- Reaction score
- 254
Συνειδητοποιείς ότι το SoC που χρησιμοποιεί είναι του 2016 (Mediatek 8581), όπως φυσικά και στο Oppo.Η παραπάνω συσκευή απευθύνεται :
- στο μανιακό συλλέκτη ταινιων Blue ray εαν επιζητά το καλύτερο δυνατό σε εικόνα κ ήχο.
Eάν το συγκεκριμένο SoC είναι ότι καλύτερο έχει βγεί μέχρι σήμερα και παίζει αψεγάδιαστα...why not ??Συνειδητοποιείς ότι το SoC που χρησιμοποιεί είναι του 2016 (Mediatek 8581), όπως φυσικά και στο Oppo.
Χωρίς καμία διάθεση να ακυρώσω την άποψη σου, θεωρώ το Nvidia Shield ως ένα απο τα χειρότερα, σε ποιότητα εικόνας ,media player που έχουν περάσει απ τα χέρια μου.Eάν το συγκεκριμένο SoC είναι ότι καλύτερο έχει βγεί μέχρι σήμερα και παίζει αψεγάδιαστα...why not ??
Εδώ το Nvidia shield του 2013 δεν έχει αντίπαλο 12 χρόνια μετά...αν στέκει το παράδειγμα αυτό..θελω να πω σε κατι που παίζει τελεια εν έτη 2025...δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης...εκτός κ εαν έχω χασει επεισόδια στον τομέα αυτό...και έχει βγει κατι που ειναι η μερα με την νυχτα π λέμε...
Τα υπόλοιπα specs του magnetar ...κυκλώματα...μονώσεις ,ποιότητα σασί , πυκνωτές , ρολόγια , dacs , XLRs....τα έχει το αντίστοιχο oppo ??Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει..δεν ξέρω..
υγ. Θα το έβαζα στόχο το μηχανακι αυτό αν είχα έστω κ 1 blueray στην συλλογή μου..ή κάποια σοβαρή δισκοθήκη Cd or SACD.....αλλά παίζω ψηφιακά από τότε που μπήκαν στην μόδα οι ματρόσκες , τα DSD etc....οπότε με ενα Eversolo A6 κολοφτιαγμένο παρέα μ ενα Nvidia shield καλύπτονται στο 110% οι δικες μου προσωπικές ανάγκες..
1 προς 1 rip...εγώ σ αυτό σκάλωσα κυρίως...!!! Ουαου φίλε...Χωρίς καμία διάθεση να ακυρώσω την άποψη σου, θεωρώ το Nvidia Shield ως ένα απο τα χειρότερα, σε ποιότητα εικόνας ,media player που έχουν περάσει απ τα χέρια μου.
Προτιμώ χωρίς δεύτερη σκέψη το Apple Tv.
Κατανοώ ότι από πλευράς software πρωτοπορούσε ανέκαθεν.
Streaming Apps με υποστήριξη hdr απ΄ την αρχή της κυκλοφορίας του, kodi κλπ κλπ
Πάντως, αν το ζητούμενο είναι η ποιότητα εικόνας κατά την αναπαραγωγή bluray δίσκων, θεωρώ ότι το Panasonic είναι ανώτερο player.
Αλλά γυρνάμε πάλι στο software. Η ταινιοθήκη μου, για παράδειγμα, απαρτίζεται από 1 προς 1 bluray rips, αποθηκευμένα σε NAS.
Φυσικά θα μπορούσα να έχω και SACD backups.
Το oppo (με custom firmware) μπορεί να τα αναπαράγει απροβλημάτιστα μέσω NFS, Smb.
Παραμένει, κατά την άποψη μου, ένα εξαιρετικό player ακόμα και για dolby vision.
Νομίζω ότι και το Magnetar προσφέρει λύση με custom firmware κατά την αγορά του.
Αλλά είναι γεμάτο με bug.
Τα πράγματα, συνεπώς, είναι αρκετά στάσιμα σε θέμα εικόνας.
Το όλο παιχνίδι, όπως πάντα, αφορά το ηχητικό κομμάτι με τα dacs, τα τροφοδοτικά κλπ
Σε τί version είναι το SMB του Oppo με το custom firmware?Χωρίς καμία διάθεση να ακυρώσω την άποψη σου, θεωρώ το Nvidia Shield ως ένα απο τα χειρότερα, σε ποιότητα εικόνας ,media player που έχουν περάσει απ τα χέρια μου.
Προτιμώ χωρίς δεύτερη σκέψη το Apple Tv.
Κατανοώ ότι από πλευράς software πρωτοπορούσε ανέκαθεν.
Streaming Apps με υποστήριξη hdr απ΄ την αρχή της κυκλοφορίας του, kodi κλπ κλπ
Πάντως, αν το ζητούμενο είναι η ποιότητα εικόνας κατά την αναπαραγωγή bluray δίσκων, θεωρώ ότι το Panasonic είναι ανώτερο player.
Αλλά γυρνάμε πάλι στο software. Η ταινιοθήκη μου, για παράδειγμα, απαρτίζεται από 1 προς 1 bluray rips, αποθηκευμένα σε NAS.
Φυσικά θα μπορούσα να έχω και SACD backups.
Το oppo (με custom firmware) μπορεί να τα αναπαράγει απροβλημάτιστα μέσω NFS, Smb.
Παραμένει, κατά την άποψη μου, ένα εξαιρετικό player ακόμα και για dolby vision.
Νομίζω ότι και το Magnetar προσφέρει λύση με custom firmware κατά την αγορά του.
Αλλά είναι γεμάτο με bug.
Τα πράγματα, συνεπώς, είναι αρκετά στάσιμα σε θέμα εικόνας.
Το όλο παιχνίδι, όπως πάντα, αφορά το ηχητικό κομμάτι με τα dacs, τα τροφοδοτικά κλπ
Δεν το γνωρίζω είναι η αλήθεια. Νομίζω v1. Στο synology μου η αλήθεια μπαίνω μέσω nfs.Σε τί version είναι το SMB του Oppo με το custom firmware?
Γιατί αν παραμένει σε 1.0, η όποια ασφάλεια πάει περίπατο...
![]()
Stop using SMB1 | Microsoft Community Hub
First published on TECHNET on Sep 16, 2016 Hi folks, Ned here again and today’s topic is short and sweet: Stop using SMB1.techcommunity.microsoft.com
Ιδανικά, και το SMBv1 αλλά και το SMBv2 θα πρέπει πλέον να απενεργοποιούνται και να ενεργοποιηθεί το SMB signing που υπογράφει ψηφιακά την επικοινωνία κυκλοφορίας μεταξύ των τελικών σημείων για την αποτροπή προσπαθειών πλαστογράφησης ή δηλητηρίασης (spoofing or poisoning) στο δίκτυο.