Ηχεία Tannoy Sensys DC1 η DC2

Reaction score
6
εχω τον παλιο SONY STR-840B 5χ100ς
Τώρα αν σου πω ότι και αυτόν τον έχει ο αδερφός μου μαζί με τα 705...

Ρε μπας και είσαι ο αδερφός μου?:111:

Κώστααααααααααααα...:142:

Λοιπόν καλό γκάζι ο 840 και τα εννοεί τα wattάκια που λέει.
Επίσης πολύ καλός ο ισοσταθμιστής του (έστω και χειροκίνητος).

Reaction score
1.042
Ειπα να τον ξεκουρασω λιγο στο κανονικο σαλονι μαζι με ενα htpc για ακουσμα mp3!

Reaction score
7
O 840 αρκετό ρεύμα; Χλωμό μου ακούγεται... Πρίν τον Harman είχα τον μεγαλύτερο αδελφό του (τον 940). Έχουν την τάση να δίνουν όλα τα γκάζια στην αρχή της διαδρομής του ποτενσιόμετρου και μετά από τα 4-5/10 της διαδρομής...σκληράδα και θολούρα. Εξάλλου μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει και από την συνολική κατανάλωση της συσκευής...νομίζω παίζει γύρω στα 260Watts σύνολο (σίγουρα πάντως το πρώτο ψηφίο ήταν το "2" :108:) και δεν έχει και ψηφιακή ενίσχυση όπως κάποια επόμενα μοντέλα της Sony. Βέβαια τα Sensys ίσως είναι πολύ εύκολα φορτία..δεν ξέρω.

Reaction score
6
O 840 αρκετό ρεύμα; Χλωμό μου ακούγεται... Πρίν τον Harman είχα τον μεγαλύτερο αδελφό του (τον 940). Έχουν την τάση να δίνουν όλα τα γκάζια στην αρχή της διαδρομής του ποτενσιόμετρου και μετά από τα 4-5/10 της διαδρομής...σκληράδα και θολούρα. Εξάλλου μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει και από την συνολική κατανάλωση της συσκευής...νομίζω παίζει γύρω στα 260Watts σύνολο (σίγουρα πάντως το πρώτο ψηφίο ήταν το "2" :108:) και δεν έχει και ψηφιακή ενίσχυση όπως κάποια επόμενα μοντέλα της Sony. Βέβαια τα Sensys ίσως είναι πολύ εύκολα φορτία..δεν ξέρω.
Χμμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν μου μοιάζει για τον αδερφό μου. Εκείνος πρέπει να έχει τον πιο παλιό 870... :142:

Νομίζω παρ' όλα αυτά ότι ο 840 ήταν της σειράς QS που έπαιζε μπάλα καλύτερη από την πιο φτηνή. Πρέπει να έπαιρνε και καλές κριτικές στα συγκριτικά της εποχής.

Γενικώς τα Sensys είναι πολύ εύκολα.

Reaction score
7
Τότε (το 2000) είχα πάρει τον 940, 290.000 δρχ ....γενικά έπαιρνε καλές κριτικές... Με είχε παρασύρει και το review του Hi-Tech που λίγο πολύ τον παρουσίαζε ώς φονέα γιγάντων και σαν νιάτο που ήμουν τότε, τον χτύπησα στα τυφλά. Κακός δεν ήταν σε καμία περίπτωση, απλά καλός. Του ταίριαζαν κυρίως μικρά ηχεία και ευκολοδήγητα. Βέβαια οφείλω να πώ πως είχε εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υλικών (πυκνωτές fine gold της Nichicon). Mέχρι τώρα δούλευε σα σκυλί (ακόμα δουλεύει στο σπίτι του αδερφού μου). O 840 δεν είχε Multiroom, επίχρυσους ακροδέκτες/καλύτερους πυκνωτές, τηλεχειρισμό με εκμάθηση, είχε λιγότερες εισόδους και ελάχιστα χαμηλότερη ισχύ. Ηχητικά πάντως μιας και φίλος είχε τον 840 ήταν σχεδόν ίδιοι. Σαφώς καλύτερη αγορά ο 840 και όντως για τα λεφτά του ήταν καλή και τίμια πρόταση.

Reaction score
1.042
Τον ειχα παρει 180.000 δρχ απ οτι θυμαμαι αλλα δεν προσεξατε οτι αυτον θα τον βαλω με τα ROISTER STATUS 4.2 η τα dc1 που ειναι ηχεια βασης(Μαλλον προς roister παω λογω εμφανισης και χρωματος WENGE)

Reaction score
8
Βέβαια τα Sensys ίσως είναι πολύ εύκολα φορτία
μπαα δε θα τολεγα απολυτα

Παντως κι εγω τα ροιστερ θαπερνα μονο και μονο για να εχω διαφορετικο ηχητικο σετ απο τον ενα χωρο στον αλλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale