Ηχεία δαπέδου μεχρι 1000 E

Reaction score
3
Γειά σας ,θέλω να αγοράσω ένα ζέυγος ηχείων δαπέδου μέχρι το πολύ 1000 ευρω,θα οδηγηθουν από ένα ζευγος μονομπλοκ Rotel RB-06. Ο χωρος στον οποιο θα τοποθετηθουν ειναι περιπου 35 m^2 .Δυστυχως δεν μπορώ να διαθέσω κάτι παραπανω απο πλευρας χρημάτων αυτην την στιγμη λογω κρισης,τα 1000 ευρω ειναι η οροφή μου.Η μουσική που ακούω είναι κυρίως Rock/Pop αλλα και Κλασσική αν αυτο σας βοηθα.
Ακουω προτάσεις και ευχαριστω εκ των προταιρων για τις όποιες απαντήσεις.

Reaction score
3
Καλημερα ,χωρίς να εχω ακούσει το συγκεκριμενο ηχειο,απο οτο θυμαμαι απο την δεκαετια του 80 (και πιο μετα) η CW δεν έχαιρε μεγαλης εμπιστοσυνης απο το hifi κοινο.Εχουν αλλαξει τόσο τα πραγματα απο τοτε?Εν παση περιπτωση και εμφανησιακα δεν με συγκινει καθολου το συγκκριμενο ηχειο.Θα εξετασω ομως την πιθανοτητα να το ακουσω.Σε ευχαριστω για την προταση σου σε καθε περιπτωση παντως.

Reaction score
390
Καλημερα ,χωρίς να εχω ακούσει το συγκεκριμενο ηχειο,απο οτο θυμαμαι απο την δεκαετια του 80 (και πιο μετα) η CW δεν έχαιρε μεγαλης εμπιστοσυνης απο το hifi κοινο.Εχουν αλλαξει τόσο τα πραγματα απο τοτε?Εν παση περιπτωση και εμφανησιακα δεν με συγκινει καθολου το συγκκριμενο ηχειο.Θα εξετασω ομως την πιθανοτητα να το ακουσω.Σε ευχαριστω για την προταση σου σε καθε περιπτωση παντως.
Καλημέρα,
θα σου πρότεινα http://www.whathifi.com/review/q-acoustics-2050i
και http://www.whathifi.com/review/tannoy-revolution-dc6t-se

Reaction score
15.469

Reaction score
1.147
Mια καλη επιλογη ισως ηταν να κινηθεις σε μεταχ\να.Υπαρχουν πολλα αξιολογα εκει εξω.
Σημερα ειδα στη ΧΕ τα TRIANGLE zephyr. Μιας και εχω τα ιδια ,τα συστηνω ανεπιφυλακτα.

Reaction score
620
Καλησπερα
Θα σου προτεινα και εγω με την σειρα μου να κοιταξεις σταμεταχειρισμενα. Αν διακατεχεσαι απο υπομονη δε, να εισαι σιγουρος οτι θα ανταμειφθεις στο πολλαπλασιο σε σχεση με καποιο καινουριο.

Reaction score
3
Παιδιά πολυ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις, σας ευχαριστω.Τα acoustic energy δεν τα χω ακουσει ποτε,θα το επιδιώξω.Τα Roister τα καινουργια θα θελα να τα ακουσω επισης.Ειχα για πολλα χρονια τις styles και ημουν πολύ ευχαριστημενος,ξερει κανεις που μπορω να ακουσω τα καινουργια? Επισης μου αρεσε -παλια-ο ηχος των Μοrdaunt Short ,εισαγονται στην Ελλαδα?Υπάρχει κατι απο αυτη την μαρκα που να προτεινεται?Επισης σκεφτομαι και καποια Dali...δεν τα εχω ακουσει επισης αλλα διαβαζω καλα λογια...

Reaction score
134
Αφου τα ανεφερες και ο ιδος θα σου προτεινα αν μπορεις να ακουσεις τα Dali Ikon 6 εξαιρετικο ηχειο . Βεβαια θα συμφωνησω με τους υπολοιπους οτι σε μεταχειρισμενα σ αυτα τα λευτα μπορεις να βρεις αλλης κατηγοριας ηχεια.

Reaction score
3
Σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις απο εδω και μεσω πμ. Καποιες ειναι πραγματικά πολυ ενδιαφερουσες και θα εξετασθουν αναλογα.Δεν βιαζομαι οποτε θα παρει το χρονο του το πραγμα οποιος εχει να προτεινει κατι αλλο ας ποσταρει ελευθερα λοιπον!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Kαλημερα .

Το παρακατω ηχειο , ex demo , μονο με 650 ευρω . H κατασταση του ειναι αριστη και ισχυουσα διετη εγγυηση .

Made in Italy και φινιρισμα πραγματικου ξυλου . 3 δρομων . Υπογουφερ σε δικη του καμπινα 40hz-200hz , Μιντγουφερ 200hz-1500hz και Tweeter 1500hz -20khz .

Aπο 970 ευρω http://kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=168

μονο 650 ευρω

Reaction score
3

Aν εχεις τύχη...και ενω ημουν έτοιμος να αρχισω ακροασεις κλπ (με πρωτη επιλογή κάποια άλλα Proac που μου προτάθηκαν) από το τίποτα κυριολεκτικά έπεσα πανω σε αυτα απο φίλο σε τιμή...εκπληξη.Για τα γουστα μου εξαιρετικα.Καποια στιγμη θα κοιταξω να ανεβασω και καμμια φωτο απ το συστημα μιας και αυτη ειναι απο διαδυκτιο.Αναζήτηση τέλος λοιπόν.:dance2:

don

Reaction score
35
Εξαιρετική επιλογή...κι αν είναι και σε τιμή έκπληξη τότε μάλλον είναι χριστουγεννιάτικο δώρο!
Καλορίζικα..

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members