 χρόνια μετά...αν στέκει το παράδειγμα αυτό..θελω να πω σε κατι που παίζει τελεια εν έτη 2025...δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης...εκτός κ εαν έχω χασει επεισόδια στον τομέα αυτό...και έχει βγει κατι που ειναι η μερα με την νυχτα π λέμε...

Τα υπόλοιπα specs του magnetar ...κυκλώματα...μονώσεις ,ποιότητα σασί , πυκνωτές , ρολόγια , dacs , XLRs....τα έχει το αντίστοιχο oppo ?? :) Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει..δεν ξέρω..😁

υγ. Θα το έβαζα στόχο το μηχανακι αυτό αν είχα έστω κ 1 blueray στην συλλογή μου..ή κάποια σοβαρή δισκοθήκη Cd or SACD.....αλλά παίζω ψηφιακά από τότε που μπήκαν στην μόδα οι ματρόσκες , τα DSD etc....οπότε με ενα Eversolo A6 κολοφτιαγμένο παρέα μ ενα Nvidia shield καλύπτονται στο 110% οι δικες μου προσωπικές ανάγκες..
Χωρίς καμία διάθεση να ακυρώσω την άποψη σου, θεωρώ το Nvidia Shield ως ένα απο τα χειρότερα, σε ποιότητα εικόνας ,media player που έχουν περάσει απ τα χέρια μου.
Προτιμώ χωρίς δεύτερη σκέψη το Apple Tv.
Κατανοώ ότι από πλευράς software πρωτοπορούσε ανέκαθεν.
Streaming Apps με υποστήριξη hdr απ΄ την αρχή της κυκλοφορίας του, kodi κλπ κλπ

Πάντως, αν το ζητούμενο είναι η ποιότητα εικόνας κατά την αναπαραγωγή bluray δίσκων, θεωρώ ότι το Panasonic είναι ανώτερο player.

Αλλά γυρνάμε πάλι στο software. Η ταινιοθήκη μου, για παράδειγμα, απαρτίζεται από 1 προς 1 bluray rips, αποθηκευμένα σε NAS.
Φυσικά θα μπορούσα να έχω και SACD backups.
Το oppo (με custom firmware) μπορεί να τα αναπαράγει απροβλημάτιστα μέσω NFS, Smb.
Παραμένει, κατά την άποψη μου, ένα εξαιρετικό player ακόμα και για dolby vision.
Νομίζω ότι και το Magnetar προσφέρει λύση με custom firmware κατά την αγορά του.
Αλλά είναι γεμάτο με bug.
Τα πράγματα, συνεπώς, είναι αρκετά στάσιμα σε θέμα εικόνας.
Το όλο παιχνίδι, όπως πάντα, αφορά το ηχητικό κομμάτι με τα dacs, τα τροφοδοτικά κλπ

Reaction score
254
Χωρίς καμία διάθεση να ακυρώσω την άποψη σου, θεωρώ το Nvidia Shield ως ένα απο τα χειρότερα, σε ποιότητα εικόνας ,media player που έχουν περάσει απ τα χέρια μου.

Πάντως, αν το ζητούμενο είναι η ποιότητα εικόνας κατά την αναπαραγωγή bluray δίσκων, θεωρώ ότι το Panasonic είναι ανώτερο player.

Αλλά γυρνάμε πάλι στο software. Η ταινιοθήκη μου, για παράδειγμα, απαρτίζεται από 1 προς 1 bluray rips, αποθηκευμένα σε NAS.
Το oppo (με custom firmware) μπορεί να τα αναπαράγει απροβλημάτιστα μέσω NFS, Smb.
Παραμένει, κατά την άποψη μου, ένα εξαιρετικό player ακόμα και για dolby vision.
Νομίζω ότι και το Magnetar προσφέρει λύση με custom firmware κατά την αγορά του.
Το όλο παιχνίδι, όπως πάντα, αφορά το ηχητικό κομμάτι με τα dacs, τα τροφοδοτικά κλπ
1 προς 1 rip...εγώ σ αυτό σκάλωσα κυρίως...!!! Ουαου φίλε...👍
Οσο για τα media plαyers γούστα είναι αυτά καθαρά!! Αλλά και στα χειρότερα βρε loggeo το διέλυσες ψυχολογικά το καημένο...χαχα....

υγ. Εδώ δεν γράφουμε για να ακυρώσουμε απόψεις προς θεού δεν θα το εκλαμβανα έτσι...απεναντίας καταθέτουμε απόψεις ελεύθερα βάση προσωπικών εμπειριών !! 🙂

Reaction score
759

Σε τί version είναι το SMB του Oppo με το custom firmware?
Γιατί αν παραμένει σε 1.0, η όποια ασφάλεια πάει περίπατο...

Ιδανικά, και το SMBv1 αλλά και το SMBv2 θα πρέπει πλέον να απενεργοποιούνται και να ενεργοποιηθεί το SMB signing που υπογράφει ψηφιακά την επικοινωνία κυκλοφορίας μεταξύ των τελικών σημείων για την αποτροπή προσπαθειών πλαστογράφησης ή δηλητηρίασης (spoofing or poisoning) στο δίκτυο.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.487
Σε τί version είναι το SMB του Oppo με το custom firmware?
Γιατί αν παραμένει σε 1.0, η όποια ασφάλεια πάει περίπατο...

Ιδανικά, και το SMBv1 αλλά και το SMBv2 θα πρέπει πλέον να απενεργοποιούνται και να ενεργοποιηθεί το SMB signing που υπογράφει ψηφιακά την επικοινωνία κυκλοφορίας μεταξύ των τελικών σημείων για την αποτροπή προσπαθειών πλαστογράφησης ή δηλητηρίασης (spoofing or poisoning) στο δίκτυο.
Δεν το γνωρίζω είναι η αλήθεια. Νομίζω v1. Στο synology μου η αλήθεια μπαίνω μέσω nfs.

Reaction score
759
Εκει που θέλω να καταλήξω είναι ότι πραγματικά για έναν που δε θέλει ντε και καλά να στήσει ένα σοβαρό και φούλ αναβαθμίσιμο High End PC με ένα δυνατό πολυκάναλο Audio Interface, θεωρώ πως το συγκεκριμένο player της Magnetar, ίιιισως και κανα Zidoo Neo Alpha (αλλά δεν έχει CD/DVD/BD player), αποτελούν λύση μονόδρομο για Media Players.

Θα συνιστούσα οι κάτοχοι των Oppo να σκεφτούν πολύ σοβαρά το θέμα της ασφάλειας, είτε με SMB, είτε με NFS, διότι και τα 2 είναι σε πιο απαρχαιωμένες εκδόσεις από τις τωρινές και δεν αναβαθμίζονται (τουλάχιστον επίσημα ή ανεπίσημα δε γνωρίζω κάποιο τρόπο, γι'αυτό και ρώτησα τί προσφέρει αυτό το custom firmware).

Reaction score
7.027
ωραιο......σε καμιά πενταετία θα βρίσκεις ανταλλακτικά για το drive?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.406
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim