Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Timaras

Reaction score
2.153
Αφου μπορεις απο εξω παρε απο Nkon.NL ειτε ροζ Samsung 30Q η LG καφε
Παρε φορτιστη ..θα ευχαριστεις εμενα .....:drinks: και δεν θα βριζεις τον Ζιζικ ........;)
αυτος φορτιζει επάνω στα μοντακια γιατι βαριέται να ανοιξει την πορτα της μπαταρίας :p
Και γω πάντως στο mod φορτίζω και την panasonic την πράσινη και την lg την καφέ τώρα.Το βράδυ όταν είμαι σε sleep mode.
Μια χαρά!

Reaction score
8.905
Γιάννη το είχα δει στο νέτ και μου άρεσε πολύ το μόντ (όχι ο άτμο, πεταμένα λεφτά για αυτόν)... και για τα λεφτά του το μόντ (στα $40) είναι κελεπούρι... από την άλλη για μένα όπως είναι σχεδιασμένο έπρεπε να βάλουν τον πόλο στο κέντρο... και θα ήταν τέλειο αισθητικά.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Γιάννη το είχα δει στο νέτ και μου άρεσε πολύ το μόντ (όχι ο άτμο, πεταμένα λεφτά για αυτόν)... και για τα λεφτά του το μόντ (στα $40) είναι κελεπούρι... από την άλλη για μένα όπως είναι σχεδιασμένο έπρεπε να βάλουν τον πόλο στο κέντρο... και θα ήταν τέλειο αισθητικά.
Σωστη η παρατηρηση...αλλά δεν θα χωραγε η πλακετα που ειναι στην μεση και θα επρεπε να το μεγαλώσουν ακομα περισσοτερο
Ομορφο 200αρι ειναι και το Smok Alien ....αλλά τα έχει τα θεματακια του με βαφές και update .
Το μικρο Alien...to
δειχνει ομορφούλι με καλύτερη βαφη λένε .

Last edited:

Reaction score
5.880
Το μικρο Alien πηγα να το αγορασω και ολοι οσοι ηταν στο καταστημα και ο πωλητης μου ειπαν οχι απο την στιγμη που ειχα μεχρι τωρα διμπαταρο. Πολυ καλη κατασκευη πανεμορφο,πολυ καλυτερο απο το Pico,αλλα με χαμηλες αντιστασεις πανω απο 4 ωρες δεν βγαζει μου ειπαν.
Οποτε αποφασισα να αραγγειλω το μοντ οπου ειχα αρχικα βαλει στο ματι.
http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_587872.html

Reaction score
15.548
Η απόφαση έχει να κάνει με το να αποφορτίσω τον οργανισμό μου σε πρώτη φάση ,τσιγάρο φαΐ ξίδια και επειδή ποτε δεν είχε περάσει απο το νου να κόψω το τσιγάρο θέλω να δοκιμάσω το ηλεκτρονικό όπου θεωρώ ειν μια καλή αρχή στην αποφόρτιση.

Βλέπω με προτείνεις πραματάκια ώστε να μοντάρω μόνος φιτίλι και αντίσταση,και ερωτώ μιαςκατέλειξα στο μοντ της Joytech αργότερα με αυτό δεν μπορώ να του βάλω επισκευάσιμο;

Θα ήθελα πρώτα ποιοτικό έτοιμο να βρω τα πατήματα μου και αργότερα του βάζω και λίνουξ δεν έχω θέμα :)

Σε ευχαριστώ
και βεβαια μπορεις.....
...απλα το αποτελεσμα στα ετοιματζιδικα ειναι υποδεεστερο συνηθως με αποτελεσμα να εχεις λαθος εντυπωση..

καλη αρχη.....;)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
ωραια γλάστρα......:D
Υποθετω για τον Digi μιλάμε.....το από κατω με DNA board mesa ασεταριστο....:rolleyes:
index.jpg

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Εχω ψωνισει εγω από κει οταν εφτιαξα το DNA 40 .Ενταξει ειναι ,σαν το Gearbest .
Δεν το έχουν όμως ...θα σου γραψουν αμα ερθει

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.388
Βρήκα ένα αρθράκι όπου μιλά για αντιστοιχίες τσιγάρου με ηλ. έτσι για μπούσουλα.Εγκρίνουμε;

http://www.prosmokestore.com/kb/art...cigarettes-compare-to-regular-cigarettes.html
Νομίζω ότι είναι σωστό το άνωθεν ως μπουσουλας.

Προσωπικά κάπνιζα δυνατά χαρμάνια, δηλαδή σε τσιγάρα τα ζιτανς τα αφιλτρα πολύ ευχάριστα τα έκανα, όπως και πολλά πούρα, ενώ τον τελευταίο χρόνο ως καπνιστής το γύρισα ξανά σε πίπες, με ωραία και δυνατά χαρμάνια, χωρίς πολλά πολλά αρώματα.

Στον ατμό (εδώ και σχεδόν 1 χρόνο), δεν το αντέχω το 18mg ζουμί, είναι πολύ για μένα. Καταναλώνω μέσο όρο 4-4,5 ml στα 12mg. Αν πάω στα 6mg, το κάνω πιπίλα όλη μέρα, δε φτάνει.

Ένας φίλος που κάπνιζε 2,5 πακέτα ροθμανς τη μέρα, με το 12mg σε ατμισμα στα 5ml τη μέρα, ήθελε και 4-5 τσιγάρα κάθε μέρα. Του είπα και πήγε στα 18mg, και μηδένισε τα τσιγάρα κατευθείαν..

Και μία ακόμα περίπτωση ξέρω, που με τα 18 mg έκοψε το τσιγάρο κατευθείαν.

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Παιδες ,
θα πουλησω το Vapeforward Lite Inox που εχω .Αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ .
Λεπτομερειες στις αγγελίες

Reaction score
36
Νομίζω ότι είναι σωστό το άνωθεν ως μπουσουλας.

Προσωπικά κάπνιζα δυνατά χαρμάνια, δηλαδή σε τσιγάρα τα ζιτανς τα αφιλτρα πολύ ευχάριστα τα έκανα, όπως και πολλά πούρα, ενώ τον τελευταίο χρόνο ως καπνιστής το γύρισα ξανά σε πίπες, με ωραία και δυνατά χαρμάνια, χωρίς πολλά πολλά αρώματα.

Στον ατμό (εδώ και σχεδόν 1 χρόνο), δεν το αντέχω το 18mg ζουμί, είναι πολύ για μένα. Καταναλώνω μέσο όρο 4-4,5 ml στα 12mg. Αν πάω στα 6mg, το κάνω πιπίλα όλη μέρα, δε φτάνει.

Ένας φίλος που κάπνιζε 2,5 πακέτα ροθμανς τη μέρα, με το 12mg σε ατμισμα στα 5ml τη μέρα, ήθελε και 4-5 τσιγάρα κάθε μέρα. Του είπα και πήγε στα 18mg, και μηδένισε τα τσιγάρα κατευθείαν..

Και μία ακόμα περίπτωση ξέρω, που με τα 18 mg έκοψε το τσιγάρο κατευθείαν.
Σήμερα έκαμα μιαν έρευνα γιαυτό το θέμα και καταλήγω για το δικό μου προφίλ που τα άφιλτρα τα έκαμα με άνεση όπως και prince κλπ να πάρω μια βάση στα 18 mg και μια στα 12mg -50ml η καθε μια (πριν μας πιάσει ο νόμος)- μη βαράω χαρμάνες και απογοητευτώ και βλέπουμε.Θα παραγγείλω της ecovape που με πρότεινες που ειν και σε καλή τιμή.

Reaction score
15.548
δοκιμασα τυχαια αυτο για λιγη ωρα και ηταν πολυ καλο ...ριχτου μια ματια.
...το παιρνεις σε αρωμα και το ριχνεις στην βαση που θελεις με την αναλογια που θες..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas