Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Α γι αυτό δεν φαίνεται στις φωτό...............λιποθύμησε 

Ευκαιρία ήταν να πήγαινες στο γιουσουρούμ για δίσκους...ξύπνησα το Σάββατο στις έξι το πρωί
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??
Ρομαντικέ εραστή....σιγά μην καταστάλαξες...δεν τελειώνουν οι αγάπες!!!
ή ''η Αθήνα ειναι ενα μεγαλο κρεβατι''Σήμερα είχαμε μια μικρή έξοδο με Χρήστο (gonis) και μετά ήρθε και ο ψηλός (vlassis-s)...οι συνηθισμένοι χαλιεντάδες και (αγαπημένοι) βαρετοί μου φίλοι...Αν και σοκαρισμένος ακόμα από όλο το ευχάριστο και συνάμα αιφνίδιο γεγονός... θέλω το επόμενο τραγούδι (από τα μαθητικά μου χρόνια) να το αφιερώσω σε όλες τις παλιές χαμένες φιλικές ψυχές που γνώρισα στην ζωή μου και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά!αλλά μέσω του Χρήστου νωρίτερα, ήρθε.η μεγάλη έκπληξη
, όπου προέκυψε μια άλλη φιλικη γνωριμία από το οικογενειακό του περιβάλλον, έπαθα σόκ, 32 χρόνια είχαν περάσει απο τότε... και εδω επαληθεύεται το ρητό, ότι ο κόσμος είναι μικρός , πολύ μικρός μάλιστα για να μπορείς να του κρυφτείς...
Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει από διηγήσεις του Καφάτου...... ούτε στο κρυφό σχολειό δεν ήταν έτσι!!!
Συζητούσαμε πρόσφατα με τον Κ. κάτι μυστήριες θεωρίες περι σφαιρικού σχήματος της γής.....δεν ξέρω ρε Γιάννη, πολύ τραγηγμένο μου φάνηκε!Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει από διηγήσεις του Καφάτου...![]()