Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.891
Το θκόμ direto είναι αλάνθαστο στο cadence & watt.
Το ποδήλατο που έχω πάν στο direto διαθέτει βατόμετρο της 4 iiii (το οποίο λειτουργεί και ως cadence) το έχω συγκρίνει με αυτό του direto και ταυτίζονται απόλυτα.
Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο βρε πατριώτη? :rolleyes:

Reaction score
138
Ναι αλλά εσύ δεν παίζεις και ποτέ στα 85-90w 😆
Νομίζω αυτός ο συνδυασμός του έβγαλε λίγο τα ματάκια. Χαμηλά w και "υψηλό" cadence σε erg mode. Όταν είμαι στα κανονικά τα δικά μου δεν είχα θέμα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.891
Όχι, όχι, το σενάριο της δοκιμής και ταύτισης περιελάμβανε δοκιμές με ελάχιστη αντίσταση και υψηλό cadence, το αντίστροφο, sprint για σύγκριση της αμεσότητας στις μεταβολές των βάτ και των στροφών, σταθερές στροφές σε συγκεκριμένα βάτ, οι τιμές ήταν το ίδιο μεταξύ direto και 4iiii.
Όλες οι δοκιμές έγιναν σε taplet με android λειτουργικό, το αναφέρω μήπως το πρόβλημα έχει σχέση με το PC που είσαι και τη επικοινωνία μεταξύ τους.

Reaction score
138
Τώρα είμαι με το desktop κι ένα BT 5.0 dongle. Περιμένω ένα ακόμη πιο πρόσφατο, να δω μήπως αυτή τη φορά διαβάσει και τα virtual shifters (αν και δεν θα τα χρησιμοποιώ τελικά από ό,τι φαίνεται).
Πρώτη φορά όμως έκανε τόσο περίεργες μετρήσεις. Θα κατηγορήσω την ημέρα... Αύριο θα δω και με το iPad που θα το βάλω μπροστά μου, γιατί τώρα έχω την οθόνη στα δεξιά και θα στραβολαιμιάσω να κοιτάω συνέχεια εκεί!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.735
@Arkanovios Γιατί χρησιμοποιείς Bluetooth σύνδεση κι όχι ΑΝΤ+; Μπορεί το πρόβλημα να είναι στον τρόπο της σύνδεσης, όχι στα εξαρτήματα αυτά καθ' αυτά.

Reaction score
138
Κυρίως γιατί νόμιζα πως είχα κάπου ένα ΑΝΤ+, αλλά δεν το έβρισκα πουθενά τελικά και το σύνδεσα με ΒΤ. Κάποια στιγμή θα έρθει και το ΑΝΤ+ και θα το έχω έτσι. Εν τω μεταξύ τα clicks είναι μόνο με ΒΤ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.891
Τώρα το θυμήθκα, όταν έκανα αναβάθμιση του direto χωρίς να ελέγξω το log file, έχασα μέρος της αντίστασης στο direto.
Μετά ασχολήθηκα και διαπίστωσα ότι η αναβάθμιση ήταν για αυτό το κωλοcog.

Μήπως κάπου εκεί είναι το πρόβλημα?
Για να αποκτήσω και πάλι τη αντίσταση που είχα, έκανα πατέντα στο σύστημα του ατέρμονα που μετακινεί τους μαγνήτες.

Last edited:

Reaction score
138
Θυμάμαι που είπες πως είχες θέμα μετά από μια αναβάθμιση, αλλά δεν το πολυσκέφτηκα κιόλας.
Σήμερα θα κάνω μια κανονική διαδρομή με τις ταχύτητές μου κλπ και θα δω πως πηγαίνει. Μια χαρά ήμουν πριν και με αντίσταση και με w και σταθερότητα. Θα βάλω ξανά και το cadence sensor και λογικά θα είμαι κομπλέ. Μετά το μόνο πρόβλημα θα είμαι εγώ με τα λίγα w μου 😆

Είχες ποστάρει και το τι είχες κάνει ή δεν θυμάμαι καλά; Δεν ψήνομαι να το ανοίξω φυσικά, αλλά κάθε γνώση καλή είναι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.891
Ναι είχα ποστάρει, ψάξε πχιο πίσω να το βρεις.
Επειδή πχιο πριν είχα ανοίξει το μηχάνημα για να σιάξω ένα θέμα με τον ιμάντα, είχα εικόνα πως λειτουργεί το σύστημα της αντίστασης. Οι μαγνήτες είναι πολύ ισχυροί, ακόμα και ένα δέκατο του χιλιοστού να είναι κοντά ή μακριά από τον σφόνδυλο, αλλάζει δραματικά τη αίσθηση της αντίστασης.
Μετά τη αναβάθμιση του firmware που αφορούσε το cog, η αίσθηση που είχα ήταν λες και άλλαξα φύλλα στο δίσκοβραχίονα με μικρότερα, στροφάριζα με υψηλό cadence χωρίς να μπορώ να ανεβάσω watt.

Reaction score
138
Ναι είχα ποστάρει, ψάξε πχιο πίσω να το βρεις.
Επειδή πχιο πριν είχα ανοίξει το μηχάνημα για να σιάξω ένα θέμα με τον ιμάντα, είχα εικόνα πως λειτουργεί το σύστημα της αντίστασης. Οι μαγνήτες είναι πολύ ισχυροί, ακόμα και ένα δέκατο του χιλιοστού να είναι κοντά ή μακριά από τον σφόνδυλο, αλλάζει δραματικά τη αίσθηση της αντίστασης.
Μετά τη αναβάθμιση του firmware που αφορούσε το cog, η αίσθηση που είχα ήταν λες και άλλαξα φύλλα στο δίσκοβραχίονα με μικρότερα, στροφάριζα με υψηλό cadence χωρίς να μπορώ να ανεβάσω watt.
Ελπίζω να μην χρειαστεί να το ανοίξω γενικά, βαριέμαι.
Παρήγγειλες και περιμένεις;
Yes, ένα από aliexpress μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια, αλλά έχει αργήσει υπερβολικά. Μάλλον θα πάρω κάποιο από εδώ αν αργήσει κι άλλο...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.735
Yes, ένα από aliexpress μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια, αλλά έχει αργήσει υπερβολικά. Μάλλον θα πάρω κάποιο από εδώ αν αργήσει κι άλλο...
Εμ, δεν ήξερες, δεν ρώταγες; :roflmao: Άμα βαρεθείς να περιμένεις, πες μου να σου στείλω εγώ ένα (δωρεάν). :)

Reaction score
138
Ε που να ξέρω για να ρωτήσω; 😆
Κοίτα, επειδή είμαι ανυπόμονος γενικά ώρες ώρες, δεν θα πω όχι! Και δεν χρειάζεται να είναι δωρεάν, δεν θα πάθω τίποτα.
Αν έχετε και κανα ματζαφλάρι να καταγράφει για να μην έχω το ρολόι μόνο, το βλέπουμε κι αυτό.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.098
Πάνω που θα σε ρώταγα πόσες ημέρες έκανε το Cog να έρθει, γιατί ήταν "κολλημένο" το tracking μια βδομάδα στο SAN PIETRO MOSEZZO IT, βλέπω τώρα ότι είναι στο MARKOPOULO GR. :geek: :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale