Ηχεια απο 100.000-250.000 δολαρια

Reaction score
8
αυτα μπορεσα να βρω εως τωρα.
Αν καποιος φιλος βρει και καποια αλλα, ας τα ποσταρει εδω να τα χαζευουμε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.138
Απάντηση: Re: Ηχεια απο 100.000-250.000 δολαρια

και καλα τον αββα τον βρισκεις καθε μερα, αλλα αντε να βρεις αγγλιδα παρθενα σημερα. Αν και οι Αγγλοι δεν φημιζονται για την αρρενωποτητα τους.

Παντως το κουτι της Audio Note μου προκαλεσε και μενα την περιεργεια τι εχει και κοστιζει τοσο.
κι ούτε μια μπανάνα δε βάλαν ρε παιδί μου! Γύφτοι!

μη σε κάνει εντύπωση πάντως η τιμή, η audio note είναι γνωστή για τις εξωφρενικές τιμές της σε εξαρτήματα, θυμάμαι παλιά είχε ένα πυκνωτή 2,2μF στις 200,000 λίρες....

Reaction score
8
Leader Systems 2-channel LHF System $250,000
Wisdom Audio Infinite Rush $250,000

Σιγα τα ηχεια. Εχω δυο ζευγαρια, τετοια, στο σπιτι (ενα στο σαλονι και ενα στην κρεβατοκαμαρα). Μη τσιμπατε απο τις τιμες. Δεν ειναι και τα καλλιτερα. Οι 2349.6 και οι 7907.4 ειναι κατα 2.3db μπουσταρισμενοι, ενω οι 1396,8 ειναι περιπου 1.3db υποβαθμισμενοι και με ενοχλουν πολυ, ιδιαιτερα οταν οι ανακλασεις συγχαιονται με το ροχαλητο μου. (25 - το πολυ 63Hz).....:142:

Ρε αη στο devil δηλαδη. Ακου 250.000 ηχεια:141:

Reaction score
150
Τα λέω εγώ και στη δουλειά αλλά δεν με ακούνε! Πρέπει να πουλάς η "τρλέλα" η φθηνά για να έρχονται οι πελάτες.

Reaction score
3.085
Ηχεια που θα άξιζαν σήμερα 100.000+ δολαρια, αν κατασκευάζονταν ακόμα

Παρακινούμενος από την εικόνα των Genesis, δεν μπορώ να μην κάνω μιαν αναφορά σε ένα all time classic που το έχω επανηλειμένα ακούσει και που πάντα μου δημιουργείται η ίδια μαγική εικόνα. Το Infinity IRS V.

Σήμερα, αν υπήρχε και πουλιόταν, η τιμή του θα ξεπερνούσε το κατοστάρικο. Η τελευταία επίσημη του τιμή ήταν 70,000 δολάρια.

Στην αγορά, νομίζω βγήκε με 40,000 το ζευγάρι (καναλιών).

Για να χαζεύουμε, όπως είπε και ο Θανάσης

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.138
Απάντηση: Ηχεια απο 100.000-250.000 δολαρια

Όντως, ένα από τα καλύτερα ηχεία που έχω ακούσει, αν όχι το καλύτερο.

Reaction score
3.085
Ένα IRS V σήμερα

Όντως, ένα από τα καλύτερα ηχεία που έχω ακούσει, αν όχι το καλύτερο.
Εντάξει, σήμερα οι κατασκευαστές ηχείων έχουν στα χέρια τους πολύ πιο εξελιγμένα εργαλεία (προγράμματα, εξομοιωτές, αλγόριθμους, ακόμα και μηχανολογικό εξοπλισμό) και υλικά, από αυτά της δεκαετίας του 80, τότε που ο Arnie Nudell σχεδίασε τα IRS V, αλλά και τα IRS Kappa, μια σειρά που είχε τύχει εξαιρετικής αποδοχής από το αγοραστικό κοινό.

Άρα, μια πιο σύγχρονη κατασκευή σήμερα, που πατάει στην ίδια λογική και φιλοσοφία του cost-no-object, μπορεί να αποδώσει καλύτερα αποτελέσματα, ας μην παρασυρόμαστε.

Παρ' όλα αυτά το συγκεκριμένο μοντέλο, ακόμα και σήμερα θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια (κατασκευαστική) για να φταστεί ή να ξεπεραστεί.

Ως κάτοχος των IRS 9-Kappa, σας διαβεβαιώ πως δεν έχω ακόμα βρει ηχείο κάτω από τα 2000 ευρώ (δηλ. στην Αμερική κάτω από τα 2000 δολάρια) που να το συναγωνίζεται. Βέβαια, το MSRP το '89 του 9-Kappa ήταν 3250 δολάρια, αλλά εγώ το πήρα ένα χιλιάρικο λιγότερο το '91. ΜΕ τη σημερινή λογική, ίσως ένα παρόμοιο ηχείο βέβαια να κόστιζε 4 χιλιάρικα, αλλά αναγκαστικά την σύγκριση την κάνω με ηχεία της τιμής που το αγόρασα.

Να και μια φωτό:

Η φωτογραφία (δανεισμένη από άλλο δικτυακό τόπο, φυσικά) απεικονίζει την έκδοση με καμπίνα στο φυσικό χρώμα του ξύλου (μαόνι κόκκινο/ροζ). Πρόκειται μάλλον για limited edition, διότι στην ιστοσελίδα της φωτό, δείχνει και την έκδοση σε μαύρο, και αυτή την αναφέρει σαν έκδοση "limited edition, made of santos high gloss", αλλά δεν βγαίνει νόημα. Πάντως το Santos είναι ένα είδος μαονιού, άρα μάλλον αυτή της φωτό είναι η limited edition.

Η άλλη έκδοση, πλην της μαύρης, είναι αυτή, πάλι σε φυσικό χρώμα ξύλου, της οποίας είμαι κάτοχος:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Ηχεια απο 100.000-250.000 δολαρια

Μιά μικρή επισήμανση...Η αγορά καθενός εκ των μοντέλων 100Κ+ του υπέροχου αυτού αφιερώματος,συνοδεύεται από την εντελώς δωρεάν προσφορά και δοκιμή στο χώρο τους ενός καίριου γιά κάποιους χαιεντικού αξεσουάρ,δηλαδή την παντόφλα υψηλής πιστότητας.Το δε καλύτερο είναι πως δε χρειάζεται καν να τη ζητήσουν από τον πωλητή των ηχείων...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo