Ηχητικές Αποδράσεις... Χωρίς Ακροάσεις...

Reaction score
1.815
Να ευχαριστήσω το Χρηστάρα για την πρόσκληση που μου έκανε!
Φίλε ήθελα πάρα πολύ να είμαι κοντά σας, αλλά βλέπεις... οι μικροί μου ήρωες με κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ κοντά τους και στο τέλος ξέρεις τι κατάφεραν???
Να με βάλουν... πρώτο για ύπνο!!!!!!!!!!!!!:laugh:

Και βέβαια ξύπνησα το Σάββατο στις έξι το πρωί και έκανα παρέα στους βρυκόλακες, καθώς ούτε και το site λειτουργούσε, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν μες την ευτυχία!
ΓΚΡΡΡΡΡΡ!!>:(

Reaction score
8.905
Χθες με πήγαν σε ένα υπέροχο μαγαζί, στο Καστράκι... εξωπραγματική θέα σε μαγαζί που έμοιαζε με κάστρο... ααα και μην ξεχάσω, έπαιζε χαλιεντάδικα κομμάτια απο Κράλ, Μπαρμπέρ κλπ...

Reaction score
8.905
Σήμερα είχαμε μια μικρή έξοδο με Χρήστο (gonis) και μετά ήρθε και ο ψηλός (vlassis-s)...οι συνηθισμένοι χαλιεντάδες και (αγαπημένοι) βαρετοί μου φίλοι...:p αλλά μέσω του Χρήστου νωρίτερα, ήρθε.η μεγάλη έκπληξη :geek:, όπου προέκυψε μια άλλη φιλικη γνωριμία από το οικογενειακό του περιβάλλον, έπαθα σόκ, 32 χρόνια είχαν περάσει απο τότε... και εδω επαληθεύεται το ρητό, ότι ο κόσμος είναι μικρός , πολύ μικρός μάλιστα για να μπορείς να του κρυφτείς...​
Αν και σοκαρισμένος ακόμα από όλο το ευχάριστο και συνάμα αιφνίδιο γεγονός... θέλω το επόμενο τραγούδι (από τα μαθητικά μου χρόνια) να το αφιερώσω σε όλες τις παλιές χαμένες φιλικές ψυχές που γνώρισα στην ζωή μου και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά!

Last edited:

Reaction score
1.815
Αχου το μωρέ!
Το έπιασαν οι ευαισθησίες του πάλι...:dance:
Βρεεεεεεε, σύνδεσε τα πικάπια σου να χαλαρώσεις λέμε!!!!

gonis

Luger
Reaction score
12.482
Σήμερα είχαμε μια μικρή έξοδο με Χρήστο (gonis) και μετά ήρθε και ο ψηλός (vlassis-s)...οι συνηθισμένοι χαλιεντάδες και (αγαπημένοι) βαρετοί μου φίλοι...:p αλλά μέσω του Χρήστου νωρίτερα, ήρθε.η μεγάλη έκπληξη :geek:, όπου προέκυψε μια άλλη φιλικη γνωριμία από το οικογενειακό του περιβάλλον, έπαθα σόκ, 32 χρόνια είχαν περάσει απο τότε... και εδω επαληθεύεται το ρητό, ότι ο κόσμος είναι μικρός , πολύ μικρός μάλιστα για να μπορείς να του κρυφτείς...
Αν και σοκαρισμένος ακόμα από όλο το ευχάριστο και συνάμα αιφνίδιο γεγονός... θέλω το επόμενο τραγούδι (από τα μαθητικά μου χρόνια) να το αφιερώσω σε όλες τις παλιές χαμένες φιλικές ψυχές που γνώρισα στην ζωή μου και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά!
ή ''η Αθήνα ειναι ενα μεγαλο κρεβατι''

Reaction score
3.967
βρεθήκαμε πριν μερικές μέρες στου Χρήστου -gonis- και περάσαμε υπέροχα.
ποτάκια, μουσικάρες, πίτσες, κουβεντούλα, κέφια στο φουλ, κουνήσαμε κ λίγο τους κ@λους μας, τέλεια. το σπάσαμε αργά, κατά τις 2, κάποιοι έμειναν μέχρι 3.30...
Παρασκευή, η επόμενη μέρα Σάββατο -ανέκαθεν- ταμαμ για ψιλοξενύχτι.
Πριν 3-4 μέρες είχαμε ξαναβρεθεί καμμιά 15αριά στην Καλιθέα και γουρουνίσαμε σε ψητά κ όχι μόνο....
ενώ ενδιάμεσα της εβδομάς είχα μακρύ δείπνο με ονλυ ουνο περσον -φίλο αγαπημένο- στα λημέρια μου.
Πριν 5-6 μέρες και με έλλειψη χρόνου, πέρασα απο Ζωοδόχου Π. και ανταμώσαμε σε μεσημεριανό τραπέζι με φιλαράκια που δεν τα βλέπω συχνά...και η χαρά ήταν μεγάλη.
Σήμερα μιλήσαμε με τον Ημίθεο για το που είναι το καλύτερο τραπέζι ανταμώματος της AVSITE γιορτής.
Να μην αναφέρω τα τηλεφωνήματα, τις παρεξηγήσεις, τις αγάπες, τα θαψίματα, τα γραψίματα, τα...τα..ωραία πράγματα ρε μάγκες μου, ούτε στο κρυφό σχολειό δεν ήταν έτσι!!!

Reaction score
3.967
Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει από διηγήσεις του Καφάτου...:D
Συζητούσαμε πρόσφατα με τον Κ. κάτι μυστήριες θεωρίες περι σφαιρικού σχήματος της γής.....δεν ξέρω ρε Γιάννη, πολύ τραγηγμένο μου φάνηκε!

Reaction score
8.905
Σήμερα είχα έφοδο από κομπιούτερ-χόμ-σινεμάκιδες Κεφάλας, Αβουγουδού & Κοντολέτας, για υποστήριξη ήρθαν και οι δικάναλοι, Βλάσης και αργότερα ο Χρήστος... τι να σας λέω, γέλιο άπλετο... ρε, αυτοί είναι ποιο τρελοί (οι σινεμάκιδες) από εμάς... μου τα έβγαλαν όλα άχρηστα.:o

ξεκινήσαμε με καφέ και κουβεντούλα...8-)

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.756
Βρε συ, ωραίες φωτό!

Έβγαλες τη ζελατίνα απ' το φακό; :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online