Ηχεία JMLAB 708 + Υπόλοιπο σύστημα

Reaction score
3.581
Πωλούνται σε άψογη κατάσταση στην original συσκευασία τους.
Δεκτή ακρόαση στο χώρο μου.  

4 δρόμων 4 μεγαφώνων. Πεντακάθαρα μεγάφωνα από κίτρινο Polykevlar (Dupont), τα καλύτερα που κατασκεύασε ποτέ η Focal , ηχείο δαπέδου υψηλής ευαισθησίας 92,5 dB.
Παίζει εύκολα ακόμα και με μικρούς λαμπάτους ενισχυτές.
Χρώμα μαύρο με επένδυση από φυσικό ξύλο.  Σχήμα πολυγωνικό για αχρωμάτιστο φυσικό ήχο.

Αριστες κριτικές.  Μοντέλο του 95.

Τιμή :  1600 euro μόνο μετρητοίς.   Η προσφορά ισχύει μέχρι αύριο.

Λόγος πώλησης :  Δεν παντρεύτηκe τελικά o γιος μου την κόρη του προέδρου της Sonus Faber.

Reaction score
498
Re: Ηχεία JMLAB 708 Olymp K2, Special Execution

Κρίμα πραγματικά και για τους δυο μας..Θα αναγκαστείς τώρα

να...πληρώσεις... :wink: για να λάβεις τα αγαθά.. :wink: :D :wink:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.804
Ηχεία JMLAB 708 Olymp K2, Limited Execution

Πολύ ωραίο ηχείο με κρυστάλλινο ήχο το Olymp, ελπίζω Γιώργο να βρεις αντάξιο διάδοχο.

Επίσης πολύ μπροστά για την εποχή του η πολυγωνική καμπίνα, που συναντάται σήμερα σε ακριβά ηχεία πλέον.

Reaction score
3.581

To Σ/Κ θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τα ηχεία.

Εβαλα χθες το βράδι μερικά βινύλια με κλασσική καθώς και jazz μουσική και πραγματικά ήμουν έτοιμος να ακυρώσω την αγγελία. Οι λάμπες 6550 της Svetlana με 40 watt στο κάθε κανάλι έδιναν τρομερά δυναμικά στο ηχείο που δεν κουράζει ποτέ όσο δυνατά και να το βάλεις να παίξει. Με λάμπες έχω παρατηρήσει ότι παίζει καλύτερα, ίσως επειδή το ηχείο είναι της Γαλλικής σχολής με πιο μουσικό και λυρικό ήχο από πολλά μοντέρνα ηχεία. Ο ήχος του Olymp δεν έχει καμία σχέση με τον ήχο της νέας σειράς ηχείων της Focal-JMLab. Συγκριτικά με τη νέα σειρά ηχείων, το Olymp ακούγεται πολύ πιο φυσικό και μουσικό χωρίς υπερβολές και υπεραναλύσεις που τελικά αυτές είναι που κουράζουν τον ακροατή.

Αυτός που θα το πάρει το ηχείο, αν τελικά πουληθεί, θα πρέπει να είναι περισσότερο μουσικόφιλος και λιγότερο τεχνολάτρης.

Αν πέσει σε κακά χέρια, το ηχείο δεν θα παίξει σωστά, όπως άλλωστε κάνει και οποιοδήποτε διάφανο ηχείο τύπου monitor. Απαιτεί ποιοτικές πηγές και διάφανους προενισχυτές.

Δέχεται και διπλοκαλωδίωση αλλά δεν είναι απαραίτητη. Το αγαπημένο του καλώδιο είναι το DNM Reson που δεν κοστίζει πολύ ακριβά.

Το δικό μου DNM Reson θα το κρατήσω .

Το ηχείο μπορεί να παίξει σωστά σε χώρους από 25 τ.μ και πάνω.

Reaction score
3.581

Τα ηχεία της JMLab είναι τα Limited Edition κι όχι τα απλά.

Το μοντέλο Limited Edition είναι το επετειακό της JMLab. Χρησιμοποιεί νέο crossover με audiophile υλικά παντού καθώς και εσωτερική καλωδίωση με το κορυφαίο καλώδιο χαλκού OFC της Focal.
Επίσης φαίνονται και οι original βιδωτοί κώνοι στήριξης της JMLab που αγοράστηκαν μαζί με τα ηχεία από την NM Acoustics.

Δεκτή ακρόαση στο χώρο μετά από συνεννόηση.

Οποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει μαζί και τον ενισχυτή του για ακρόαση.

Επαναλαμβάνω ότι σαν φορτίο το ηχείο είναι αρκετά εύκολο (92,5dB) και οδηγείται με λαμπάτους ενισχυτές. Εγώ βέβαια προτείνω ενισχυτή >=40W.

Η τιμή του ζεύγους παραμένει στα 1600 ευρώ.

Reaction score
3.581
Re: Ηχεία JMLAB 708 Olymp K2, Limited Execution

Θα ήθελα να προσθέσω τα εξής :

Λόγω μαζικών αλλαγών, τύπου βιντεοπροβολικής τρέλας, που θέλω να κάνω στο χώρο μου και στο σύστημά μου, προτείνω τους εξής συνδιασμούς :

1.   JMLab 708 Olymp K2 LE    = 1.600 euro

2.   Το είδος 1 σύν δύο μονοφωνικοί λαμπάτοι τροποποιημένοι από εμένα ενισχυτές Artemis της Tsakiridis Devices (2 X 45 W, με Svetlana 6550 tubes, παλαιό υβριδικό μοντέλο) + καλώδια ηχείων DNM Reson.
Τιμή Είδους 2 = 2.300 euro

3.  To  είδος 2 συν έναν λαμπάτο προενισχυτή line ιδιοκατασκευής δικής μου. To απόλυτο όπλο για τον συνδιασμό του είδους 2 ανωτέρω και όχι μόνο.
    Τιμή είδους 3 = 3.300  euro

4.  To είδος 3 σύν ένα τροποποιημένο Behringer Ultra Match PRO (Βλέπε τροποποιήσεις στην κατηγορία DiY)
      Τιμή Είδους 4 = 3.550 euro.

5.  To είδος 4 σύν ένα τροποποιημένο CD Player Marantz 63 KIS Made in U.K  !!!
     Τιμή Είδους 5=  3.900 euro

6.  To είδος 5 συν όλα τα καλώδια διασύνδεσης; των ανωτέρω συσκευών (ρεύματος , interconnect και ηχείων)
    Τιμή είδους 6 = 4.100 euro

Μεμονωμένα κομμάτια δεν πωλούνται, μόνο τα προαναφερθέντα είδη.
Η εγκατάσταση θα γίνει από εμένα στον χώρο σας (εντός Λεκαν/ου Αττικής).

ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΟΥ 4.100 euro ( 2.000 euro προκ/λή και τα υπόλοιπα σε 2  μηνιαίες δόσεις των 1050 euro έκαστη.

Δεκτή ακρόαση στο χώρο μου.  Αργά το απόγευμα κατά προτίμηση  Π/Σ/Κ.

τηλ 6947888474  (Γιώργος)

Reaction score
3.581
Re: Ηχεία JMLAB 708 Olymp K2, Limited Execution

Ξέχασα τον ραδιοφωνικό στερεοφωνικό δέκτη (FM tuner) QUAD FM3.

Αυτό προσφέρεται στα 100 ευρώ, μόνο σε όποιον αποφασίσει να πάρει ολόκληρο το είδος 6,

Δηλαδή με 4.200 euro, πέρνετε ένα ολοκληρωμένο και ταιριασμένο βασικό σύστημα.

Θα σας λείπει μόνο το πικάπ.

Reaction score
3.581

Μέρος του εσωτερικού κυκλώματος του τροποποιημένου  Behringer  .
Στη φωτογραφία φαίνεται ο νέος τοροειδής μετασχηματιστής τροφοδοσίας.

Reaction score
3.581
Επαναλαμβάνω ότι μεμονωμένα μηχανήματα δεν πωλούνται.

Αυτό ειδικά για όσους πέρνουν τηλέφωνο για το τροποποιημένο DAC της  Behringer και για το τροποποιημένο Marantz 63 KIS (transport).
Αυτά τα δύο θα μπορούσαν να φύγουν μαζί σαν ένα πακέτο στην τιμή των 650 ευρώ (απολύτως μετρητοίς).

Reaction score
3.581
Για τα ηχεία της JMLab, νέα τιμή μετρητοίς = 1.500 ε (5 χρόνια εγγύηση). Μαζί με τα ηχεία δίδονται δωρεάν και 2 ανταλλακτικά tweeters TC-90K ίδια με αυτά που έχει το ηχείο.

Νέα τιμή για όλα τα μηχανήματα μαζί= 3.900 ε μαζί με την εγκατάσταση, ρύθμιση και θέση σε κανονική λειτουργία.
Μαζί με τους δύο λαμπάτους τελικούς δίδονται και 4 extra λάμπες τύπου 6550C της Svetlana.

Το σύστημα προσφέρεται με εγγύηση καλής λουτουργίας δύο ετών (τουλάχιστον) και για τα ηχεία 5 χρόνια.
Αναλαμβάνω με δική μου ευθύνη την επιδιόρθωση πιθανών βλαβών που προέρχονται από κανονική χρήση του συστήματος, άνευ κόστους.

Οι λυχνίες είναι είδος αναλώσιμο και δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση.
Ο χρόνος ζωής των προσφερομένων λυχνιών είναι της τάξης των 6.000 ωρών. Θα χρειαστεί να αντικατασταθούν μετά από περίπου 3-4 χρόνια. Το κόστος αντικατάστασης των 4 λυχνιών είναι περίπου 150 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε στο τηλ: 6947888474 (Γιώργος).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος