- Reaction score
- 49
Καλησπέρα φίλοι μου και συγκεκριμένα τον Γιάννη στον οποίο απευθύνομαιΤην προηγούμενη εβδομάδα πήγα σε γνωστό μαγαζί και αλλαξα τα ηχεία του καινούργιου μου RX8. Μονο πίσω. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να ανεβάσω την ποιότητα του ήχου, όσο μπορούσα τουλαχιστον μόνο με την αλαγή 2 ηχείων, αλλα και να μην αποκτήσει τριγμούς απο τα πλαστικα που βγούν και θα μπούν ξανα. Αυτό το είχα επισημανει και μου είπαν οτι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αφου βγάζουν τα εργοστασιακά (made in china, 25W) μου προτείνουν για μια φθηνή σχετικά λύση αλλα και που δεν θα εχω προβλήματα με το εργοστασιακό player, τα pioneer 6911 με 93db ευαισθησία. Νομίζω πως επραξα καλά(θελω την γνώμη σου, δεν ήθελα προς το παρον να ριξω λεφτά αλλα βιαζόμουν να αλλάξω τα απαράδεκτα μονοδρομα εργοστασιακά). Αφου βγάζουν τα εργοστασιακά βαζουν με την μία τα Pioneer πάνω στην μεταλική 'εταζιερα'. Ρωτώ εγώ...δεν θα βάλεται καμία μόνωση εκει που θα πατήσει το ηχείο να μην τρίζει κατι με το μέταλο που θα ακουμπάει? και μου απαντούν πως δεν χρειάζεται. ΟΚ εγώ μιάς και δεν έχω καμία πείρα με εγκαταστάσεις αυτοκινήτου. Αφου το δοκιμάσαμε μαζί, είδα αισθητή διαφορά απο κάθε άποψη στον ήχο απο τα πίσω ηχεία, τώρα βέβαια θα μου πείς και συμφωνώ μεσα στους τυφλούς (εργοστασιακά) βασιλεύει ο μονόφθαλμος (βλέπε Pioneer). Ώντας ευχαριστημένος εγώ φεύγω. Την επόμενη μέρα περνώντας απο ξησμένο δρόμο για να μπεί πίσσα ακουω ένα ενωχλητικό τσικ τσικ τσικ απο το πίσω μερος του εσωτερικού. Για να μην τα πολυλογώ αφου άδειασα όλο το αμαξι έκανε πάλι τον ενοχλητικό αυτό ήχο. Τι μπορώ να κάνω για αυτό? Να πάω πίσω και να βάλει μονοτικό? τι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.