Ηχεία Heco Victa , KEF και Yamaha

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.944
Re: Απάντηση: Ηχεία Heco Victa , KEF και Yamaha

το χασες , διπολα ή τυπου κλιπς ειναι μια χαρα γαι το πλαι.
Φίλε Alastor THX,

Αν αποφασίσεις να πάρεις για surround, ηχεία όπως τα Klipsch RS-52, είναι τέτοια η κάλυψη του πεδίου πίσω που δεν πρόκειται να τα αλλάξεις για χρόνια.

Μπορεί να παιδευτείς με τα front-center, αλλά με αυτά καθάρισες:126:

Reaction score
4
Απάντηση: Ηχεία Heco Victa , KEF και Yamaha

/Quote
Αν τώρα κάποιος το κάνει θα παίζουν αλλά για αλλά τα ηχεία ?τι θα συμβεί ? /quote

Αρχικά ευχαριστώ πολύ που προσπαθείτε να μου εξηγήσετε . Λοιπόν αυτό που ήθελα να πω ποιο πάνω είναι ότι αν τελικά κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει διαφορετικά ηχεία τι πρέπει να κάνει αλλά κατάλαβα με αυτό που μου γράψατε ότι δηλαδή βασικά αριστερό δεξή και κεντρικό πρέπει να συμβαδίζουν και τα surround δεν είναι και τόσο το πρόβλημα οπότε με καλύψατε εκεί .

Λοιπόν ένα πράγμα θα σας πω παιδιά και μην με κοροϊδέψετε πολύ :p έχω αρρωστήσει ....πέφτω να κοιμηθώ και βλέπω Klipsch ηχεία ..... αυτό ήταν τελείωσε το πανηγύρι θα πάω όταν πληρωθώ σε ένα ωραίο μαγαζάκι και θα κάνω ακρόαση στα παρακάτω ηχεία ....

Θέλω να μου πείτε γνώμες γιατί τελικά μπορεί να σας παίδεψα αλλά θα πάω σε klipsch μπροστινά και κεντρικό σιγά σιγά και τα yamahaκια θα τα βάλω surround μέχρι να πάρω δίπολα και τα yamahaκια να γίνουν rear back η front όταν πάω στο 7.1.

Λοιπόν είδα τα ποια προτείνετε ?θα τα ακούσω απλά επειδή έχετε την πείρα .

http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=65

http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=44&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=44&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Τελικά δεν είναι και τρελά ακριβά τα klipsch ...θα τα ακούσω έκλεισε και θα ειναι και μια αγορά που θα μου μινει :119:

Παιδιά κάτι τελευταίο για να πάω σε 7,1 πρέπει να πάρω νέο ενισχυτή για να τον συνδέσω στο preout του av μου τι μου προτείνετε γιατί δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω τελικό ενισχυτή ?τι ?

Υ.Γ.
Όταν τελειώσουν οι περιπέτειες μου κερνάω καφέ για ακρόαση να δείτε τι τελικά θα έχω κάνει χεχεχεχεχε... Άντε δουλειά τώρα τα κεφάλια μέσα :p

Ευχαριστώ
Φιλικά

AlastorTHX

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.944

/Quote

Τελικά δεν είναι και τρελά ακριβά τα klipsch ...θα τα ακούσω έκλεισε και θα ειναι και μια αγορά που θα μου μινει :119:

Παιδιά κάτι τελευταίο για να πάω σε 7,1 πρέπει να πάρω νέο ενισχυτή για να τον συνδέσω στο preout του av μου τι μου προτείνετε γιατί δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω τελικό ενισχυτή ?τι ?

Ευχαριστώ
Φιλικά

AlastorTHX
Κατ' αρχάς πες μας λίγο τις διαστάσεις του χώρου σου.

Αν ο χώρος το επιτρέπει και έχεις καταλήξει στα Klipsch, ένας καλός συνδυασμός σε φθηνή σχετικά τιμή είναι:

RF-10
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=243

RC-10
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=253

RS-10
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=257

Όσο για την αγορά τελικού, έχει νόημα μόνο αν τα ηχεία σου έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ρεύμα (πρακτικά δηλαδή, μεγάλα ηχεία με χαμηλή ευαισθησία). Τα Klipsch είναι ευκολοοδήγητα λόγω υψηλής ευαισθησίας. Άρα δεν έχει νόημα να πας σε αγορά τελικού.
Εξάλλου, πόσες ταινίες 7.1 ξέρεις? Και με το πεδίο που δίνουν τα surround της Klipsch (καλύπτουν δηλαδή όλο τον πίσω χώρο), δεν νομίζω ότι τα surround back θα είναι απαραίτητα.

Reaction score
4

Λοιπόν ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος που θέλω να καλύπτει 65τμ αλλά υπάρχει μια ιδιαιτερότητα ο χώρος ακρόασης μου εκεί δηλαδή που τα έχω είναι 7 τμ αλλά το δωμάτιο είναι ενιαίο (σαλόνι) . Έχω αποφασίσει να πάρω αρχικά τα RB-61 που βρήκα σε καλή τιμή και μετά να σπρώξω το κεντρικό μου roister c5 αν δεν κολλάει καλά με τα klipsch και να πάρω klipsch κεντρικό. Αυτό που μου πρωτεΐνες είχα στο μυαλό μου . Όσο για surround αν δεν βρω να δώσω τα γιαμαχακια μου για να πάρω klipsch θα τα κρατήσω και θα τα βάλω surround και βλέπουμε έτσι και αλλιώς λίγο θα παίζουν .

Ωραία οπότε ουσιαστικά μέχρι οι ταινίες 7.1 να αρχίσουν να κυκλοφορούν σαν τα DTS DVD's η BD's μένω στο υπάρχων σύστημα και μετά βλέπουμε .

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Άντε και καλά ξεμπερδέματα :) Τι αρρώστια είναι αυτή ? απαππαπαπα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.944
Τότε οι επιλογές σου είναι RC-52 και RS-42 (πολύ καλύτερες κατά τη γνώμη μου. Καλύτερα να το πας σταδιακά.

Πάντως ο συνδυασμός Klipsch-Roister δεν βλέπω να περπατάει.

Σιγά-σιγά όμως. Τώρα που ξεκίνησες το σπορ, έχεις να ρίξεις...χορό!!:142::142:

Reaction score
4

Ναι έτσι είναι έμπλεξα σου λέω εμμονή έπαθα !!!! αλλά θα τελειώσει κάποτε χα χα χα χα άντε να δούμε πόσα θα χαλάσω τελικός !!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.944

Όσο για surround αν δεν βρω να δώσω τα γιαμαχακια μου για να πάρω klipsch θα τα κρατήσω και θα τα βάλω surround και βλέπουμε έτσι και αλλιώς λίγο θα παίζουν .

Ωραία οπότε ουσιαστικά μέχρι οι ταινίες 7.1 να αρχίσουν να κυκλοφορούν σαν τα DTS DVD's η BD's μένω στο υπάρχων σύστημα και μετά βλέπουμε .

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Άντε και καλά ξεμπερδέματα :) Τι αρρώστια είναι αυτή ? απαππαπαπα

Τώρα πρόσεξα αυτό που γράφεις για τα surround, ότι δηλαδή θα παίζουν λίγο.

Αυτό που λες δεν είναι σωστό. Η "ποσότητα" δεν παίζει ρόλο. Για μένα όλη η μαγεία του home cinema είναι κατά σειρά: εικόνα, περιφερειακός ήχος (surround) και μπάσο (να σου θυμίσω πως στο σύστημά σου δεν έχεις προβλέψει την αγορά subwoofer).

Μέχρι να αναβαθμίσω το ηχητικό κομμάτι του δικού μου home cinema, ήξερα τι ήθελα και τί έλειπε. Με την αγορά των Klipsch RS-62 άκουσα τί σημαίνουν περιφερειακά εφέ, όπως ούτε να φανταστώ δεν μπορούσα!!
Δες λίγο εδώ και τις δικές μου ανησυχίες και τις τελικές επιλογές:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=86943&page=17

Όσο για το 7.1, χρειάζεται αποκλειστικά τον δικό του χώρο. Ακόμα κι αν έχω ταινίες 7.1 και ο χώρος μου είναι μόνο για home cinema, δεν έχει κανένα νόημα για μένα να πάω από 5.1 σε 7.1. Άσε που σε ένα σαλόνι το να κάνεις κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο.

Reaction score
4

Καλημέρες ,

Λοιπόν λογικό είναι αυτό που λες απλά έχω ανοίξει πάρα πολλά θέματα και έχουμε χάσει την σειρά :)

Subwoofer και βέβαια έχω τα τελευταία 10 και χρόνια δεν κάνω χωρίς μπάσα δεν γίνεται ρε παιδί μου.

Έριξα μια ματιά στο σύστημα σου εσείς είστε όλου τρελοί εδώ μέσα χαχαχαχαχα όχι ότι πάω πίσω στο κομμάτι της τρέλας αλλά ρε παίδες θέλω χρόνια να σας φτάσω :) .....

Θα τα καταφέρω και εγώ μια μέρα :) Μαλών σήμερα αν με πλερώσουν οι περίεργοι εδώ μέσα θα πάω να βρω τον Αργυρή να πάρω τα πρώτα μου Klipschακια άντε να δούμε :)

Να δω και πως θα παίξουν όλα τα ηχεία μαζί :) θα έχει πλάκα πάντως γιατί όλο και κάτι θα αλλάζω θα πουλάω κτλ οπότε θα έχει ενδιαφέρον .....το όλο θέμα είναι μια περιπέτεια :)

Αρκετά με την φλυαρία μου θα σου πω τώρα πως έχει το σύστημα αλλά δεν θέλω να με κοροϊδέψεις (η ομαδικός κοροϊδέψετε ) οκ :p

1. Ενισχυτής Pioneer VSX-520-K
2.Left - Right Yamaha NS-333
3.Center Roister C5
4.Surround Lenco 888 :p
5.Subwoofer 70WRMS VideoLogic !!!! (xaxaxaxa) πρέπει να το πετάξω και αυτό σιγά σιγά

Και να σκεφτείς ότι με το ποιο πάνω μπάχαλο είμαι ευχαριστημένος και από μουσική και games και ταινίες . Βεβαία έχω πήξει στις ρυθμίσεις για να παίζουν όλα σωστά??? αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος προς το παρών .

Reaction score
4

Καλά μάγκες τι είναι αυτά τα Klipsch ρε άλλο πράγμα λέμε !!!! Πείρα τα RB-61 τελικός και κρατιέμαι να μην τα σκίσω τα καημένα άστρωτα που είναι !!!!

Ευχαριστώ σας όλους για την πλύση εγκεφάλου (με την καλή εννιά χαχαχα)σχετικά με τα Klipsch είχατε δίκιο 100000000000% τι κόρνα είναι αυτή !!!!!!

Ρε δεν με κουράζει να ακούω μουσική καθόλου τα καημένα τα γιαμαχακια και νόμιζα ότι παίζουν super χαχαχαχ

Απαπαπαπαπαπαπαπαπ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

καλοταξιδα
προσεχως ελα να ακουσεις τα δικα μου

Reaction score
4

Και εσύ τα δικά μου :) έτσι για το γαμώτο .Βεβαίως και θα έρθω με χαρά . :137:

Reaction score
4
Απάντηση: Ηχεία Heco Victa , KEF και Yamaha (Klipsch τελικα)

Ξανά τα ίδια θα πω έχω τρελαθεί έχω ξεθάψει CD και κάθομαι και απολαμβάνω....τώρα καταλαβαίνω ένα παλικάρι σε ένα ποστ που έλεγε ότι θα πρέπει να σε κάνει χαρούμενο η αγορά που θα κάνεις γιατί αλλιώς δεν λέει.... :137:

Παιδιά συστήνω ανεπιφύλακτα Klipsch και ξερό ψωμί άντε και καμιά μπύρα :137:

Με την σειρά τι παίζει το μαγαζί :p μέχρι τώρα γιατί δεν με βλέπω να ξεκολλάω σήμερα.

Faith no more
Theray
Ben Harpper

Reaction score
0

Ξανά τα ίδια θα πω έχω τρελαθεί έχω ξεθάψει CD και κάθομαι και απολαμβάνω....τώρα καταλαβαίνω ένα παλικάρι σε ένα ποστ που έλεγε ότι θα πρέπει να σε κάνει χαρούμενο η αγορά που θα κάνεις γιατί αλλιώς δεν λέει.... :137:

Παιδιά συστήνω ανεπιφύλακτα Klipsch και ξερό ψωμί άντε και καμιά μπύρα :137:

Με την σειρά τι παίζει το μαγαζί :p μέχρι τώρα γιατί δεν με βλέπω να ξεκολλάω σήμερα.

Faith no more
Theray
Ben Harpper
Τherapy και Faith no More (οκ Harper εχω ακούσει καναδυό φορές μόνο), είσαι ο άνθρωπός μου :D
Τσιτώνεις το troublegum και το φχαριστιέσαι ε;;

αντε να παίρνουμε σειρά και μεις σιγά σιγά...

Reaction score
4

Τherapy και Faith no More (οκ Harper εχω ακούσει καναδυό φορές μόνο), είσαι ο άνθρωπός μου :D
Τσιτώνεις το troublegum και το φχαριστιέσαι ε;;

αντε να παίρνουμε σειρά και μεις σιγά σιγά...
Τον Harper τον έβαλα για να δω ακουστική χωρίς πολλά μπάσα έχει ένα τραγουδάκι απίστευτο κάτσε να βρω link από youtube http://www.youtube.com/watch?v=q3Q8dlusBk4 το βρήκα :) Ο τυπάκος σκίζει τη φωνή του προς την μέση ....αν δώσεις ένταση θα σου σηκωθεί η τρίχα ....

Μην φανταστείς μετά παίξανε τα πάντα από Bad Religion , rammstein μέχρι Pixes και Mushroomhead motorhead και άλλα πολλά .... :119:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos