Ηλεκτρονικό τσιγάρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.676
Γιατί, στο kayfun σου δεν βάζεις γυαλιά; :whistling:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.676
Στο δικό μου θέλω οπωσδήποτε φως και βάζω συνήθως γυαλιά για πιο άνετα.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.676
Ακόμα τον στήνεις ή είσαι super market; :p

Reaction score
15.548
εισαι εσυ μια..:fuckyou:

τον πηρα στην δουλεια μαζι με το snow wolf min

sw eviva.jpg

ωραιος.....!

Επειδη δεν ηθελα να μπλεξω με θερμοκρασιες και να ψαχνω τον εστησα με kanthal 0.36mm, δεν ειχα με λιγοτερα mm....

Ασχοληθηκα με το βαμβακι ωστε να μην εχω καποιο προβλημα τροφοδοσιας ...
Επειδη εκατσε με την μια και με προβληματισε τον εστησα 4 φορες για σιγουρια ! :roflmao:
.....κανενα προβλημα μεχρι τωρα..

βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι εβαλα VCC βαμβακι.....θα τον δοκιμασω και με αλλα .

.......αυτο που του λειπει για μενα ωστε να ειναι και διαφανος με γυαλι χωρις τις βλακειες τα πλαστικα ειναι αυτο ....πανω - κατω ss και στην μεση γυαλι οπως του kayfun lite+

ο kayfun εφυγε.....

Last edited:

Reaction score
15.548
λοιπον......

επαιξα με kanthal και NiFe30 dicodes στα ιδια mm 0.28 και ιδιες σπειρες.

ιδιο αποτελεσμα με ψιλοδιαφορες οι οποιες μπορει να μην υπαρχουν....απλα με τον ελεγχο θερμοκρασιας παιζεις και με το SS τανκ χωρις να φοβασε μην παρεις καμενο για τους Χ-Ψ λογους και φυσικα οσο μακροσυρτη να ειναι η τζουρα εχεις σταθερο αποτελεσμα..

Ο ατμοποιητης απλα τα σπαει σε γευση και με πλουσιο ατμο pg/vg 50/50
....δεν εχω ατμιση καλυτερα και εχω κανει παρα πολλους που ειναι στο ελληνικο εμποριο...!
Το supreme επιασε ταβανι και εχω παθει πλακα....βελουδο ατμος και γευση στο θεο .
....λετε να το πινω και νομιζω οτι ατμιζω ; :roflmao:

dna 200 - eviva.jpg

Με kanthal επαιζα 10-11 watt και το dna 200 στους 210 C επαιζε στα 10 watt :dance:
....θα περναω καμια βδομαδα με το dna 200 :roflmao:

settings.jpg

test.jpg

πηρα και ενα νεο αρωμα καπνικο μιας και περασα απο Atmistigue να γνωρισω τα παιδια....

love blond.jpg

συγχαρητήρια στους κατασκευαστες του ατμοποιητη ..:hi:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Χθες και σήμερα γύρισα τη μισή Αθήνα για ατμιστικά και απογοητεύτηκα. Ο ένας δεν είχε όλες τις νικοτίνες, ο άλλος "δε μας το δίνουν", ο τρίτος "ό,τι μου δώσει η εταιρεία".
Και κανένας δε φταίει σε τίποτα για τα σκουπίδια που σου πουλάει... Μόνο στο Atmistique ήταν άψογοι.
Τα έλεγα στον αποπάνω το μεσημέρι, και αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σας στο thread.

Την Δευτέρα πηγαίνω στο μαγαζί του Ηρακλείου απ' το οποίο έχω ψωνίσει πάνω απο 30 Tribeca, και ζητάω απο δύο 6 και 0 νικοτίνη, γιατί τα ανακατεύω ώστε να ατμίζω 3mg.

-Δεν έχουμε 0, ποτε δεν είχαμε.
-Μα έχω αγοράσει πολλές φορές.
-Δεν είχαμε ποτέ.
-... :rolleyes:

-Έχετε 3mg Eliquid France;
-Μόνο 6 και 0 υπάρχει.
-Υπάρχει και 3.
-Δε νομίζω.

Φεύγω χωρίς να ψωνίσω, και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω φυσικά.

Πηγαίνω μετά σε μικρό μαγαζί του Χαλανδρίου απ' το οποίο έχω ψωνίσει 3 φορές και μία τέταρτη που μου έστειλαν.

-4 απο αυτό.
-2 έχουμε.
-3 απο αυτό.
-1 έχουμε.
-0 Tribeca;
-... (κοιτώντας τον πάγκο),... δε μας δίνουν.
-Δε μου είπατε πως θα έχετε πάντα αρκετά απ' τα άλλα για να μην κατεβαίνω απο τόσο μακριά άδικα;
-... (κοιτώντας τον πάγκο).

Ψώνισα τα 2 και το 1 κι έφυγα.

Κατεβαίνοντας να συναντήσω μέλος μας στη Γλυφάδα, σταματάω σε κατάστημα κοντά στη Βουλιαγμένης.

-6 και 0 Castle Long.
-Μόνο 6 έχουμε.
-...

Πήρα 6 κι έφυγα. >:(

Την επομένη μαζί με φίλο πηγαίνουμε να βρούμε άκρη με έναν κλώνο Tobeco Kayfun V4 που του τον δοκίμασα και βγάζει συνέχεια καμμένο.

-Το τετράγωνο κομμάτι στους γνήσιους μπαίνει πολύ σφιχτά, ενώ σ' αυτόν πλέει. Επειδή στους γνήσιους που έχω δεν έχει συμβεί ποτέ έναν χρόνο τώρα, μήπως φταίει η φλάντζα που αποτρέπει την υποπίεση την ώρα που εισπνέω ή ίσως οι 4 τρύπες του υγρού;
-Φταίει το στήσιμο.
-Ναι αλλά δεν συμβαίνει ποτέ στους γνήσιους, κάθε τρεις μέρες το κάνω έναν χρόνο τώρα.
-Φταίει το στήσιμό σας.

Τον στήνει με δικά του, ανοίγει τα υγρά και τι μου λέει;

-Να, ανεβαίνουν φουσκάλες. Έχει υποπίεση.
-Υποπίεση δεν μπορεί να έχει.
-Αφού ανεβαίνουν φουσκάλες.
-Υποπίεση υπάρχει μόνο όταν τραβάμε τζούρα, αλλιώς έχει ατμοσφαιρική πίεση.
-Έχει υποπίεση!
-Η υποπίεση είναι πίεση χαμηλότερη της ατμοσφαιρικής.
-Μην μου τα γυρνάτε στα τεχνικά.

-Έχετε 3 3mg απ' αυτό;
-Μόνο 6mg, δε μας δίνει η εταιρεία (franchise) 3mg, μηδέν δεν έχω.

Φεύγουμε άπραγοι...

Αποφάσισα να μην ξαναψωνίσω απ' την Ελλάδα. Κατευθείαν απ' τον κατασκευαστή των υγρών.
Αργά ή γρήγορα θα κλείσουν, γιατί το πρόβλημά τους είναι η απίστευτη ανικανότητα να κρατήσουν πελάτη. Ούτε ένας δε μου είπε, "να τα φέρω αύριο;", "να σας τα στείλω;"...

Reaction score
15.548
εσυ εχεις το σοβαροτερο προβλημα ...καπνιζεις.

λοιπον....

Το στησιμο ειναι παιχνιδακι και πιο ευκολο απο τον kayfun lite που ειχα..!!!!!

Με το κεραμικο εχεις οδηγο....απλα φτιαχνες τοσες σπειρες ωστε να χωρανε μεσα σε αυτο...

η σχισμες του κεραμικου παιρνουν 1.8 -1.9mm αξονακι και οδοντογλυφιδα οριακκα με λιγο πατημα..
...το βαμβακι παιρναει πολυ ευκολα...

bash.jpg

το τοποθετεις μεσα βιδωνεις το συρμα τραβας το αξονακι και εισαι ετοιμος...

καλημερα σας...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
-Η υποπίεση είναι πίεση χαμηλότερη της ατμοσφαιρικής.
-Μην μου τα γυρνάτε στα τεχνικά.
αφού δεν είπε ότι έχει πρόβλημα το τσοκ πάλι καλά(θα ψάρωνες άγρια μη μου πεις):roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
15.548
χθες επαιζα ολη μερα με το snow wolf

αν δεν ειχε αυτη την βλακεια με το preheat να χτυπαει ταβανι σε καθε εισπνοη θα ηταν καλυτερα...

sw - eviva.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis