"Ηρέμησε" ο Chris Bangle στην BMW?

Reaction score
51
Δείτε τις φωτογραφίες από την ανανεωμένη σειρά 7..............

Και από την νέα 3άρα...............

Βέβαια από πίσω μου θυμίζει κάτι από Carisma...............

Λέτε τελικά να "ηρέμησε"?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Αναγκαστικά, αφού ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος για τη σχεδίαση της 7αρας...

Πάντως πέτυχα μια νέα 3αρα τις προάλλες στο δρόμο προς Λαύριο (με γερμανικές πινακίδες) και πηγαίναμε μαζί για αρκετά χιλιόμετρα, ενώ μετά είχε παρκάρει έξω από το μαγαζί μου. Είναι αρκετά συμπαθητική, ειδικά το μπροστινό μέρος (συμφωνώ με το σχόλιο για το Carisma).

Reaction score
51
Άντε, σιγά-σιγά, να ξαναφτιάξουν το εσωτερικό των αυτοκινήτων...............
Παλιότερα (μέχρι και τις προηγούμενες γενιές.....) το ταμπλό και γενικά το εσωτερικό ήταν άψογα (σχεδίαση αλλά και υλικά)
Τώρα τα έκαναν......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

Κοίταγα τις προάλλες το εσωτερικό της νέας Μ5
Είναι να ξερνάς...........
Οι προηγούμενες 3αρες και 5αρες είναι άπαιχτες μέσα και έξω..........

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Χμμμ...Εγώ θα κοίταζα κάτι τέτοιο απο τη BMW:

Έχει και γύρω στα 510 αλογάκια. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια αλλά εντάξει, φοιτητής είμαι. :mrgreen:

Reaction score
50
Πραγματικά οι νέες γενιές της BMW είναι σαφώς υποδυέστερες των προηγουμένων. Έχω δει μερικές της σειράς 3 και ειδικά το πίσω μέρος ήταν απογοήτευση... Από μπροστά δεν μπορώ να πω, μια χαρά, από πίσω όμως...

PS ελπίζω να μη διαβάσει κανένας μεμονωμένη την τελευταία φράση:)

Reaction score
51
Δηλ. Κώστα, θέλεις να μας πεις ότι η νέα 6άρα είναι αντικειμενικά όμορφη?
Εντυπωσιακή ναι.
Όμορφη όμως?
Ιδιαίτερα πίσω..........σαν τυριέρα είναι!!! :? :? :?

Βέβαια, περι ορέξεως.......... :roll:

Ακόμα πχ πιστεύω πως η προηγούμενη Μ5 και η (λίγο πριν φύγει από την παραγωγή) Μ3 (Ε46) ήταν και είναι από τα πιο όμορφα BMW (αλλά και ανεξαιρέτως εταιρίας) & 4θέσια sedan........... :roll: :wink:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Δηλ. Κώστα, θέλεις να μας πεις ότι η νέα 6άρα είναι αντικειμενικά όμορφη?
Εντυπωσιακή ναι.
Όμορφη όμως?
Ιδιαίτερα πίσω..........σαν τυριέρα είναι!!! :?  :?  :?

Βέβαια, περι ορέξεως.......... :roll:

Ακόμα πχ πιστεύω πως η προηγούμενη Μ5 και η (λίγο πριν φύγει από την παραγωγή) Μ3 (Ε46) ήταν και είναι από τα πιο όμορφα BMW (αλλά και ανεξαιρέτως εταιρίας) & 4θέσια sedan........... :roll:  :wink:
Χαχαχα!
Τυρίερα ε?Είναι κι αυτό μια άποψη!
Ναι, Γιάννη!Μ'αρέσει πολύ!Και την 7άρα την είχα δει στην έκθεση και μου άρεσε πολύ - όπως μου άρεσε και η κίνηση της ΒΜW να κάνει τόσο τολμηρές αλλαγές.
Η νέα 7άρα μου φαίνεται πολύ "συντηριτικούρα"...
Το κοινό της BMW δεν είναι οι 24χρονοι όμως οπότε καταλαβαίνω τη λογική της....

Reaction score
50
Για εμένα το κακό είναι ότι η BMW υιοθέτησε τη λογική "ή θα σ' αρέσει πολύ ή καθόλου" (εγώ ανήκω στο καθόλου). Δεν πιστεύω ότι είναι στρατηγικά σωστή μια τέτοια προσέγγιση (εκτός αν σε όλους αρέσει πολύ - πράγμα δύσκολο). Τις προηγούμενες γενιές πχ ελάχιστοι τις έβρισκαν "άσχημες". Το πολύ πολύ να μην ξετρελαίνονταν, αλλά δεν τις απέρριπταν λόγω εμφάνισης. Ενώ γνωρίζω πολλούς που δε θ' αγόραζαν κάποιο αυτοκίνητο της νέας σειράς μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης (μεταξύ αυτών κι εγώ). Μέχρι στιγμής μόνο την 5άρα βρίσκω συμπαθητική... Η 7 με απογοήτευσε με το που την είδα στην έκθεση (παρεπιτπόντως το face lift προς το θετικό το βλέπω, αν και πάλι δε μ' ενθουσιάζει), η 3 το ίδιο...

Reaction score
51
Στην BMW λειτούργησαν με την λογική του "δημιουργούμε χαρακτήρα"
Αλλά (μετά και τις παρεμβάσεις του Chris Bangle) το μόνο που κατάφεραν ήταν να μετατρέψουν τους (σχεδόν) κύκνους σε.....ασχημόπαπα!! :shock: :shock: :?
Για ποιό νέο μοντέλο να μιλήσω?
Την νέα σειρά 1?
Ή την Ζ4?
Ή την Χ3?
Ακόμα και την 5άρα την χάλασαν!!
Και συνέχισαν και την "καταστροφή" και εκεί που πάντα ήταν στην κορυφή.....στο εσωτερικό..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Και η Alfa Romeo μετά την Α156 έκανε στροφή προς τον έντονο χαρακτήρα αλλά τα σχέδια ήταν και είναι εκπληκτικά.......(δείτε στην CarAudio την νέα ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ Brera και θα καταλάβετε!!) :p :p

Σε τελική ανάλυση και η Γιωργία Βασιλειάδου είχε έντονο χαρακτήρα.
Δεν σημαίνει ότι θα την ονειρευόμουν κιόλας!
Η ακόμα χειρότερα.....θα την "παντρευόμουν" :roll: :?

Σε αντίθεση βέβαια με την (επίσης ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ) MONICA BELLUCCI!!!!

Reaction score
50
Γιάννη το εσωτερικό από τις καινούριες σειρές δεν το έχω δει από κοντά για να έχω άποψη. Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (αν και η Ζ4 μ' άρεσε λίγο περισσότερο απ' τη Ζ3 αλλά μόνο σε σχέση μ' αυτή, κατά τ' άλλα δε μου λέει κάτι ιδιαίτερο). Οι Alfa Romeo από την άλλη... είναι πραγματικά απίστευτες (αν και ακόμα δεν τις εμπιστεύομαι μηχανολογικά).

Reaction score
51
Οι Alfa Romeo από την άλλη... είναι πραγματικά απίστευτες (αν και ακόμα δεν τις εμπιστεύομαι μηχανολογικά).
Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!
Και πολύ χαίρομαι γι αυτό!! :p :p :p
Οδηγικά και αισθητικά........Κι όχι μόνο!

Καιρός να ξανασκεφτείς να αλλάξεις την άποψή σου περί μηχανικής αξιοπιστίας αφού είναι τρομερά βελτιωμένες.

Από την άλλη δες και πολλές από τις υπόλοιπες εταιρίες που υποτίθεται ότι είναι "τέρατα" αξιοπιστίας πόσα προβλήματα βγάζουν τα τελευταία χρόνια!!
Ξεκινόντας από την VW (και τα ΑΠΕΙΡΑ) προβλήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών.

Γιατί η Mercedes?
Από την 2η θέση στους δείκτες αξιοπιστίας (σε σύνολο 40 εταιριών) την περίοδο 1999-2000 έχουν πέσει τώρα στην..............37η!!!! :shock: :shock: :shock:

Με πρώτη (ακόμα) την ΤΟΥΟΤΑ και 2η την............HYUNDAI (ναι αυτήν που πριν από 10 χρόνια οι Έλληνες την κορόιδευαν.......)
Η HYUNDAI που μέσα σε 10 χρόνια έχει μπει στην ΤΟΡ 5 των καλύτερα αναπτυσόμενων εταιριών..............Και αυτή τη στιγμή (αν θυμάμαι καλά) είναι η 4η από την κορυφή πιο ισχυρή οικονομικά εταιρία παγκοσμίως!!!

Δες και την υποτιθέμενη "αξιόπιστη" MITSUBISHI.
Που πέταγε στο καλάθι αχρήστων τις επιστολές με τα παράπονα των πελατών της και τώρα είναι στο όριο της χρεωκοπίας γιατί πρέπει να πληρώσει υπέρογκα πρόστιμα στο Ιαπωνικό κράτος.............. :evil: :shock:

Reaction score
50
Γιάννη για VW έχεις απόλυτο δίκιο, κι εγώ από προσωπική εμπειρία σε Polo και από φίλων σίγουρα δεν έχουμε να πούμε τα καλύτερα. Γενικά τα πράγματα έχεις δίκιο ότι δεν είναι όπως τα ξέραμε στο χώρο αυτό. Πάντως για Alfa Romeo δε με πείθεις (ακόμα):) Πάντως σε τέτοια θέματα είμαι πολύ ανοιχτός, δεν κολλάω ταμπέλες και σίγουρα δε μένω κολλημένος σε "παγιωμένες" απόψεις.

Reaction score
25.751
τα Hyunday ειναι μακραν οτι πιο αξιοπιστο και καλο κατασκευασμενο μπορει να αγορασει κανεις με την porsche cayenne.
η γαιδουροσυνη τους στην κακομεταχειριση και τα απιστευτα βηματα προοδου στην συναρμολογηση των πλαστικων του εσωτερικου δεν μπορουν πλεον να συγκριθουν παρα μονο με τα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ toyota(εννοειται οτι με τιποτα δεν συγκρινονται με τα ευρωπαικα toyota)

Reaction score
51
........δεν μπορουν πλεον να συγκριθουν παρα μονο με τα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ toyota(εννοειται οτι με τιποτα δεν συγκρινονται με τα ευρωπαικα toyota)
Ακριβώς Πάνο!!
Γιατί έχω δει και ακούσει κάτι περίεργα για Corolla made in.........Τουρκία, να τραβάς τα μαλιά σου!!
Και είναι και πανάκριβα πανάθεμά τους! :roll: :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos