Ηχεία μέχρι 3000 ευρω ??

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.527
Εχω ακουσει και γω τα ArcosX sto σπιτι του Μανωλη.
Για μενα εχουν το καλυτερο χαμηλο απο ηχεια ΒR.
Sta μεσουψηλα, εντελως ξεκουραστα (ακομα και σε πολυ μεγαλες εντασεις) και στερεοφωνικη εικονα καρφωμενη κυριολεκτικα στο κεντρο.
ΙΜΗΟ θα ηθελα λιγο πιο front τα μεσουψηλα, πραγμα εφικτο απο το κρος.
Επισης το μεσοχαμηλο του ειναι κατι που πρεπει να το ακουσετε.

Reaction score
342
Απάντηση: Ηχεία μέχρι 3000 ευρω ??

το Acros x το εχω ακουσει πολλες φορες μιας και το εχει ενας πολυ καλος φιλος.....

Στα αυτια μου ειναι ισως οτι καλυτερο εχω ακουσει απο ηχειο!Χαμηλες αβυσαλεες..αναλυση..ψηλες χωρις να κουραζουν ακομη και στις "σκληρες" rock ηχογραφησεις που ακουω...
Ψαχνω εδω και 1-2 μηνες καποιο ηχειο για να αντικαταστησω τα basic bass (απο τον ιδιο κατασκευαστη) και πραγματικα εχω σχεδον απογοητευτει απο τα ηχεια του εμποριου (κοστους μεχρι 2000 ευρω οποτε αναγκαστικα ανεβαζω τον προυπολογισμο!)

Αν θες "μεγαλο" ηχο,αισθηση live χωρις να θυσιαζεις λεπτομερεια η΄να γινεται κουραστικος ο ηχος.... ακουσε τα οπωσδηποτε!!!!!

+ 1000 :126:

Reaction score
181
Re: Απάντηση: Ηχεία μέχρι 3000 ευρω ??

έχει ακούσει κανείς αυτό ??

http://diyaudio.gr/arcosx_gr.htm
Το άκουσα.
Άκουσα και το παλαιότερο Αrcos με μονάδες Audax.
Παίζουν και τα δύο μια χαρά.
Και αντέχουν και αρκετά ντιμπιά.

Έχω έναν φίλο που πουλά τα πρώτα Arcos (γιατί δεν χωράνε...) γύρω στο χιλιαρικάκι.
Αν σ' ενδιαφέρουν πε μου να σου δώκω τηλέφωνο.

Reaction score
4.696
Απάντηση: Ηχεία μέχρι 3000 ευρω ??

Τα 115db τα είπα σαν σημείο αναφοράς όχι κάτι απόλυτο. Και εννοείται σε κάποια peak να πιάνει 115db και από τα δύο ηχεία μαζί + ανακλάσεις κτλ είναι σχετικά εύκολα να φτάσουν.
Εγώ σε σαλονάκι 20τμ με τα xanadu των 84db το db-meter δείχνει πολύ συχνά σε peak 115db.
Λοιπόν στις διακοπές των εορτών πήγα στο εξοχικό που είναι τα xanadu και πήρα και το dbmeter μαζί μου . Τα ηχεία είχαν μετακομίσει και είχαν φύγει από τις βάσεις τους αφού εν αγνοία μου έγινε αλλαγή στην διάταξη επίπλων και τα ηχεία περίσσεψαν και τα στρίμωξαν στο πάτωμα !!!! :139::141:
Δεν βαριέσαι λέω ας τα μετρήσω έτσι. Πήρα το μέτρο και στα 100 εκατοστά έβαλα το dbmeter σε ένα τραπεζάκι. Ζέστανα λίγο τον ενισχυτή με metallica και στους rageagainst the machine- renegades of funk ήρθαν τα 115db peak εύκολα . Στο cd του Marylin manson -this is a new shit ήρθαν τα 116 !!!
Το setup των διακοπών ήταν as-xanadu,ep1500 behringer,bluesky 8κάτι .

φώτο ιδού.

http://www.pict.com/view/2383651/0/mg6690

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ