Ηχεία 5.1 έως 500Ευρώ. Τι λέτε?

Reaction score
1
Χαίρετε!

Είμαι έτοιμος να μπώ στον χώρο έχοντας στήσει το πρώτο μου «αξιοπρεπές» συστηματάκι Home Cinema. Ήδη έχω πάρει το PS3, μια Samsung 40’’ True HD, Yamaha RX-V461 (5.1, 100W ανα ηχείο, 8Ohm) και από ότι καταλαβαίνετε θέλω την συμβουλή σας όσον αφορά τα ηχεία.

Διαθέτω 500€ για ηχεία και θα προτιμούσα με αυτά τα λεφτά να αγοράσω με την μία ένα από τα «έτοιμα» σετάκια 5.1 ηχείων (τόσο για οικονομικούς όσο και για «ασχετικούς» λόγους καθώς μην έχοντας ακόμα τις απαραίτητες γνώσεις αν αρχίσω να επιλέγω ένα ένα τα ηχεία θα πήξω).

Από ότι ψάξιμο έχω κάνει κλείνω μάλλον προς τα Roister HT-4000 τα οποία συνδυάζουν καλή εμφάνιση (απαραίτητη προκειμένου να πάρω την έγκριση δαπάνης από τον κο προϊστάμενο του νοικοκυριού :rei: ) και αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά (αν και ακόμα δεν τα έχω ακούσει).

Ποια είναι η άποψη σας? Θα μπορώ άραγε να απλαμβάνω και μουσικούλα :happy_2: ? (χωρίς πολλές απαιτήσεις)

Παρεμπιπτόντως από ότι ξέρω πρέπει να επιλέξω με προσοχή και καλώδια. Παρ’ όλ’ αυτά επειδή δεν θέλω να πέσω σε υπερβολές τι προτείνετε να επιλέξω?

Ευχαριστώ πολύ.

Βαγγέλης

Reaction score
0
Αρκετά ποοτική κατασκευή. Για μουσικούλα δεν μπορώ να πω πως είναι και η καλύτερη λύση. Σε surround η απόδοση τους εμένα πάντως προσωπικά με αφήνει ικανοποιημένο. Επίσης το subwoofer είναι αρκετά ατίθασο, αν και αποδοτικό, και είναι πολυ ευαίσθητα σε πτώσεις λόγω μεγάλου ύψους και μικρής βάσης (εμένα που το πάτωμα μου είναι αρκετά ανώμαλο μου έπεσε ένα κάτω...)

Reaction score
1
Έχω ήδη πάρει τον ενισχυτή (για την ακρίβεια μου τον έχουν κάνει δώρο) οπότε τα logitech δεν μου κάνουν γιατί μετά για να αξιοποιήσω κάπως τον ενισχυτή θα πρέπει να τον κάνω πατάκι για να πιάνω τα ρούχα στο πάνω ράφι της ντουλάπας :crazy_1: .

Reaction score
0
Θα συμφωνήσω με τον vadergr, αλλά και σαν κάτοχος της σειράς MS-230 + SW-10A Subwoofer στα προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και με 521€ παίρνεις ότι καλύτερο θα μπορούσες να έχεις στα χρήματα αυτά. Μπορείς φυσικά αν αντέχεις ακόμα λίγο οικονομικά να πας για τα SL-800F + GW-212 Subwoofer.

Μπορείς να τα δεις εδώ και εδώ.

Reaction score
1
Ευχαριστώ για την βοήθεια κύριοι!

Το μόνο που με προβληματίζει με τα Koda είναι οτι απ'όσο ξέρω είναι Κινέζικα. Θα μου πείτε τα ελληνικά Roister που ζαχαρώνω είναι καλύτερα?
Έλα μου ντε... :confused:

Τελικά μάλλον τον προβληματισμό μου θα τον ξεπεράσω δια της ακροαστικής μεθόδου. Το ΣΚ θα βάλω το αγαπημένο μου CD στην τσέπη και θα πάω για test drive :happy_2: .

Reaction score
1
Τελικά πήρα τα Plasma της Crystal Audio (500 Ευρώ) και μπορώ να πώ οτι είμαι ευχαριστημένος. Όσον αφορά την ακρόαση ταινιών είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα για μουσικές ακροάσεις αν έδινα τα ίδια λεφτά για δύο μουσικά ηχεία σίγουρα θα άκουγα καλύτερα. Και πάλι όμως παίζουν και μουσική αξιοπρεπέστατα (για τα λεφτά τους και πάλι και σε συνδιασμό με το γεγονός οτι είναι ηχεία Home Cinema). Να προσθέσω οτι έιναι πολύ εμφανίσημα (μαύρες λακαριοσμένες λεπτές κολώνες) πράγμα σημαντικό αν δεν μένετε μόνοι σας (την ημέρα που βγήκα στα μαγαζιά για την τελική απόφαση είχα και την γυναίκα μαζί προκειμένου να εξασφαλιστώ απο μετα-αγοραστικές γκρίνιες. Μπορώ να πώ οτι τρέλανε όλους τους πωλητές τις στοάς Φεξη με ατάκες του στυλ "Έχετε τίποτα ηχεία σε πορτοκαλί? :crazy_1: )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542