Ηχεία για home theater μέχρι 900

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους, μόλις αγόρασα τον
Denon avr 1910 και θέλω να αγοράσω και ηχεία.

Θα πρέπει να καλύψω ένα χώρο γύρω στα 20 - 25 τετραγωνικά χώρου, σε ένα γενικότερο χώρο 50 τετραγωνικών (το home theater θα στηθεί σε μια γωνία λίγο μεγαλύτερη του μισού απο το συνολικό χώρο)

Έχω παραγγείλει τα kef 2005.3 αλλά μου λένε ότι θα είναι λίγα για το χώρο μου.

Έχετε καμία καλύτερη πρόταση !!!! (Θα προτειμούσα τα πίσω ηχεία να μην είναι κολώνες αλλά αν έχετε καμία καλή πρόταση ευπρόσδεκτη)

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ηχεία για home theater μέχρι 900

Canton , δυστυχως οχι.
Υπαρχει ομως ενα σετ της JBL σε αυτα τα χρηματα ,λογω του οτι η σειρα ειναι απερχομενη .

NORTHRIDGE CINEMA PACK ονομαζεται και αποτελειται απο τα εξης...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Jbl e 80 3way floor standing
Jbl ec25 2way center
Jbl e 20 2way bookshelf
Jbl e150p sub.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Ψιτ 50 τετραγωνικά έχει ο άνθρωπος όχι το ολυμπιακό στάδιο:116:
(πλακα-πλακα άμα είναι κάτω απ τα 900 μιλάμε για καλή ευκαιρία σε home cinema)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

6,5αρια φορανε George και το sub 10''.

H τιμη καταλογου ειναι 999 ,οποτε ειναι γυρω στα 900 η street price.

Reaction score
0
Ο ενισχυτής που έχω γράφει 8 Ohm τα ηχεία ΗΧΕΙΑ ROISTER EMPHASIS 25/5 + SUB (WENGE) είναι 6 Ohm παίζει ρόλο ? (sorry αν είναι εντελώς χαζή η ερώτηση)

Reaction score
10
Καλημερα,

Αν κοιταξεις τον ενισχυτη σου απο πισω, θα δεις οτι διπλα στις μπορνες των ηχειων γραφει 6-16 Ω.
Αρα μπορεις να βαλεις και 6 και 8 Ω ηχεια, αλλα οχι 4 Ω.

Reaction score
1

Όχι φίλε μου δεν θα έχεις πρόβλημα.

Reaction score
0

Teufel Theater 2.
Παίρνεις επιπλέον 2 βάσεις δαπέδου για τα μπροστινά, 2 βάσεις τοίχου για τα δίπολα, 1 καλώδιο για το sub & 1 Teufel volume level measuring device. Όλα μαζί με ΦΠΑ + έξοδα αποστολής = €800.
Τα €100 που σου περισσεύουν μου τα δίνεις εμένα για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που σου παρείχα... :114:

P.S. Η κανονική τιμή τους προ της έκπτωσης ήταν €750 ή €799, δε θυμάμαι ακριβώς, οπότε καλό θα είναι να βιαστείς (αν τα επιλέξεις).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ηχεία για home theater μέχρι 900

Teufel Theater 2.
Παίρνεις επιπλέον 2 βάσεις δαπέδου για τα μπροστινά, 2 βάσεις τοίχου για τα δίπολα, 1 καλώδιο για το sub & 1 Teufel volume level measuring device. Όλα μαζί με ΦΠΑ + έξοδα αποστολής = €800.
Τα €100 που σου περισσεύουν μου τα δίνεις εμένα για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που σου παρείχα... :114:

P.S. Η κανονική τιμή τους προ της έκπτωσης ήταν €750 ή €799, δε θυμάμαι ακριβώς, οπότε καλό θα είναι να βιαστείς (αν τα επιλέξεις).
και απο που μπορώ να τα αγοράσω, αφού τα ακούσω, στο skroutz που έψαξα δε βρήκα τίποτα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: Ηχεία για home theater μέχρι 900

και απο που μπορώ να τα αγοράσω, αφού τα ακούσω, στο skroutz που έψαξα δε βρήκα τίποτα
Μόνο απο Γερμανία,απ τη ίδια την εταιρία.Αντιπρόσωπος δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.Πουλάνε οι ίδιοι απευθείας.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία για home theater μέχρι 900

Εγώ τα παρήγγειλα βασιζόμενος στις πολύ καλές κριτικές αγοραστών και "ειδικών". Ελπίζω η επιλογή μου να αποδειχθεί σωστή. Με την πρώτη ματιά στο sub & στα δίπολα (τα υπόλοιπα 3 ηχεία παραλαμβάνονται αύριο) η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλή.
Δυστυχώς για το πως παίζουν θα σε πληροφορήσω σε καννα μήνα που ευελπιστώ να μετακομίσω στο νέο μου σπίτι.
Προσωπικά θεωρώ πως επιλέγοντας κάποια ηχεία ακούγοντάς τα με άλλον ενισχυτή από το δικό σου σε άλλο χώρο από το δικό σου αναλαμβάνεις παρόμοιο ρίσκο με αυτό που ανέλαβα εγώ.
Όσο αφορά τον τρόπο πληρωμής, τα παρήγγειλα μέσω του site τους, τα πλήρωσα με πιστωτική κάρτα και σε 8 ημέρες ήταν εδώ. Μπορείς επίσης να πληρώσεις με τραπεζική εντολή (έμβασμα) στο λογαριασμό τους (κατόπιν συννενοήσεως).

Reaction score
0
Ευχαριστώ, αλλά θα προτειμούσα να ακούσω τα ηχεία έστω και αν παίρνω αντίστοιχο ρίσκο

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
ctsit, εισαι Αθήνα ή Θεσ/νικη?
εαν εισαι Θεσ/νικη έχει ενα demo KEF 3005 το Πλαισιο του Φοίνικα οπου όσες φορές έχω πάει δεν παίζει ποτέ. τιμή νομίζω 920 ευρώ εαν θυμάμαι καλά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale