Ηρθε η ώρα για την ερώτηση: ποιά tv?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χρήστο σταμάτα όπως είσαι και πήγαινε να δεις μια τηλεόραση τεχνολογίας LED. Ειδικά αν την δεις δίπλα σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση, δεν υπάρχει γυρισμός. Τα χρώματα κορυφαία και το μαύρο της δεν το βγάζουν άλλες ούτε κλειστές. Στα χρήματά της (και πολύ παραπάνω) δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος.

Samsung LE-46A786 = 1600€
http://www.technixx.gr/index.jsp;jsessionid=B570BD0422A3BCC3592B1026037596DB

...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ηρθε η ώρα για την ερώτηση: ποιά tv?

Άντε!
Πριν τη βάλει ο φίλος στο μπάνιο και την καταστρέψει η υγρασία! :107:
καλή και η 46αρα που θα πάει στο μπανιο... δεν λεώ αλλά η 52άρα εμένα με εξιτάρει...

επίσης αυτή που είπε ο Τσαρουχίτος είναι φοβερή την είδα παιδιά και είναι όντως φωτεινή μέχρι τσακίσματος του σαγωνιού σου!! Πολύ καλή σε όλα της. Δεν βρήκα αρνητικό κανένα... Ειναι αυ΄τό που λέμε τα εχει όλα και συμφέρει...!!!

100hz, 24p, LED, DVB-T, 4X HDMI, USB, και πανέμορφο design!

Reaction score
1
Χρήστο σταμάτα όπως είσαι και πήγαινε να δεις μια τηλεόραση τεχνολογίας LED. Ειδικά αν την δεις δίπλα σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση, δεν υπάρχει γυρισμός. Τα χρώματα κορυφαία και το μαύρο της δεν το βγάζουν άλλες ούτε κλειστές. Στα χρήματά της (και πολύ παραπάνω) δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος.

Samsung LE-46A786 = 1600€
http://www.technixx.gr/index.jsp;jsessionid=B570BD0422A3BCC3592B1026037596DB

...
... με εγγύηση κατασκευαστή (???)

δες κι αυτό όμως που δεν αναφέρει εγγύηση!! (1530 ευρώ)

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=172903

Reaction score
14
... με εγγύηση κατασκευαστή (???)

δες κι αυτό όμως που δεν αναφέρει εγγύηση!! (1530 ευρώ)

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=172903
μόλις την βάλεις στο καλάθι την πάνε 1621 ευρώ!!!!

Τιμή 1,279.26
Πληροφορίες αποστολής 75.90
Φ.Π.Α. 19.6% 265.61
Σύνολο 1,620.77

Reaction score
164
Για την 786 έχουν ακουστεί διάφορα: lag (μάλλον δεν σε ενδιαφέρει), blooming (το οποίο άλλοτε φαίνεται και άλλοτε δεν φαίνεται, εξαρτάται από το τι βλέπεις) και πρόβλημα combing (εγώ που ήξερα ότι υπάρχει, το είδα).

Άριστη συσκευή δεν υπάρχει. Κάθε μία έχει τα θέματά της. Ακόμα και η Kuro έχει το θέμα της τιμής. Προσωπικά, ξαναψηφίζω Panasonic. Μάλλον το πιο ισορροπημένο μοντέλο από όλες σε αυτή την τιμή. Αν πάμε πιο κοντά σατ δύο χιλιάρικα αρχίζουν και παίζουν και άλλοι παίκτες, αλλά το όριο το έθεσες πιο χαμηλά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έθεσα χαμηλό όριο γιατί ο απώτερος στόχος είναι η τεχνολογία ΟLED όπως είπα και πριν...

Σε 2-3 χρόνια τις βλέπω στην αγορά...

Από τότε που είδα εκείνη την OLED στην περυσινή CEBIT δεν ξεκολάει η εικόνα αυτή από το μυαλό μου...

Reaction score
164
Σε 2-3 χρόνια OLED; Δεν το νομίζω σε καμία περίπτωση. Ακόμα δεν έχει εμφανιστει ούτε ένα εμπορικό μοντέλο. Άσε πρώτα να έρθουν σε εξωφρενικές τιμές, και μέχρι να πέσουν σε πιο λογικά επίπεδα, θα περάσουν αρκετά χρόνια ακόμα.
Οι Plasma πχ εμφανίστηκαν πριν 12 χρόνια στην αγορά και μόλις πριν 5 χρόνια έγιναν σχετικά προσιτές.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Ηρθε η ώρα για την ερώτηση: ποιά tv?

Σε 2-3 χρόνια OLED; Δεν το νομίζω σε καμία περίπτωση. Ακόμα δεν έχει εμφανιστει ούτε ένα εμπορικό μοντέλο. Άσε πρώτα να έρθουν σε εξωφρενικές τιμές ...
Οι πληροφορίες λένε πως θα κυκλοφορήσουν το Q4 2009 τα πρώτα μοντέλα, τουλάχιστον σε Ιαπωνία.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Ηρθε η ώρα για την ερώτηση: ποιά tv?

Οι πληροφορίες λένε πως θα κυκλοφορήσουν το Q4 2009 τα πρώτα μοντέλα, τουλάχιστον σε Ιαπωνία.
Και τι θα είναι αυτές; Πόσο μεγάλες και πόσο θα στοιχίζουν;
Τα "πρώτα εμπορικά μοντέλα" συνήθως απέχουν πολύ από τις συσκευές με λογικό κόστος και μέγεθος.

Και, αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε ένα θεματάκι (ή μάλλον, θεματάρα) με τη διάρκεια ζωής των OLED.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Και τι θα είναι αυτές; Πόσο μεγάλες και πόσο θα στοιχίζουν;
Τα "πρώτα εμπορικά μοντέλα" συνήθως απέχουν πολύ από τις συσκευές με λογικό κόστος και μέγεθος.

Και, αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε ένα θεματάκι (ή μάλλον, θεματάρα) με τη διάρκεια ζωής των OLED.
Το 2012 θα έχουμε OLED στις 50'' με 3-4.000 Ευρώ...

Σε πάω και στοίχημα!

Reaction score
164

Το 2012 θα έχουμε OLED στις 50'' με 3-4.000 Ευρώ...

Σε πάω και στοίχημα!
Εδώ θα είμαστε! Αν υπάρχει θα σου πάρω μία δώρο. Αν δεν υπάρχει, θα μου πάρεις εσύ μία 50ρα και ας κάνει όσο ένα τριάρι στο Μαρούσι! :142:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Εδώ θα είμαστε! Αν υπάρχει θα σου πάρω μία δώρο. Αν δεν υπάρχει, θα μου πάρεις εσύ μία 50ρα και ας κάνει όσο ένα τριάρι στο Μαρούσι! :142:
Δεκτό το στοίχημα!

Με διευκολύνεις και στην τωρινή μου απόφαση!!! :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524