Ημερολογιο F1 2005

Reaction score
49
Το ξέραμε ότι οι Τούρκοι έχουν μανία με τον.......κ*** αλλά δεν περίμενα να ζητήσουν και το σχήμα του στην πίστα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Silver 2 - Tribun 3 (Sun)....191 ευρώ!
Καλή περίπτωση φαίνεται!
Και σε καλό σημείο της πίστας! :p :p :p

Reaction score
152
Το ξέραμε ότι οι Τούρκοι έχουν μανία με τον.......κ*** αλλά δεν περίμενα να ζητήσουν και το σχήμα του στην πίστα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Silver 2 - Tribun 3 (Sun)....191 ευρώ!
Καλή περίπτωση φαίνεται!
Και σε καλό σημείο της πίστας! :p :p :p
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ Π$%Σ ΠΕΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ Α&$%#@ ΠΑΡΑ ΣΕ Κ#^0........
ΕΕΕ :?: :?: :?:

Reaction score
7
Kαλη ιδεα,συμφερει και οικονομικα,σαφως πιο φθηνα απο μια εκδρομη στην Ιταλια.Αλλα να που για καποιους δικους μου ιδιαιτερους λογους δεν θελω να περασω το ποταμι (Εβρος) σαν τουριστας...
... αλλα σαν ''κατακτητης'' για να παρουμε πισω τα μερη που μας ανηκαν

Reaction score
7
:lol:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα... κι εγώ τον ίδιο νταλκά έχω αλλά δεν κρατιέμαι... Το βλέπω και σαν μια ευκαιρία να πάω και στην Αγιά Σοφιά που δεν έχω πάει ποτέ...
Τον πρωην σταυλο τους, εννοεις, με τους μιναρεδες που επειδη ειδαν οτι εχει φραγκα το θεμα το εκαναν μουσειο και αξιοθεατο για τους τουριστες. Κατι που παλια ηταν χωρος λατρειας (ασχετο με παπαδες) και συμβολο εθνους...

Ευχαριστω αλλα δεν μπορω και δεν θελω. Ειμαι λιγο παραξενος με κατι τετοια και αν παω μπορει να παρω αναποδες και με βλεπω σε Midnight Express ...

Reaction score
49

Γιώργο πάρε το box-set της ταινίας (αν έχει βγει.....), αλλά αν είναι να πάμε please stay cool!!! :roll: :wink:
Και να τσαντιστείς ΔΕΝ αλλάζει κάτι! :(

Reaction score
49
Τσαρουχάς Νίκος said:
Προβλέπω σφαγή φέτος... και όσο μεγαλύτερη η σφαγή τόσο καλύτερα για εμάς... :wink:
Ναι, θα σφαχτούν για τις θέσεις 2 και κάτω!!!
Γιατί την 1η θα την έχει πάλι καβάτζα, ο γνωστός........... :roll: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
βασικά έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και στα πρώτα grand prix όλες οι ομάδες θα δοκιμάζουν νέα κολπάκια (αεροδυναμικά βοηθήματα κλπ κλπ). Τώρα όσο για την σφαγή μόνο 2-3 εταιρίες μπορούν να έχουν συναγωνισμό μεταξύ τους. Όλοι οι άλλοι είναι πολλοί πίσω...

Reaction score
25.535
αμα θετε σφαγη καλυτερα να δειτε κανα ραλλυ και αφηστε τη φορμουλα για την τηλεορα...

Reaction score
49
Δεν έχεις και άδικο Πάνο, αλλά και το WRC έχουν αρχίσει να το κάνουν πιο "τηλεοπτικό" και χαλάει κι αυτό.............
Ειδικές που επαναλαμβάνονται, όλα να συμβαίνουν κοντά στις κάμερες κ.ο.κ.
Ακόμα και οι κανονισμοί αλλάζουν για να κάνουν κι αυτό το πρωτάθλημα πιο αποστειρωμένο.
Μάλλον ο David Richards θέλει να γίνει Ecclestone του WRC!! :wink:

Reaction score
25.535
ναι αλλα...
η πετρα ειναι πετρα και αν δεν δεις αυτοκινητο να φτανει στο τελος της τελευταιας διαδρομης δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτιο θα τερματισει.
επιπλεον μεχρι και οταν υπαρχουν 8 αυτοκινητα με πληρωματα που κυνηγουν τη νικη, η κατασταση γινεται πολυ τουρλουμπουκι και χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα.
ασε που καθε ιουνιο βαζεις βενζινη, παιρνεις το ψυγειακι με τα νερα, σαντουιτσακια, κλεινεις και ενα δωματιο εκει κοντα (η εστω καμπινγκ) και μαζευεις πετρες απο τους παγκοσμιους (εχω σημαδι απο το μ#%νι τον κολιν που μου πεταξε μια στο δοξα πατρι). αααααλλα κολπα!

Reaction score
49
Σπύρος Μπλάτσιος said:
πάνο την άλλη φορά με κράνος στο ράλι!!!
Καλά λέω εγώ ότι είναι καλύτερη η F1!!!! :lol:
Εκεί τουλάχιστον, ΔΕΝ φοράς κράνος για να παρακολουθήσεις τον αγώνα!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
άσε Γιάννη γιατί κι εκεί κινδυνεύεις να σου'ρθει κάνα εξάρτημα μονοκινητηρίου (ή ολόκληρο το σετάκι) στο κεφάλι καμμιά φορά...

Reaction score
49
Επομένως Σπύρο, βλέπω F1 στο σπιτάκι μου και δεν κινδυνεύω από τίποτα!!!! :roll: :lol:

(και για να σε προλάβω.............Στην γυναίκα ΔΕΝ έχω πάρει ούτε τσόκαρα αλλά ούτε και πλάστη!!!! :roll: :wink: Έτοιμος ήσουν να μου πεις για τα "εντός σπιτιού ιπτάμενα αντικείμενα" :lol: :lol: :lol: )

Reaction score
25.535
βεβαια απο την αλλη...
η εμπειρια του live στην F1 ειναι ανεπαναληπτη. μια φιλη μου ειχε παει για πλακα (δηλαδη την πηρε μαζι του ο αντρας) και μη γραψω για τις βιολογικες διαταραχες που επαθε (λογοκρισια) οταν εβλεπε τα αυτοκινητα με 280+ να φτανουν στην στροφη και πριν προλαβει να σκεφτει οτι με τοσα χιλιομτερα αποκλειεται να στριβουν ,το αμαξακι ειχε βγει απο τη στροφη και ειχε ανεβασιε και μια ταχυτητα.
οσο για τον ηχο...
μιλαμε για ΠΟΛΛΑ ντιμπια...
πικρα σας λεω μη πατε καθουλου, θα γινετε πελατες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988