Ηχεία για Audiolab

Reaction score
1.190
Καλημέρα σε όλους,

Χρειάζομαι βοήθεια για επιλογή ηχείων.

Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να αλλάξω το σύστημα που είχα. Αγόρασα τον προενισχυτή της Audiolab (8000Q) με τα δύο Monoblock (8000M) 125watt ανά κανάλι και προβληματίζομαι για τα ηχεία.

Έχω καταλήξει στα:

KEF XQ40
Focal 826 Anniversary Edition
Monitor Audio GS 60
Opera Seconda
B&W CM9

Το Opera το άκουσα και μ΄άρεσε όταν αγόρασα τα Audiolab, δεν μ' αρέσει πολύ εμφανισιακά. To KEF το άκουσα κατά τύχη στο Media Markt (καθόλου καλές συνθήκες, καλώδια της σειράς κτλ) και έπαιζε πολύ καλά.

Τα Focal και τα Monitor Audio θα κανονίσω να τ' ακούσω. Τα B&W τα φοβάμαι λίγο λόγω γενικότερης αναισθησίας.

Προς το παρόν ο ενισχυτής είναι συνδεδεμένος με τα B&W 602 15-ετίας που έχω.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ηχεία για Audiolab

φιλε μου τα B&W θελουν πολυ περισσοτερο ρευμα απο αυτο που εχει ο 8000 και δεν θα δουλεψουν οπως πρεπει, αυτο το ξερω σιγουρα. Αυτα για τα οποια εχω αποψη ειναι τα Proac Response 140, PSB FB1i τα οποια θα λεγα να τα χεις υποψη σου

Reaction score
3

Εχω και γω τους Audiolab 2 χρονια περιπου.Νομιζω πως τα ηχεια που κοιτας ειναι διαφορετικης κατηγοριας τιμης και δυνατοτητων.Γνωμη μου παντα ετσι...

Reaction score
1.190

Για τα B&W συμφωνώ. Σκέφτομαι πιο πολύ τα Focal τα οποία θα πάω να τ΄ακούσω και τα KEF που τα άκουσα με τον Marantz PM 8003.

Με τα Audiolab τι ηχεία έχεις;

Reaction score
3

Τα heco celan 500.Αλλα και γω ψαχνομαι να τα αλλαξω.Ισως αλλαξω και τελικους.

Reaction score
1.190

Τα opera εϊναι τα μόνα που τα άκουσα με τα Audiolab και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Δεν μ' αρέσουν πολύ σε εμφάνιση αλλά δεν τα έχω αποκλείσει.

Τα Heco με τι σκέφτεσαι να τα αντικαταστήσεις; Και γιατί λες ότι ψαχνω σε λάθος κατηγορία; Έχω την αίσθηση ότι τα monoblock με 125w ανά κανάλι μπορούν να οδηγήσουν όλα τα παραπάνω ηχεία μια χαρά.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου τα B&W θελουν πολυ περισσοτερο ρευμα απο αυτο που εχει ο 8000 και δεν θα δουλεψουν οπως πρεπει, αυτο το ξερω σιγουρα. Αυτα για τα οποια εχω αποψη ειναι τα Proac Response 140, PSB FB1i τα οποια θα λεγα να τα χεις υποψη σου
φιλε μου συγνωμη αλλα σου γραψα εντελως λαθος το συγκεκριμενο ηχειο το οποιο ειναι PMC GB1i

http://www.whathifi.com/Review/PMC-GB1i/

http://www.pmc-speakers.com/product.php?mode=view&pid=172

υπαρχει και το FB1i που ειναι ακριβοτερο

Reaction score
1.190

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Τελικά πήρα τα seconda και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Παίζουν, μάλιστα καλύτερα στον χώρο μου απ΄ότι τα είχα ακούσει στο κατάστημα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera