Ηχεία για harma kardon

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ηχεία για harma kardon

εγω ειπα τη γνωμη μου. Οταν ενα ηχειο με 350 ευρω εχει 2 μεγαφωνα αντι για 5 ενος αλλου παλι στην ιδια τιμη, υπαρχει μια καλη πιθανοτητα τα 2 μεγαφωνα να ειναι πιο ποιοτικα απο τα 5.

Ακουσε τα και κρινε με το αυτι. Εξαλλου ειναι ευκολο να τα βρεις και τα 2 για ακροαση, πχ Media Markt. Εγω τα χω ακουσει και τα 2, η σειρα emphasis δεν μου αρεσει στη μουσικη, και θα παιρνα το m33.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
ιδια τιμη, το ενα εχει περισσοτερα μεγαφωνα, το αλλο εχει ενα mid-woofer, ειναι μια λογικη
Το χόμπι όως αυτό δεν στηρίζεται σε αυτού του ειδους λογικές...
Ξέρει κανείς τι μεγάφωνα φοράει το mission;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Ηχεία για harma kardon

Το χόμπι όως αυτό δεν στηρίζεται σε αυτού του ειδους λογικές...
Ξέρει κανείς τι μεγάφωνα φοράει το mission;
συμφωνω και δεν ειπα οτι ειναι κανονας. Απλα σε ψυλλιαζει. Παντα το κριτηριο και ο κανονας ειναι να πας προς ακροαση για να δεις τελικα πιο παιζει καλυτερα

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Eπίσης ίσως εδώ να έχουν την ίδια τιμή αλλά στην χώρα τους τι γίνεται;
Στη χωρα τους εχουν αλλη τιμη οπως τα περισσοτερα, αλλα ποιος επισης ξερει στην Αγγλια ποσο θα κοστιζαν τα emphasis 25 αν πωλουνταν (ή πωλουνται, δεν ξερω) για να υπαρχει αντικειμενικη συγκριση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Φθηνότερα από εδώ δεν νομίζω να ήταν.Αλλά ας το αφήσουμε εδώ για να μην είμαστε εκτός..(Πάντως το xanadu στην Αγγλία είχε 2,5 φορές την τιμή της Ελλάδας:126:)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ο φιλος μας πρεπει να κανει ακροαση. Εγω απλα μετεφερα εναν προβληματισμο που σε καποιες περιπτωσεις δεν αποδειχτηκε βλακωδης. Τωρα στη συγκεκριμμενη περιπτωση μπορει να μην ισχυει. Απλα αν θελει καποιος τον λαμβανει υποψην και καταληγει με τα ιδια του τα αυτια..

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Ηχεία για harma kardon

απλά επειδή πλεόν δεν μένω Θεσσαλονίκη δεν έχω τη δυνατότητα ακρόασης και θέλησα την συμβουλή κάποιου που τα έχει ή τα ξέρει. και στο media markt να πάω για να τα ακούσω δεν νομίζω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα γιατί θα έχουν διαφορετική θέση, το ένα μπορεί να είναι στρωμένο το άλλο όχι κτλ

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

απο το να μην εχεις καμια αισθηση και ρεαλιστικη παρασταση απο το ηχειο, καλυτερα να τα δεις και να τα ακουσεις εστω και ετσι..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

απο το να μην εχεις καμια αισθηση και ρεαλιστικη παρασταση απο το ηχειο, καλυτερα να τα δεις και να τα ακουσεις εστω και ετσι..
+1

Reaction score
18

θα συμφωνήσω αλλά αν είναι να δώσω επιλπέον χρήματα για να πάω Θεσσαλονίκη να τα ακούσω μήπως να παρω τα tannoy :107:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία για harma kardon

θα συμφωνήσω αλλά αν είναι να δώσω επιλπέον χρήματα για να πάω Θεσσαλονίκη να τα ακούσω μήπως να παρω τα tannoy :107:
εδω εχεις τα δικια σου!:133:

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία για harma kardon

Mπορεί κάποιος που έχει τα rosister emphasis να πει εντυπώσεις μέχρι τώρα;

Reaction score
0

καλυτερα το m33i! Λιγοτερα και ποιοτικοτερα μεγαφωνα στα ιδια χρηματα, παρα πολλα και υποδεεστερα:126:
τελικα ποια ειναι καλυτερα τα M33i η τα M34i? διαβασα οτι τα 33 εχουν ποιο ποιοτικο μπασο ενω τα 34 για να παιξουν καλα πρεπει να βαλεις αμμο στην καμπινα http://www.ciao.co.uk/Mission_M34__Review_5527112
παντως στην αγγλια ειναι πολυ φθηνα, αυτο τωρα να μας βαλει σε σκεψεις???

Reaction score
0

Καλησπέρα achilles,
Αγόρασα κι εγώ τον harman kardon avr 142 σε προσφορά από το e-shop.
Επίσης έχω καταλήξει στα Mission M33 και επειδή τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή σκέφτομαι να αγοράσω 2 ζευγάρια (για front+rear).
που τα βρηκες σε καλη τιμη τα Μ33 ??
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000435
εδω τα εχει σε καλη τιμη αλλα ειναι τεμαχιο η ζευγος??
γιατι εδω http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000437 λεει ανα τεμαχιο

Reaction score
0

τελικα πηρα τηλ και ειναι ζευγος και δωρεαν αποστολη

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τελικα ποια ειναι καλυτερα τα M33i η τα M34i? διαβασα οτι τα 33 εχουν ποιο ποιοτικο μπασο ενω τα 34 για να παιξουν καλα πρεπει να βαλεις αμμο στην καμπινα http://www.ciao.co.uk/Mission_M34__Review_5527112
παντως στην αγγλια ειναι πολυ φθηνα, αυτο τωρα να μας βαλει σε σκεψεις???
Παιδια, στην Αγγλια με τις τιμες τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Εδω ενα μοντελο μενει στην αγορα 4 χρονια και η λιανικη του στο 99% των περιπτωσεων παραμενει το ιδιο. Παραδειγμα Quad 11L2, 4 χρονια στην αγορα, στα 360 ευρω ξεκινησε και εκει ειναι ακομα.

Στην Αγγλια τα πολυκαταστηματα ηχου τυπου Superfi, Hifi bitz, sevenoaks... οσο "παλιωνει" το μοντελο, τοσο ριχνουν την τιμη για να κρατουν το αγοραστικο ενδιαφερον. H σειρα m3- της Mission βγαινει απο το 2006 και το m33i ξεκινησε στις 250 λιρες Αγγλιας. Τωρα μετα απο 4 χρονια ειναι φθηνοτερο και ετσι θα πρεπει να συμβαινει και εδω. Φιλος που σπουδαζε εκει πανω, αγοραζει Marantz CD6001OSE 4 χρονια αφοτου βγηκε, ολοκαινουριο σε τιμη 80 λιρες ητοι κανα 100αρικο ευρα! Ο παραδεισος για μας θα ηταν εκει.
Αγοραστε μια φορα Whathifi απο το περιπτερο, και δειτε τα μεγαλα μαγαζια του χωρου, τι προσφορες εχουν εκει και θα καταλαβετε οτι εδω ειμαστε Ουγκαντα.
Τα 34 ειναι σαν τα 33 αλλα με περισσοτερο ογκο για να καλυψει μεγαλυτερους χωρους. Σε οποιοδηποτε ηχειο βαλεις αμμο, ενισχυεις δηλαδη την μηχανικη του μονωση, αποτελεσμα ειναι το "μαζεμα" του μπασσου που αποκταει καλυτερη ατακα και γινεται "focused". Και το 33 και το 34 γεμισμενο με αμμο θα δινει καλυτερα αποτελεσματα. Δεν χρειαζεται να παρεις το 34 αν δεν εχεις μολλα τμ..

Δεν χρειαζεται τοση σκεψη, εδω μιλαμε για αποδεδειγμενα και ανμαγνωρισμενα καλα ηχεια, και τα 3 μοντελα που συζηταμε, με μια εμφανη διαφορα στην ποιοτητα στο Tannoy που ειναι αναμενομενη γιατι κοστιζει και αρκετα παραπανω.

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Re: Ηχεία για harma kardon

αν πάρει ο φίλος μας τα m33 εγώ λέω να πάρω τα emphasis για να μπορούμε να συγκρίνουμε και να μαλώνουμε. Όντως η τιμή των m33 στο pc1 είναι πολύ καλή. Το θέμα μου είναι αν ο harman kardon 142 δουλέψει καλά με τα 6ohm roister ή να προτιμήσω 8ohm.

Reaction score
0

εγω εχω τον περιορισμο του silver γιαυτο αποκλειω τα roister. σιγουρα τα mission μοιαζουν πιο ευκολα ηχεια(αν και η αντισταση τους πεφτει μεχρι τα 3,8Ω αποτι διαβασα) αλλα δε νομιζω οτι και τα roister εχουν και μεγαλες απαιτησεις σε ρευματα.αραλογικα θα παιζει ανετα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538
Νεότερο μέλος