- Reaction score
- 5.879
Εγώ τους έχω ανάποδα. Ι2 στη δουλειά, D4 στο σπίτι.
Max. 5Στα προβάρια δεν υπάρχει προτείνουμε, μόνο οι AW κάνουν που είναι μέτριες.
Πόσα εμέλια θεωρείς νορμάλ ντέιλυ;
EDIT: Προσωπικά θα έπαιρνα ένα box mod 18650 με USB που θα κρατάει σχεδόν όλη μέρα και θα φορτίζει παντού. Αν φορτίζει και ατμίζεις συνάμα, ακόμα καλύτερα.
Γι' αυτό δεν αλλάζω τα VaporSharks μου, σε λιγότερο απο 2 ώρες είναι full και κρατάνε αιώνια.
To παλιό μου Provari το έχω για το σπίτι μόνο.
Ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα!δενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσει
![]()
Χαραμίζεσαι που δεν έγινες πωλητής σε sex shop.
Σωστό και αυτό, αλλά μετά θα πρέπει να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.Δεν θα λένε ότι τα δικά τους είναι πιο υγιεινά.
Όταν βγάλουν και οι "μεγάλοι", θα "έρθουν στο φώς" μελέτες που θα εγκρίνουν πλέον το ecig.
Περιέργες συγκυρίες...![]()