Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.548
τιναι αυτο βρε..!!!!!!!

......τελικα το λινκ που εβαλες με τις φτηνες μπαταριες ειναι μαιμου.:fuckyou:
ξεχασες να βαλεις στα specs που εβαλες το max ...Weight 47.0 g

χαχαχαχαχα !!

:laugh:

παρε καμια καφε να δεις χαρα που θα κανουν τα μοντακια σου...:roflmao:

Last edited:

Reaction score
8.905
0.1ohm με διπλες flat clapton και εχει ακομα κενο για μεγαλυτερο πλατος !!

View attachment 71910
8 σπείρες (είναι πολλές) στα 0.1ohm με τέρμα το μόντ στα 200w (4.47volt) ανάβουν?

Δηλαδή είναι "βαριά" αντίσταση και θα χρειάζεται "προθέρμανση".....:rolleyes:

Last edited:

Reaction score
5.880
Γιαννη μου ειναι μαιμου στο λινκ σου..
Δεν νομιζω,γιατι το καταστημα εχει προταθει απο πολλους ατμιστες,αλλα θα το ελεγξω.
Παντως εχει ανταγωνιστικες τιμες σε ολα σε σχεση με αλλα καταστηματα.
https://www.facebook.com/discountstore.gr/
https://discountstore.gr/product-category/mpataries/mpataries-ilektronikon-18650-26650-37-lithiou/

Last edited:

Reaction score
15.548
πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα ;
....στα 110w απλα τους αλλαζει τα φωτα :D
κατι εκανες λαθος...

δεστο Γιαννη ...:)

Reaction score
36
Περιμένοντας την παραγγελία είπα να προσφέρω εδώ , στο διάστημα αυτό έγινε μια ακύρωση από το σαιτ nkon.nl για τις μπαταρίες .Στην επικοινωνία που είχαμε με το εν λόγο σαιτ προέκυψε και ένα νέο το οποίο λέει πως βρήκαν νέο τρόπο αποστολής μέσω Βουλγαρίας.

Το μήνυμα όπως μου στάλθηκε για όποιον ενδιαφέρεται.

Hi,

Small update for all who ordered but order got cancelled due to problems with li-ion recently from Greece: We have found a new shipping option to Greece, which is about 5 euro via DPD for a small parcel (6 euro for 10 cells) it goes via Bulgaria, transit time 1-2 weeks. But li-ion no problem and full tracking.

Regards,
Arjan

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Οπως ακριβως τα γραφεις ειναι .Και η δικη μου ακυρωθηκε και ταξιδευει μεσω νεου δρομου πλέον .
Ο τυπάκος ειναι πολύ καλος και αξιόπιστος έμπορος .:thumbsup:

Timaras

Reaction score
2.153
Στην τελική όποιος θέλει κορυφαίο τσιγαρίσιο... μονόδρομος είναι ο Siren 22mm (μακράν)... αλλά που τον βρίσκεις, έχει καταντήσει συλλεκτικός...;)
Όντως ρε παιδιά.Τί κακό είναι αυτό να μην υπάρχει πουθενά σε ss colour!Δηλαδή πόσα κομμάτια έβγαλαν?

Γι'αυτό και γω πήρα έναν κλώνο Kayfun mini v3 ο οποίος είναι πολύ καλός αλλά μου 'χουν σπάσει τα νεύρα αυτά τα βιδάκια που σφίγγουν την αντίσταση τα οποία δεν πρέπει να είναι και για πολλά-πολλά!

Αν υποπέσει στην αντίληψή σας κανας 22άρης Siren ss σφυρίξτε κλέφτικα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Πιθανοτατα δεν θα ξαναβρεθεί .Οι κινέζοι δεν βγαζουν πολλές φορες ενα προίόν .Μια μεγαλη φουρνιά και μετα πάμε γι'άλλα .Με τα τανκ ιδίως που ειναι και θεμα μοδας οτι προλάβεις την εποχή του .Μετα το επόμενο .
Αν σας ενδιαφέρει το Siren πάρτε το σε μαυρο .Αν δεν σας καθεται το χρώμα ψαξτε για κατι άλλο .:idk:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.440
Είδα καμιά 15-αρια βίντεο, όλοι το βγάζουν κορυφή στη γεύση, και δε νομίζω πως κάνουν λάθος και από τη δική μου εκτίμηση ως τώρα.

Αναφέρουν οι περισσότεροι ότι κρατάει φυσαλίδες αέρα στον πάτο, διότι έχει πολύ μικρό κενό μεταξύ τζαμιού και σιδερένιου κελύφους της αντίστασης, αλλά προφανώς αυτό απεφεύγεται αν τον γεμίζεις σιγά σιγά και στα πλάγια, όπως είδα και στην πράξη, παρότι άφησα μπόλικο βαμβάκι στον πάτο (περί το 0,5 εκ που το άπλωσα δεξιά αριστερά), να ρουφήξει και την τελευταία σταγόνα:

IMG_20170323_152707.jpg

Από τα 40 βατ βγάζει μπόλικο ντουμάνι, και τιγκα άρωμα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.

Το δοκίμασα μέχρι 70 βατ. Τώρα το παίζω στα 45, νομίζω ότι αρκεί το ντουμάνι που βγάζει, είναι συγκρίσιμο με αυτό του EXO XL, πολύ πράμα, όχι αστεία.. Σε άρωμα πρέπει να του ρίχνει λίγο του EXO XL, αλλά όχι τρομερά πράγματα, τουλάχιστον στο eliquid France το supreme που δοκίμασα.

Το ντεκ είναι η χαρά του στησίματος, έχει άπλετο χώρο να βάλεις ο,τι χοντράδα θες. Οι βίδες σφίγγουν πολύ γερά, και γενικά το στήσιμο είναι πανεύκολο, βοηθάει πολύ η άπλα χώρου του ντεκ. Μου πήρε πραγματικά ελάχιστα λεπτά το στήσιμο.

Αν έχετε προτάσεις ισχύος, σύρματος, διαμέτρου πηνίου ή οτιδήποτε, ευπρόσδεκτες. ;)

Έχω διαθέσιμα σύρματα 0,5 κανθαλ, αλιεν και φιούζντ κλαπτον, τα οποία προφανώς θα δοκιμάσω σε διάφορους συνδυασμούς αντίστασης, διαμέτρου πηνίου κλπ. ;)

Δηλώνω άσχετος πρωτάρης.:p:D
[DOUBLEPOST=1490277614][/DOUBLEPOST]
Τζάμι...:hi: ντράι-μπερν για χοτ-σπότ έκανες πιστεύω.:wink:
Ναι, φυσικά. Με λίγο πείραγμα, ήρθε στα ίσια του να πυρώνει από το κέντρο προς την περιφέρεια, και ομοιογενώς.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas