- Reaction score
- 1.324
Θα δείξει... Αν δεν μου κάνει θα σου το πουλήσω σε καλή τιμή .Μέχρι στιγμής όμως ότι έχω πάρει από Garmin δεν είχα το παραμικρό (520,820,1040).
Θα δείξει... Αν δεν μου κάνει θα σου το πουλήσω σε καλή τιμή .Μέχρι στιγμής όμως ότι έχω πάρει από Garmin δεν είχα το παραμικρό (520,820,1040).
Κανονικά θα έπρεπε να έχει λιγότερο θόρυβο. Έχεις ευθυγραμμίσει σωστά το Cog με την αλυσίδα στην ταχύτητα;Εγώ έκανα ετήσιο γιατί μου έστειλαν καλή προσφορά, αλλά πρακτικά τζάμπα το έκανα. Δεν κερδίζω και κάτι.
@Sotos65 ...
Το ελεύθερο κάνει αρκετά περισσότερο θόρυβο και μου την "δίνει" λίγο. Δεν με τρελαίνει γενικά που ακούγονται τα ποδήλατα λες και έχουνε βάλει τραπουλοχαρτα στις ακτίνες όπως παλιά, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.
...
Το cog είναι ρυθμισμένο με την αλυσίδα, δεν κάνει αυτή θόρυβο. Το ίδιο το ελεύθερο κάνει τον θόρυβο, η καστάνια. Κι όταν λέω θόρυβο, εννοώ το κλακ κλακ, όχι μηχανικό τύπου χαλάει. Δεν είναι κάτι, συνήθειο είναι. Θα δοκιμάσω ξανά το ΣΚ με αυτό που είχε πάνω το direto, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα.Κανονικά θα έπρεπε να έχει λιγότερο θόρυβο. Έχεις ευθυγραμμίσει σωστά το Cog με την αλυσίδα στην ταχύτητα;
@bretsos Υποθέτω πως έχεις κάνει αυτή τη ρύθμιση για τους σφυγμούς (low threshold BPM)....
Αυτό που λέει o από πάν.
@bretsos Υποθέτω πως έχεις κάνει αυτή τη ρύθμιση για τους σφυγμούς (low threshold BPM)....