Ηχεία Mission Volare 63

Reaction score
0
Σκέφτομαι να δώσω τα ηχεία αυτά διότι τα έχω και κάθονται στο σαλόνι χωρίς να κάνουν τίποτα. Αγοράστηκαν πριν από 2.5 χρόνια. Έχουν πάρει βραβείο EISA και πολύ καλές κριτικές από ήχο και άλλα περιοδικά. Τιμή 400 ευρώ. Είναι ιδιαίτερα καλά για ηλεκτρονική, ροκ κλπ ή για home cinema. Όχι τόσο καλά για κλασική (γι'αυτό και τα άλλαξα με spendor πρώτα και Harbeth αργότερα - αλλά για dance, rock, electronic παίζουν καλύτερα από τα προαναφερόμενα). Είναι βαριά κατασκευή και ο καπλαμάς τους δείχνει πολύ ακριβότερος. Εύκολο φορτίο, θα φτάσουν σε δυνατές εντάσεις εύκολα. Το μόνο μειονέκτημά τους ότι οι γρίλιες από την αρχή που τις πήρα δεν εφαρμόζουν σωστά, κάτι που είχε επισημανθεί και σε review. Μπορεί κανείς να τις στερεώσει με blu tac αν βέβαια επιθυμεί να τις χρησιμοποιήσει. Λόγω του όγκου η παράδοση μπορεί να γίνει χέρι με χέρι μόνο. Δεν επείγομαι για πώληση και είμαι λίγο αμφίθυμος αλλά δεν μπορώ να τα βλέπω να κάθονται έτσι στο σαλόνι οπότε αν κάποιος θέλει κάτι παρόμοιο ας μου στείλει μήνυμα στο questions<παπάκι>stress.gr ή προσωπικό μήνυμα

Πέτρος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead