Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Στα προβάρια δεν υπάρχει προτείνουμε, μόνο οι AW κάνουν που είναι μέτριες.
Πόσα εμέλια θεωρείς νορμάλ ντέιλυ;
Max. 5

EDIT: Προσωπικά θα έπαιρνα ένα box mod 18650 με USB που θα κρατάει σχεδόν όλη μέρα και θα φορτίζει παντού. Αν φορτίζει και ατμίζεις συνάμα, ακόμα καλύτερα.
Γι' αυτό δεν αλλάζω τα VaporSharks μου, σε λιγότερο απο 2 ώρες είναι full και κρατάνε αιώνια.
To παλιό μου Provari το έχω για το σπίτι μόνο.

Μερσι, αλλά δεν.
[DOUBLEPOST=1453902578][/DOUBLEPOST]

ΚΑΙ τους 2 (γραφείο/σπίτι) ή ΕΝΑΝ απο τους 2?

Αν ΕΝΑΝ, ποιόν? Ποιές οι διαφορές? Σημαντικές?

Gojakla

Reaction score
7.494
Αν δώκεις και ενα link (για αξιόπιστη μάρκα δλδ) θα είμαι κομπλέ απο hardware!

Gojakla

Reaction score
7.494
δενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσει

:p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
δενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσειδενμουαρεσει

:p
Ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα, ξεκόλλα! :laugh:

Gojakla

Reaction score
7.494
Το θελω μακρυ...

Σκληρο...

Κυλινδρικο...

Ειμαι ολντ σκουλ η π0υτ@ν@, τι να κανω; :p

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
παρε αυτο με ενα 50ρικο.

ειναι σαν σωληνας και παιζει κια χαρα..
Χαραμίζεσαι που δεν έγινες πωλητής σε sex shop. :rolleyes:

Σαν σωλήνας, είναι κυρία μου, αλλά ακόμα καλύτερο, με ραβδώσεις, για μεγαλύτερη ευχαρίστηση. :laugh: :roflmao:

Last edited by a moderator:

Gojakla

Reaction score
7.494
http://vaperanks.com/phillip-morris-launches-new-type-of-smokeless-cigarette/

Το iQOS κυκλοφορεί ήδη σε χώρες του εξωτερικού και πολύ σύντομα θα έρθει και Ελλάδα.
Δεν είναι ακριβώς ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά κάτι ενδιάμεσο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και τα 3 μεγάλα group στον κόσμο που ελέγχουν την παγκόσμια αγορά τσιγάρου, θα ασχοληθούν (ασχολούνται ήδη δλδ) με το ηλεκτρονικό.

Last edited:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Αν δεν μπορείς να τους κερδίσεις, πήγαινε μαζί τους... Περιμένω πως και πως τη διαφήμισή τους που θα λέει ότι τα δικά τους προϊόντα θα είναι πιο υγιεινά απο τα η/τ...

Gojakla

Reaction score
7.494
Δεν θα λένε ότι τα δικά τους είναι πιο υγιεινά.
Όταν βγάλουν και οι "μεγάλοι", θα "έρθουν στο φώς" μελέτες που θα εγκρίνουν πλέον το ecig.

Περιέργες συγκυρίες... :geek:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Δεν θα λένε ότι τα δικά τους είναι πιο υγιεινά.
Όταν βγάλουν και οι "μεγάλοι", θα "έρθουν στο φώς" μελέτες που θα εγκρίνουν πλέον το ecig.

Περιέργες συγκυρίες... :geek:
Σωστό και αυτό, αλλά μετά θα πρέπει να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.

Άσχετα με αυτό, θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Επιτέλους κατάφερα τον subtank mini να μη μου φέρνει μουντή γεύση ( κεφαλή rba plus ). Περνάω το βαμβάκι μέσα απο την αντίσταση, μετά περνάω το βαμβάκι μέσα απο τις τρύπες της κεφαλής απο όπου έρχεται το υγρό και κόβω σύριζα ( συγνώμη για τη λέξη :p ) με κάλυμμα. Αισθητή βελτίωση της γεύσης ακόμα και απο τη πρώτη τζούρα και χωρίς να φέρνει καμμένο στο chain vapping ( με χρήση ni200 ). Με το clapton δεν έχω βρει ακόμα τη λύση ( ή παίρνω μουντή γεύση ή καίω το βαμβάκι ), αλλά θα κάνω κι άλλα πειράματα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members