Ηχεια για yamaha rx-v363

Reaction score
0
Μολις παρηγγειλα τον παραπανω ενισχυτη.Θελω να πιστευω καλη επιλογη για τα λεφτα του.Θα τον συνδεσω μεσω Hdmi με μια sony 40w-4000.Ηχεια δεν εχω οποτε λεω να ξεκινησω με τα δυο μπροστινα δαπεδου.Θελω να μην ειναι πολυ μεγαλα κ σε λογικο κοστος(μεχρι 300 ευρο το ζευγος).Επειδη δεν εχω τιποτα υπ'οψην μου,λιγη βοηθεια απο οποιον θελει.Τα θελω κατα 80% για ταινειες.

Reaction score
6
Εδώ όμως λέει ότι δεν υποστηρίζει ήχο από το HDMI...
http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/pdfs/moreinfo/rxv363.pdf

θα μου πεις ότι μπορείς να συνδέσεις μια coaxial επάνω και καθάρισες.

Ένα πολύ καλό ηχείο και μεγάλο floorstander είναι το Tannoy Sensys2.
Θα το βρεις περίπου στα 390.

Reaction score
0
Σ'ευχαριστω pleo.Επειδη δεν ξερω κ πολλα αν μπορεις εξηγησε μου.Εγω θελω να βλεπω ταινιες μεσω ενος wd tv media player.Λογικα για το βιντεο δε θα εχω προβλημα.Υστερα πως πρεπει να συνδεσω τον ενισχυτη με την τηλεοραση?Τα ηχεια που μου προτεινες ειναι λιγο ακριβα(τα βρηκα 600 ευρο στο νετ).Καποια αλλη επιλογη?

Reaction score
0
Μολις επεσε το ματι μου σε κατι ηχεια jbl es20 k es30.Ξερει κανεις αν αξιζουν η' τουλαχιστον η εταιρεια jbl ειναι καλη?

Reaction score
6
Σ'ευχαριστω pleo.Επειδη δεν ξερω κ πολλα αν μπορεις εξηγησε μου.Εγω θελω να βλεπω ταινιες μεσω ενος wd tv media player.Λογικα για το βιντεο δε θα εχω προβλημα.Υστερα πως πρεπει να συνδεσω τον ενισχυτη με την τηλεοραση?Τα ηχεια που μου προτεινες ειναι λιγο ακριβα(τα βρηκα 600 ευρο στο νετ).Καποια αλλη επιλογη?
Νο, υπάρχουν σε προσφορά 395. Έχεις pm.

Μολις επεσε το ματι μου σε κατι ηχεια jbl es20 k es30.Ξερει κανεις αν αξιζουν η' τουλαχιστον η εταιρεια jbl ειναι καλη?
Αν είναι λέει; Πολύ καλή.

Reaction score
6
Εφ' όσον ο ενισχυτής δεν υποστηρίζει ήχο μέσω HDMI και ούτε έχει scaler καλύτερα το HDMI καλύτερα το HDMI κατ' ευθείαν στην τηλεόραση και με ένα coaxial ο ήχος στον ενισχυτή αν πρόκειται για player.

Δε μας είπες όμως τι συσκευές θα συνδέσεις επάνω.

Reaction score
0
Το εγραψα πιο πανω.Μονο ενα western digital tv media player gia na vlepw tainies hd κυριως αλλα κ να ακουω λιγη μουσικη.Μπορει αργοτερα να παρω κ ενα ps3.Βασικα τον ενισχυτη τον θελω γιατι το WD δεν αποκςδικοποιει ηχο dts κ δεν μπορω να δω τις αναλογες ταινιες.Βεβαια δε με χαλαει κ να δω κ καποια ωελτιωση στον ηχο σε σχεση με τα ηχεια της τηλεορασης ΄-) (θα δω βελτιωση ετσι δεν ειναι?)

Reaction score
6
Το εγραψα πιο πανω.Μονο ενα western digital tv media player gia na vlepw tainies hd κυριως αλλα κ να ακουω λιγη μουσικη.Μπορει αργοτερα να παρω κ ενα ps3.Βασικα τον ενισχυτη τον θελω γιατι το WD δεν αποκςδικοποιει ηχο dts κ δεν μπορω να δω τις αναλογες ταινιες.Βεβαια δε με χαλαει κ να δω κ καποια ωελτιωση στον ηχο σε σχεση με τα ηχεια της τηλεορασης ΄-) (θα δω βελτιωση ετσι δεν ειναι?)
Yeap! Και μάλιστα μεγάλη βελτίωση.

Απ' ό,τι βλέπω έχει οπτική. Άρα από εκεί θα στείλεις τον ήχο ψηφιακά στον Yamaha.

Reaction score
0
Τελικα μολις παρηγγειλα τα WHARFEDALE DIAMOND 9.1.Διαβασα καλα πραγματα κ απο τη στιγμη που ψαχνω κατι βασικο πιστευω να με καλυψουν.Αυτα εγω θα τα χρησιμοποιησω ως τα 2 μπροστινα μου ηχεια κ στην αρχη 8α τα εχω στο πατωμα διπλα απο την τηλεοραση.Πιστευετε οτι ειναι επιτακτικη αναγκη να παρω βασεις για τα ηχεια αυτα?Αν οχι θα χανουν πολυ σε ακουστικη?

Reaction score
1
Τα tweeter των ηχείων πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ευθεία με τα αυτιά σου, στη θέση που είσαι κι εσύ ως επί το πλείστον. Δηλαδή, αν κάθεσαι στο πάτωμα τότε καλό είναι να είναι στο πάτωμα και τα ηχεία. Επειδή όμως όλοι καθόμαστε σε μια καρέκλα, το καλύτερο θα ήταν τα ηχεία να τα έχεις σε βάσεις. Για τα συγκεκριμένα ηχεία των 30 εκατοστών ύψουν, μια βάση τουλάχιστον 60 εκατοστών...

Reaction score
0
Λοιπον αυριο ερχεται ο ενισχυτης κ λογικα μεχρι Δευτερα κ τα ηχεια!!!!Επειδη ομως τωρα αρχιζουν τα δυσκολα,μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το τι καλωδια θα χρειαστω κ πως να συνδεσω τα εξης.. 1)Sony 40w-4000
2)Yamaha rx-v363
3)WHARFEDALE DIAMOND 9.1
4)Western Digital tv media player
Oποιαδηποτε βοηθεια θα εκτιμηθει αφανταστα

Reaction score
0
Hdmi, WD Media Player ---> Sony 40W
Optical, WD Media Player ---> Yamaha 361
Πήγαινε και πάρε και ένα απλό καλώδιο ηχείων για να συνδέσεις τα ηχεία με τον AV

Reaction score
0
Για να συνδεσω τον ενισχυτη με την τηλεοραση ομως δε μου ειπατε με τι συνδεση..(ελπιζω να μην ειναι πολυ ηλιθια η ερωτηση)

Reaction score
0
Λογικά με διπλό RCA L/R από την τηλεόραση σε μιά RCA L/R είσοδο στον ενισχυτή πχ. DVD ή DTV/CBL κτλ. Εκτός αν η τηλεόραση σου έχει coaxial out για τον ήχο οπότε την συνδέεις αντίστοιχα στο coaxial DVD in του ενισχυτή.

Reaction score
0
Ναι , 2 RCA σε 2 RCA. Δεν μπορείς να στείλεις ήχο από την τηλεόραση σου μέσω HDMI στον ενισχυτή αλλά και να μπορούσες ο ενισχυτής σου δεν υποστηρίζει ήχο μέσω HDMI.

Reaction score
0
παιδια καλησπερα!

ψαχνω ηχεια για τον ενισχυτη Yamaha RX V363 που αναφερει ο φιλος, οποτε σκεφτηκα να μην ανοιξω καινουριο θεμα

λοιπον, η τιμη που παιζουμε ειναι αρκετα χαμηλα.

για να καταλαβετε περιπου, εχω στο νου τα

μπροστα της Yamaha NS 125F
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0201634&catid=060800

και κεντρο και 2 πισω τα Yamaha NS P125
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0268677&catid=060800

τι λετε ειναι καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα? δυσκολευτηκα πολυ να βρω κατι σε αυτο το ποσο, και θελω βοηθεια..

οσον αφορα τα watt ειναι ΟΚ? επισης παρατηρησα οτι τα ηχεια ειναι 6ohm, με αυτο τι γινεται?

επισης σκεφτομαι και καποιο γουφερ, παλι σε αυτη την κατηγορια...

ευχαριστω για την βοηθεια!

Reaction score
0
τωρα βλεπω στο pdf
http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/pdfs/moreinfo/rxv363.pdf

οτι στα χαρακτηριστικα για τον ενισχυτη λεει

Minimum RMS Output Power
(6 ohms, 1 kHz, 0.9% THD)
Front L/R Channels 100 W/ch
Centre Channel 100 W
Surround L/R Channels 100 W/ch

Maximum Power (6 ohms, 1 kHz, 10% THD)
Front L/R Channels 135 W/ch
Centre Channel 135 W
Surround L/R Channels 135 W/ch

αρα τελικα ειναι στα 6ohm και ο ενισχυτης? ειναι σωστο αυτο? επειδη σε πολλα site λεει 8ohm.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale