Ηχεία+MAP103

Reaction score
248
Πριν 10 μέρες αγόρασα τον MAP103 της Advance Acoustic και θέλω προτάσεις για ηχεία γιατί έχω χαθεί :) Τα Diamond 9.5 τα έχει ακούσει κανείς? Ο χώρος είναι περίπου 28-30m και μάλλον πάω για δαπέδου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
δεν τα εχω ακουσει, αλλά εμπιστα "αυτια" μου εχουν πει οτι δεν εχουν καλο ελεγχο στο χαμηλο ενω εχουν πολυ καλο tweeter. τσεκαρε την αξιοπιστη λυση των Mission m33i στα 340Ε περιπου (τα ξερω απο πρωτο χερι). Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τη σειρα Μ6 της Mission.(www.mission.co.uk).Αν μπορεις να ανεβεις λιγο στα χρηματα μπορεις να δεις πολυ καλυτερα μοντελα οπως τα Quad 21L καθως κ.α. που θα σου συστησουν οι φιλοι συνforumιτες.

Μπορω να ρωτησω που και σε ποια τιμη βρηκες τον MAP103??

Καλοριζικος!!

Reaction score
248
Τον 103 τον πήρα 400Ε, εδώ στη Θεσ/νίκη. Αν γνωρίζετε και καταστήματα για να ακούσω τα Mision, Quad ... Μπορώ να διαθέσω ως και 1000Ε για τα ηχεία.

Reaction score
7.100
Τον εχει φιλος με τα dynaudio audience 42 και παιζει πολυ καλα αλλα ο χωρος ειναι 18 τετραγωνικα.Παντως απο χροιες ταιριαζουν αλλα μαλλον θα πρεπει να πας στο audience 62 που ειναι δαπεδου (γυρω στα 1000).Φυσικα στα χρηματα αυτα υπαρχουν πολλα ηχεια δαπεδου και μαλλον χρειαζεται πολυ ψαξιμο (αν εχεις το χρονο ειναι καλη φαση).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
αν εχεις 1000 Ε αλλαζει το πραμα. Κινησαι σε αλλη κατηγορια μηχανηματων. Τα Dynaudio ειναι εξαιρετικα καθως και καποιο αλλο μοντελο της Quad λιγο πιο ακριβο απο τα 21L το οποιο δεν το θυμαμαι ακριβως.
Αν επιμεινεις σε ΜΙSSION τοτε πας στα VOLARE gγια τα οποια εχει αναφορα ο Σπυρος στο topic, classic hifi

Reaction score
456
Μήπως θα'ταν καλύτερα να έγραφες και τη μουσική σ'αρέσει ώστε να σου προτείνουν
από το site κάποια μοντέλα ανάλογα μ'αυτά που ακούς(πχ garage rock)?

οπότε πας μετά με τα cd/lp σου, τ'ακούς και διαλέγεις.
τουλάχιστον (άμα τα πάρεις κ δε σου αρέσουν), θα'ναι δικιά σου επιλογή :) (αστειεύομαι)

παρεμπιπτόντως το electric poison είναι δισκάρα :D , αλλά μάλλον δεν υπάρχει σε cd, ε?

καλό ψάξιμο. φιλικα βαγγέλης

Reaction score
456
Το μόνοπου βρήκα στα αγγλικά: http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=347820,

ότι δηλ, χρησιμοποιήθηκαν για επίδειξη με τα monitor audio gr60 (τα μονομπλόκ) και συνεργάζονται καλά με monitor audio.

τώρα από ηχ.βάσης υπάρχουν τα monitor audio rs1(δε γνωρίζω άμα θα καλύψουν τιν χώρο σου), δαπέδου το 5 και το 6(αλλά δεν ξέρω αν θα φτάσουν τα 65watt του ενισχυτή), ενώ παλιότερα υπήρχε και αγγελία για μεταχειρισμένα monitor audio (703?) στο σάιτ (και αν δεν κάνω λάθος απο Θεσ/νικη μεριά).

Υπόψιν, δεν έχω ακούσει ούτε τα ηχεία, ούτε τον ενισχυτή :)

Reaction score
456
όσο για μαγαζιά στη Θεσ/νικη, τα μόνα που ξέρω είναι

1)orpheus (κοντά στην καληδοπούλου κ δελφών)

2)mythos audio (νομιζω ότι ειναι λιγο παραπάνω από το budget σου.Πάντως παλιότερα είχαν και κάτι μεταχειρισμένα οπότε δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά. Εθνικής Αντιστάσεως 7)

3)Βασιλάκης (μπότσαρη-παπάφη, είχαν παλιότερα audio spectrum)

4)ευγενίδης μηνάς (δισκοπωλείο βασικά, όπως κατεβαίνεις την αριστοτέλους στο δεξι σου χέρο No 7, στον ημιόροφο.παλιότερα είχε κάποιο στοκ από mission kai epos)

5)δίπλα στο Berlin, αν και πρέπει να'χει κυρίως pa συστήματα.

αυτά :shock: :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
gonzo said:
όσο για μαγαζιά στη Θεσ/νικη, τα μόνα που ξέρω είναι

1)orpheus (κοντά στην καληδοπούλου κ δελφών)
Είναι επί της Οδού ΣΑΑΔΗ ΛΕΒΗ 24-26 (ύψος ΔΕΛΦΩΝ 44) αν θυμάμαι καλά.

gonzo said:
5)δίπλα στο Berlin, αν και πρέπει να'χει κυρίως pa συστήματα.
Αυτό που αναφέρεις αν θυμάμαι καλά ήταν αντιπροσωπεία του Λάϊου (Klipsch κλπ)

Επίσης αν θυμάμαι καλά υπάρχει και στην Περιοχή της Ροτόντας o Αποστολούδας.

Φιλίππου 65 - 54635 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τηλ.2310 232-097 / 2310 280-697, Fax: 2310 266151
e-mail: [email protected]
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ ΚΟΣΜΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Reaction score
248
ok, thanks! :) Θα προσπαθήσω να επισκεφθώ τα καταστήματα ως το τέλος του μήνα. Σε κάποιο άλλο thread ένας προτείνει της Audio Spectrum το AVS-3. Στο site της AS δεν υπάρχει αυτό το μοντέλο, είναι πολύ παλιο?

Reaction score
7.100
Πολυ καλη επιλογη,πανεμορφο ηχειο με καλο ηχο και αριστο λογο τιμης-αποδοσης.

Reaction score
248
Επιτέλους, την περασμένη εβδομάδα ήρθαν τα RS6 (rosenut)!! Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, ιδιαίτερα το χαμηλό του. :)
Τι καλώδιο για διπλοκαλωδίωση να πάρω?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas