Ηχεία για ταβάνι και τοίχο???

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν πρόκειται για 2 διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Θέλω ηχεία για ταβάνι που να μπαίνουν σε ψευδοροφή για να τοποθετηθούν σε επαγγελματικό χώρο απλά να παίζουν χαμηλόφωνα background music, άρα η ποιότητα δεν με πολυενδιαφέρει.

και θέλω και ηχεία που να μπαίνουν μέσα σε τοίχο, αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε σπίτι. Εδώ με ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου (όχι πάρα πολύ :cool_11:, άλλωστε είναι για άτομα που δεν πολυασχολούνται απλά τους ενδιαφέρει να εξαφανίσουν τα ηχεία). Η αγορά αυτών θα εξεταστεί φυσικά βάσει του κόστους αν αξίζει τον κόπο, αλλιώς θα πάνε σε κανονικά ηχεία.

Θα παρακαλούσα ειδικά για την πρώτη περίπτωση να μου προτείνεται ηχεία που να μπορώ να βρώ στην Ελληνική αγορά γιατί με ενδιαφέρει να τοποθετηθούν άμεσα.

Reaction score
384
Δεν εχω ιδεα απο μαρκες της Ελληνικης αγορας, δυστυχως.
Απο περιεργεια, σε τι χρηματα μιλαμε?

GTX

Reaction score
39
Απο περιεργεια, σε τι χρηματα μιλαμε?
Δημήτρη δεν έχω την παραμικρή ιδέα σε τί χρήματα παίζουν τέτοιου είδους ηχεία οπότε δεν ξέρω τί να περιμένω και βασικά η τιμή είναι αυτή που θα καθορίσει την αγορά τους ή όχι ειδικά στη δεύτερη περίπτωση.
Για την πρώτη περίπτωση σίγουρα θέλω κάτι φτηνό (καμιά 200αριά ευρώ το πολύ φαντάζομαι) αφού όπως είπα είναι για επαγγελματικό χώρο (γραφείο) και θα παίζουν κανένα ραδιόφωνο ή κανένα CD απλά για να ακούγεται κάτι.

Reaction score
0
για ψευδοροφη χωρις απαιτησεις ίσως κάνουν και τα ηχεία αυτοκινήτου!!!
Υποθέτω δεν ξέρω κιόλας...

Reaction score
384
Ριξε μια ματια στα Polk Audio.

Εαν θελεις να παρεις κατι που θα ξεφτυλιζει πολλα ηχεια δαπεδου, με κλειστα ματια:
1. Triad
2. James

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508