Ηχεία δαπέδου μεχρι 1000 E

Reaction score
3
Eυχαριστώ πολύ παιδιά ,η αληθεια είναι ότι τέτοια κ*φαρδια δεν περίμενα να μου κάτσει .Τα ηχεία είναι πολυ καλα όντως.Oταν και αν βρεθουν καποια χρήματα πρεπει να κοιταξω την αναβαθμιση του ψηφιακου μου,εχω ξεμεινει με ενα εισαγωγικο Marantz cd player.Σκεφτομαι λοιπον για καποιο εξωτερικο dac...

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Dac οπωσδηποτε!

Ενα πολυ καλο ωστε να ακουσεις διαφορες
Βαλε φωτο απο το συστημα σου να το δουμε και οσο για Dac οταν ερθει η ωρα πες τα χρηματα που θα διαθεσεις ωστε να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε ;)

Reaction score
7.089
εξαιρετικα ηχεια και τρομερη ευκαιρια,καλοριζικα. Ειδα οτι τα οδηγεις με rotel σε μονομπλοκ λειτουργια,αν δεν κανω λαθος τα ηχεια σου εχουν δυνατοτητα διπλοκαλωδιωσης-διπλοενισχυσης (ειναι τα D28 ετσι?),δοκιμασε να τα οδηγησεις με τους τελικους σου με αυτον τον τροπο.

Reaction score
3
Eυχαριστω ξανά,τα ηχεία είναι τα D18 και θα δοκιμάσω τον τρόπο ενισχυσης που προτεινει ο φίλος Tanto.
Φωτογραφίες οταν δανειστώ μια μηχανή της προκοπής και συμμαζέψω και λίγο τον χώρο.
Dac όταν ερθει η ωρα θα ανοιξω καινούργιο θέμα αν και έχω στο μυαλο μου απο τωρα το Audiolab MDAC...

Reaction score
0
Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ ως νεοφερμένος και με την ευκαιρία αυτή ζητάω και τα φώτα σας.
Είμαι απλός μουσικόφιλος, χωρίς ειδικές γνώσεις, που ακούει σχεδόν όλα τα είδη (εκτός ίσως από hard rock, metal).
Ο χώρος ακρόασης (σαλόνι) είναι 30 τ.μ. και διαθέτω ενισχυτή Marantz PM7005. Τι ηχεία θα μου προτείνατε στα 1000€ περίπου;
Τι θα λέγατε για DALI ICON 6 ή 5;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members