Ηχεια για sony str-dg710

Reaction score
7
Τα Dali δεν τα έχω ακούσει...τα Wharfedale πάντως είναι πάρα πολύ καλά και για τα χρηματά τους θα έλεγα ότι παίζουν εξαιρετικά. Ίσως από τα καλύτερα Value/Money ηχεία. Βέβαια ο ενισχυτής που διαθέτεις πάσχει αρκετά από ρεύματα και δεν ξέρω άν θα πάρεις τα μέγιστα από τα ηχεία. Πάντως θα σου τα συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Reaction score
0
Πηγα και τα ακουσα και τα δυο.
Μου αρεσαν πολυ τα wharfedale. Θα τα χω το σαββατο.
Ευχαριστω subcode.

Reaction score
7
Πηγα και τα ακουσα και τα δυο.
Μου αρεσαν πολυ τα wharfedale. Θα τα χω το σαββατο.
Ευχαριστω subcode.
Να'σαι καλά, και καλορίζικα. Με το καλό να τα συνδέσεις και να μας πεις τις εντυπώσεις σου :605:

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια για sony str-dg710

καλοριζικα και καλες ακροασης εχω τον ιδιο ενισχυτη και περιμενο εντυπωσεις απο τα ηχεια οποτε να κανω και εγω την κινηση για κεντρικο και περιφεριακα τη θα διαλεξης και παλη καλη ακροαση

Reaction score
0
Τα ηχεία μπήκαν και μου άρεσαν πάρα πολύ (χωρίς να γνωρίζω και πολλά απο ήχο).
Για την τιμή τους πιστεύω ότι είναι μια πολύ τίμια αγορά.
Καμία πρόταση για woofer?

Reaction score
7
Τα ηχεία μπήκαν και μου άρεσαν πάρα πολύ (χωρίς να γνωρίζω και πολλά απο ήχο).
Για την τιμή τους πιστεύω ότι είναι μια πολύ τίμια αγορά.
Καμία πρόταση για woofer?
Μετά το στρώσιμο θα σου αρέσουν περισσότερο :136:... Μέχρι πόσα χρήματα δίνεις για Subwoofer;

Reaction score
0
200 - 250 λεω. Αν ειναι να δωσω και λιγο παραπανω αλλα να ειναι πολυ καλυτερο οκ.

Reaction score
50
Χμ... για 40 τετραγωνικά αμφιβάλλω αν θα βρεις τίποτα της προκοπής (θέλω να πω τουλάχιστον να είναι αρκετά δυνατό) μέχρι 250 ευρώ. Εγώ θα προτιμούσα να μην πάρω τίποτα, παρά να πάρω κάτι ανεπερκές, μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω sub. Άσε που τα Wharfedale έχουν αρκετό μπάσο, οπότε δεν είναι ότι θα σου λείψει και πάαααααααρα πολύ (ειδικά από ένα subwoofer των 250 ευρώ). Ίσως κάτι σε KODA ή Yamaha να έκανε κάποια δουλειά, αλλά για 40 τετραγωνικά εγώ θα έδινα περί τα 500 ευρώ για ένα 12άρι Velodyne ή Crystal Audio...

Reaction score
0
Ναι όντως από τα μπάσα των Wharfedale είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Μάλλον θα ακούσω την γνώμη σου και βλέπουμε κάτι για αργότερα.
Μήπως έχεις καμία άποψη για τα tdl-rtl2?

Reaction score
51
Απάντηση: Ηχεια για sony str-dg710

Το 12άρι της Crystal Audio είναι πάρα πολύ καλό.
Και έχει αρκετά λιγότερα από 500€......
Κάπου στα 450€ παίζει....

Reaction score
0
Μια άλλη ερώτηση επειδή είμαι και ψηλοασχετος . . .
Όταν συνδέω το dvd με τον ενισχυτή μέσω coaxial έχω κανονικά dts αλλά δεν έχω dolby digital. Μου βγάζει μόνο pro logic. Γιατί? Τι πατάτα κάνω?
Επίσης αν συνδέσω το dvd στον ενισχυτή με hdmi και τον ενισχυτή με την τηλεόραση πάλι με hdmi δεν έχω ούτε dts αλλά μόνο pro logic. (η ταινία εννοείτε πως υποστηρίζει dts και dolby digital).

Reaction score
50
Να σε ρωτήσω, το μπάσσο πού σου λείπει πιο πολύ, στη μουσική ή στο home cinema; Θέλω να πω, προς τα πού θα είναι προσανατολισμένη η χρήση του; Όταν λέω αν σου λείπει στη μουσική δεν εννοώ σε κάνα beatάκι (εκεί μάλλον δεν είναι απαραίτητα και ό,τι πιο ποιοτικό)...

Αν δεν κάνω λάθος το Dali είναι κλειστού τύπου; Έχε υπόψη σου ότι (εν γένει) τα κλειστού τύπου είναι πιο μουσικά και με πιο σφιχτό μπάσσο αλλά δεν είναι τόσο "δυνατά", θέλω να πω δεν κάνουν το σαματά των bass reflex (τα οποία όμως έχουν λιγότερα ελεγχόμενο μπάσσο). Βέβαια αυτό είναι πολύ γενική διαπίστωση που σε μεγάλες κατηγορίες τιμής δεν ισχύει πολλές φορές. Πάντως αν το θες για να ακούς εκρήξεις κτλ. (στα χρήματα που διαθέτεις) καλύτερα κατά τη γνώμη μου ένα ανοιχτού τύπου. Αλλιώς και κλειστού τύπου θα είναι μια χαρά (εννοείται ότι κι αυτά κάνουν μια χαρά για home cinema!).

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τελικά το πήρα. Μια χαρά το βρίσκω το μπασσο και στη μουσική αλλά και στις ταινίες.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos