Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Προσωπικά φορτίζω πάντα με USB, κι αν είχα ένα mod και δύο μπαταρίες θα τις φόρτιζα πάνω του το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς, η δεύτερη μπαταρία δεν θα χρειάζεται συνήθως.
Παραπλανεις το παλικάρι ...αν φορτιζεις πανω στο μοντ χρειάζεται 1προς 1 σχεση .
Βγαινεις εξω με γεματη την μια και άδεια την άλλη ...και γυρίζεις με 2 σχεδον αδειες το βραδυ .Φορτιζεις τη νυχτα την μιά και η άλλη καθεται και σε περιμενει να ξυπνησεις στις 3 για να αλλάξεις ......:confused: Αλλιως φευγεις το πρωι για δουλειά με μια γεματη και η άλλη καθεται .Δεν δουλευουν όλοι σε γραφειο η κλειστο χώρο με ρευμα η Η/Υ .Ασε που αργει περισσοτερο να φορτίσει ...
ενας απλός φορτιστης για αρχή χρειάζεται η αλλιώς ενα πακετο τσιγαρα για τις ωρες που μενεις χωρις μπαταρία ;)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.644
Βγαινεις εξω με γεματη την μια και άδεια την άλλη
Βγαίνεις έξω με δύο γεμάτες Μάνο μου, και τις διατηρείς γεμάτες αφού η μία θα είναι πάντα backup και η εσωτερική αποκλείεται ν' αδειάσει.
Θα σε φωνάζω Κώστα. :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.278
Για υγρό θα σου πρότεινα αυτό. Τα 100ml με 18mg νικοτίνη και βάση την standard, στα 30€.

Τσιγάρο.

Orion’s Tribute της Ecovape.

Ούτε φρουφρού, ούτε αρώματα.

Δεν είναι ωραίο, δεν είναι ευχάριστο, δε σου λέει κανένας γύρω σου "πω πω τι ωραία μυρίζει αυτό".

Όμως πάει με τον καφέ, σα το τσιγάρο. Καλύπτει το ποτό το βράδυ, σα το τσιγάρο. Μετά το φαγητό είναι ότι πρέπει, σα το τσιγάρο.

Και δε κουράζει το υγρό αυτό, μπορείς να το κάνεις όλη τη μέρα, όλη τη βδομάδα, όλο το μήνα.

Εγγύηση με τον cubis pro, το έχω δουλέψει πολύ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Βγαίνεις έξω με δύο γεμάτες Μάνο μου, και τις διατηρείς γεμάτες αφού η μία θα είναι πάντα backup και η εσωτερική αποκλείεται ν' αδειάσει.
Θα σε φωνάζω Κώστα. :p
Αν το μοντακι υποστηριζει ατμισμα και φορτιση μαζί .......:fuckyou:
Δεν έχουν όλοι καρχαριες ;) και ουτε ειναι σε κλειστο χωρο συνέχεια
Για τα υπόλοιπα της θειας σ...με την καλή έννοια πάντα :p

Reaction score
36
Για υγρα αρχικα έτοιμα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και μονο με δοκιμή (και πάλι τα μισα που θα πάρεις μετα δεν θα σου αρέσουν ).
Δεν υπάρχει περιγραφη στις γευσεις ...το τελειο του ένα ειναι σκατα στο στομα για τον άλλο .Μονο με δοκιμή .
Επειδη όμως ο ατμοποιητης παίζει πολύ μεγαλο ρόλο στην γευση πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο της λάθος επιλογής .Εκει δεν μπορουμε να βοηθήσουμε .Πρεπει υποχρεωτικα να πας μονο σου σε μαγαζί με πολλές γευσεις και να δοκιμάσεις :idk:

Υγ Σχετικα με τους ατμο....Ο Cubis μαλλον ειναι πιο αεράτος .ο Ναυτιλος πιο σφιχτη τζούρα .Ειναι θέμα γούστου τι θα σε βολέψει .Δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις από πριν ...και πάλι δοκιμη :unsure:

Όμορφα ,επειδή εκεί έξω γίνεται χαμός απο μάρκες προτιμούμε τα προιόντα κάποιας ή πάμε με τα αρώματα και μόνο;Για πείτε κανα 2 μάρκες για μπούσουλα.

Στα πρώτα μνμτα εδώ κάποιος πόσταρε τα λόγια και προτιμήσεις κάποιου καθηγήτή που κάνει έρευνες για το ηλ τσιγάρο και έλεγε πως προτιμά μόνο βάση δίχως αρώματα καθώς προσλαμβάνουμε λιγότερες ουσίες.Και λέω να κινηθώ ως προς αυτή την κατεύθυνση μιας και με τα αρώματα δεν τα πάω καλά,με χαλάνε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.278
Η standard βάση της ecovape είναι επίσης καλή επιλογή. Στα 12 mg νικοτίνη, τα 100ml έχουν 7-8 ευρώ.

Μπορείς να δοκιμάσεις λίγο Maxxx της Atmos labs στη βάση αυτή. 2% αρκεί. Τσιγαρίσια καλή.

Reaction score
36
Πολλοί τα είπαν αυτά. :D
Δεν αντιλέγω καθώς άσχετος αλλά τα αρώματα με ανακετεύουν πχ όταν μυρίζω ενα λουλούδι φαντάζομαι πως και στο τσιγάρο θα είν χειρότερα.Αλλά ναι ίσως βρεθεί με τις δοκιμές κάποιες να μαρέσουν.Στα τσιγάρα τα κανονικά με γευσεις μέντας κλπ ήταν οτι χειρότερο.
[DOUBLEPOST=1488396662][/DOUBLEPOST]
Η standard βάση της ecovape είναι επίσης καλή επιλογή. Στα 12 mg νικοτίνη, τα 100ml έχουν 7-8 ευρώ.

Μπορείς να δοκιμάσεις λίγο Maxxx της Atmos labs στη βάση αυτή. 2% αρκεί. Τσιγαρίσια καλή.
Ωραία 2 επιλογές αυτές και άλλη μία να κλείσουμε να τα παραγγείλω και μετά να ξεκινήσουν οι ερωτήσεις και τιπς για την πράξη.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.644
Οι περισσότεροι ξεκινήσαμε με Liqua Traditional.

Υπάρχουν και αφάνταστα τσιγαρένια υγρά, που εγώ δεν αντέχω.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.500
Φόρτιση των μπαταριών, στο φορτιστή. Για πολλούς λόγους. ;)
Άκου τώρα και πες μου συ τι παίζει εκτός από αστοχία:geek:

Στο μινι vtc 1.5 χρόνο φόρτιζα την μπαταρία στο mod..ΠΑΝΤΑ γιατί δεν έβρισκα λόγο να πάρω φορτιστή για μία...
εξάλλου μου κρατούσε μια μέρα σχεδόν και αν έβλεπα που και που να πηγαίνει στα μισά κατά την διάρκεια της μέρας το κούμπωνα με προέκταση usb είτε σε pc είτε σε φορτιστή κινητού..ατμίζοντας παράλληλα...κοινός κακομεταχείριση στο full.

H μπαταρία είναι panasonic - πράσινη (μη με ρωτάς μοντέλο..την είδα μόνο μία φορά και ξανά δεν την έβγαλα από το mod:o:D)

φίλος που είχε το ίδιο μοντάκι και πήραμε μαζί τις ίδιες μπαταρίες..(αυτός πήρε 2)

με φορτιστή nitecore οι μπαταρίες είχαν ''σπάσει'' απίστευτα τον Σεπτέμβρη θυμάμαι και αναγκάστηκε να πάρει καινούριες

η δική μου ακόμα λειτουργεί και βγάζει μια καλή μέρα..

να επισημάνω ότι τα watt που παίζαμε ήταν σχεδόν τα ίδια 35watt πάνω κάτω με διαφορετικούς ατμποποιητές όμως.

άντε βγάλε άκρη τώρα..:)

Timaras

Reaction score
2.153
Για τον Cubis Pro έχω να πω το εξής:
Αν το υγρό έχει παραπάνω Vg από Pg(είναι δηλαδή πιο παχύρευστο),οι αντιστάσεις μέχρι και την 0.6,λόγω των μικρών οπών που έχουν για να περνά το υγρό βγάζουν γεύση καμένου γιατί δεν περνά η ποσότητα υγρού που πρέπει μάλλον.
Από 0.5 και κάτω δεν έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα.
Εξαίρεση ίσως αποτελεί η 1.5 Lvc στην οποία ρυθμίζεται η οπή από την οποία περνά το υγρό αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
Κατά τα άλλα,πληθώρα αντιστάσεων για πολλών ειδών γούστα και από αρκετός έως πολύ λίγος αέρας!

Έχω και τον Nautilus x.
Λιγότερος αέρας,μικρότερη ποικιλία αντιστάσεων,καλή γεύση!
Το πρόβλημα με τα πιο παχύρευστα υγρά δεν το έχω αντιμετωπίσει με τον συγκεκριμένο!

daharis666

Moderator
Reaction score
83.500
Δεν αντιλέγω καθώς άσχετος αλλά τα αρώματα με ανακετεύουν πχ όταν μυρίζω ενα λουλούδι φαντάζομαι πως και στο τσιγάρο θα είν χειρότερα.Αλλά ναι ίσως βρεθεί με τις δοκιμές κάποιες να μαρέσουν.Στα τσιγάρα τα κανονικά με γευσεις μέντας κλπ ήταν οτι χειρότερο.
[DOUBLEPOST=1488396662][/DOUBLEPOST]

Ωραία 2 επιλογές αυτές και άλλη μία να κλείσουμε να τα παραγγείλω και μετά να ξεκινήσουν οι ερωτήσεις και τιπς για την πράξη.
γιατί δεν δοκιμάζεις να ατμίσεις και μια σκέτη βάση (18άρα για αρχή)

η nicmaster ατμίζεται απίστευτα όμορφα και δεν την βαριέμαι ποτέ..ούτε μπουχτίζω...άσε που με κάνει να μη θέλω τρομερά έντονο άρωμα στα έτοιμα υγρά...
να φανταστείς το relax eliquid france που είναι μόνιμα στο σπίτι.. πλέον δεν μπορώ να το ατμίσω σκέτο...αραιώνω 50 ml σε 500ml:o βάσης και καταλαβαίνω τα πάντα...στην ουσία κάνεις και οικονομία τρελή..:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.278
άντε βγάλε άκρη τώρα..:)
Δεν μπορεί τόσο εύκολα να συγκριθεί η μία χρήση με την άλλη. Χρειάζεται αριθμός κύκλων φόρτισης.

Η φόρτιση της μπαταρίας είναι μία επιστήμη από μόνη της. Ο τρόπος φόρτισης, μόνο απλός δεν είναι. Το ότι παίρνεις έναν εξωτερικό φορτιστή, δε σε καλύπτει σε τίποτα. Είδα πολλές μετρήσεις από φορτιστές που δε φορτιζαν σωστά, που δε φορτιζαν πλήρως, που δε συντηρούσαν τη φόρτιση στο τέλος φόρτισης αλλά είχαν μία σταδιακή αποφόρτιση πάνω στο φορτιστή, κλπ.

Τα προβλήματα της φόρτισης είναι πολλά και σύνθετα. Μόνο τα αμπέρ φόρτισης και ο χρόνος φόρτισης, δε λένε τίποτα.

Θεωρώ πρακτικά αδύνατο ένα μοντ να συμπεριλαμβάνει υψηλής ποιότητας φορτιστή μπαταρίας, απλώς κάνει μία δουλειά όπως λάχει.

Οι επώνυμοι φορτιστές, επίσης δεν είναι εγγύηση αποτελέσματος, έχω δει πολύ μεγάλες αποκλίσεις και κακούς φορτιστές με γερό όνομα στην ουγια. Μετρήσεις, τέστ, αναλυτικά ριβιού, ψάξιμο.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.500
Δεν μπορεί τόσο εύκολα να συγκριθεί η μία χρήση με την άλλη. Χρειάζεται αριθμός κύκλων φόρτισης.

Η φόρτιση της μπαταρίας είναι μία επιστήμη από μόνη της. Ο τρόπος φόρτισης, μόνο απλός δεν είναι. Το ότι παίρνεις έναν εξωτερικό φορτιστή, δε σε καλύπτει σε τίποτα. Είδα πολλές μετρήσεις από φορτιστές που δε φορτιζαν σωστά, που δε φορτιζαν πλήρως, που δε συντηρούσαν τη φόρτιση στο τέλος φόρτισης αλλά είχαν μία σταδιακή αποφόρτιση πάνω στο φορτιστή, κλπ.

Τα προβλήματα της φόρτισης είναι πολλά και σύνθετα. Μόνο τα αμπέρ φόρτισης και ο χρόνος φόρτισης, δε λένε τίποτα.

Θεωρώ πρακτικά αδύνατο ένα μοντ να συμπεριλαμβάνει υψηλής ποιότητας φορτιστή μπαταρίας, απλώς κάνει μία δουλειά όπως λάχει.

Οι επώνυμοι φορτιστές, επίσης δεν είναι εγγύηση αποτελέσματος, έχω δει πολύ μεγάλες αποκλίσεις και κακούς φορτιστές με γερό όνομα στην ουγια. Μετρήσεις, τέστ, αναλυτικά ριβιού, ψάξιμο.
Πρακτικά οι κύκλοι φόρτισης των μπαταριών του ήταν λιγότερες από τη δική μου...που τη φόρτιζα καθημερινά...ο φίλος μου έπαιζε πιο πολύ με τη μία και λιγότερες με την άλλη...παρ'όλα αυτά όπως είπαμε έχασαν ισχύ πολύ πιο νωρίς....σε τεστ που έκανα τώρα με φορτιστή πλέον και με φόρτιση σε mod...το mod καθυστερεί να φορτίσει κατά 1ώρα και 40 λεπτά...είναι νωρίς ακόμα για συγκρίσεις αντοχής γιατί οι μπαταρίες είναι καινούριες αλλά στην τελική όπως λέω πάντα...''τον κώλο σου να βαράς η μπαταρία θα πέσει κάποια στιγμή'';)

Reaction score
15.548
Φόρτιση των μπαταριών, στο φορτιστή. Για πολλούς λόγους. ;)
φορτιζω το dna 200 (3 μπαταρο) και 250 ( 2μπαταρο )παντα με usb εδω και 1.5 χρονο
....οι μπαταριες ειναι σε αψογη κατασταση.....

μια φορα φορτισα σε εξωτερικο φορτιστη και η μια καφε πηγε να χαλασει....

ρε σεις ξεχασα και το dna 40 που απεβιωσε οταν επεσε απο τον οροφο με τον kayfun v5 :roflmao:
....και αυτο με usb οσο ηταν εν ζωη....:D

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.278
Το DNA μπορεί να έχει εξαιρετικό φορτιστή, όπως και άλλα μοντ, δε το γνωρίζω, δε τα έχω ψάξει.

Γνωρίζω απλά πόσο σύνθετο θέμα είναι αυτό της φόρτισης. ;)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.644

Γιατί; Για να κρατήσει η μπαταρία 10-15% περισσότερο; :rolleyes:
Οι καλές δεν παθαίνουν τίποτα, οι κακές έτσι κι αλλιώς θα χαλούσαν.

Δεν εξετάζεις καλύτερα το οτι κάνεις με τις κινεζιές 120W; :p
Το DNA μπορεί να έχει εξαιρετικό φορτιστή, όπως και άλλα μοντ, δε το γνωρίζω, δε τα έχω ψάξει.

Γνωρίζω απλά πόσο σύνθετο θέμα είναι αυτό της φόρτισης. ;)
Έχω και DNA και Pico και άλλα, η διαφορά είναι μόνο στην ταχύτητα φόρτισης του DNA με 1,5Α και όχι στη ζωή της μπαταρίας.

Reaction score
15.548
6000+ ποστ ,διάβασα τα πρώτα 500 και λίγα απο τα τελευταία διότι ειν αδύνατο να τα διαβάσω όλα οπότε στο ψητό.
¨Ηρθε η ώρα μου μετά απο 19 χρόνια καπνίσματος να δοκιμάσω ηλεκτρονικό για ποικίλους λόγους.Τώρα καπνίζω 30g καπνού σε 4 μέρες οπότε θα την ήθελα την νικοτίνη μου.Δεν προτιμώ αρώματα.Οπότε θα ήθελα να με προτείνεται ένα αξιοπρεπές σταρτερ κιτ. Υποθέτω πως θα με ρωτήσετε και τι ποσό διαθέτω όποτε λέω μέχρι 100-120 ευρώ με πόνο στην τσέπη μου αλλά θεωρώ και πιστεύω πως θα ειν μια καλή επένδυση για την υγεία μου.

Ορμάτε..

Μένω επαρχία οπότε οι αγορές μάλλον μέσω ιντερνετ ή κάνα φίλο από την πρωτεύουσα αγγαρεία:p
πρεπει να θες να το κοψεις το τσιγαρο ....ετσι !!!!

λοιπον ...
http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_358750.html
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=127_79&product_id=1144
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=128_93&product_id=1271

26-27-28 AWG
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=129_150&product_id=696
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=129_150&product_id=698

θα κανεις καμια 10αρια τσιγαρα μεχρι να το βρεις αλλα μετα θα εισαι οκ
.....μην παιζεις με ετοιματσιδικα γιατι μπορει να εχεις θεμα και να μην σου αρεσει....
αφου εισαι αποφασισμενος μπες δυνατα....δες κανα βιντεακι και θα δεις οτι ειναι πανευκολο...

αντιστασεις απο 0.9 και πανω....κοντα στα 15watt θα εισαι οκ...νικοτινη 12αρα ...
....η μπαταρια θα σε κραταει ολη μερα (και δευτερη πιθανοτατα)
και την βαζεις το βραδυ για φορτιση...usb

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.278
Γιατί; Για να κρατήσει η μπαταρία 10-15% περισσότερο; :rolleyes:
Όχι, χέστηκες! :p
Αναλώσιμα υλικά είναι, έτσι κι αλλιώς.:D

Το βασικό στη χρήση είναι να φορτίζει πλήρως, να τη φχαριστιεσαι, και να φορτίζει γρήγορα, να μη περιμένεις. 8-)

Εσύ δεν είσαι σίγουρος αν φορτίζει πλήρως, εκτός κι αν έχεις βρει κάπου σχεδιαγράμματα φόρτισης με τα μοντ που έχεις! :p

Επίσης δε μπορείς να φορτίζεις ενώ ατμιζεις, εγώ μπορώ!:p

Επίσης δε μπορείς να επιλέξεις γρήγορη ή αργή φόρτιση, ούτε να κάνεις κύκλο φόρτισης εκφόρτισης για αναζωογόνηση της μπαταρίας, εγώ μπορώ.8-)

Τέλος, δε ξέρεις (υποθέτω) αν συνεχίζει την παροχή κάποιων (και πόσων) μικροαμπερ μετά το τέλος της φόρτισης, εγώ ξέρω! :p

Εντάξει όμως, όταν πέφτεις για ύπνο, το βάζεις στη μπριζα.:gotcha:

Δεν εξετάζεις καλύτερα το οτι κάνεις με τις κινεζιές 120W; :p
Εχουν γνώση οι φύλακες. Δείχνει 125, δίνει 115 και η αντίσταση αντέχει 215. Και;
Λέει ότι μπορεί 220, με τις μπαταρίες που έχω πάνω από 180 δεν, και;
Είναι πανέμορφο και σε μέγεθος 2 μπαταριών κολλημένων, σούπερ!
Ζηλεύεις το μοντ μου καλέ;:p
:drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm