Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.398
Reaction score
27.684
Η metric με την αναβάθμιση δεν είχε phono, και αυτό έκανε τον Γιάννη να περιμένει νέο update. Aρκετά όπως φαίνεται γιατί αναγκάστηκε να πάρει.

Και μετά του βγήκε τις Metric από τη γωνία.
 


Μηνύματα
12.828
Reaction score
10.048
Ρε συ Πετρο, δε διαβαζεις.. . Ε ειπα να παρω ετσι να εχω ενα ακομα
Η metric με την αναβάθμιση δεν είχε phono, και αυτό έκανε τον Γιάννη να περιμένει νέο update. Aρκετά όπως φαίνεται γιατί αναγκάστηκε να πάρει.

Και μετά του βγήκε τις Metric από τη γωνία.
Συγνώμη!! Το είχα ξεχάσει! Αδιάβαστος...
 

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
απ τ αυτι και με τον κηδεμονα σου, η διαλεξε επιλογη να κατσεις εκει στον τοιχο με το ενα ποδι ορθιος, η να γραψεις στον πινακα 100 φορες " οταν η metric βγαλει phono, να ενημερωνει πρωτα μετα απο τοσο καιρο¨!
 











Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
Ειχα την χαρα και την τιμη να μ επισκεφθει για καμια ωριτσα ο αγαπημενος @vastsar , Βασιλης Τσαρουχας, ακουσαμε και τα δυο συστηματα και κυριως το μεγαλο.

ευχαριστω πολυ Βασιλη για την παρεα σου ηταν πολυ ομορφα, αν κ ηταν λιγο συντομο λογω της μικρης αλλα την επομενη θα το χαρουμε ακομα παραπανω!

ελπιζω να το χαρηκες και να σου αρεσαν οι μουσικες που απολαυσαμε





3BBCB5B0-7842-4CD3-ADD8-2F9F746323AC.jpeg


8ADDCC9D-6EC3-493D-84E1-B0B54CFF2975.jpeg


C0430F40-A853-49FA-8E33-EE12EDB4AD9F.jpeg
 

Μηνύματα
4.867
Reaction score
3.925
Βασικα εψαχνα μια δικαιολογια για να παω στον Γιαννη, αυτή βρεθηκε, (τηλεχειρηστηριο :gotcha: ) και τσουπ πεταχτηκα απ εκει (ειμαστε και σχετικα κοντα).

Παντα μ αρεσαν τα ηχεια μεγαλου κυβισμου. Επιβλητικα, δεινουν την τρισδιατη εικονα κι εξαιρετικη εστιαση σκηνης. Ωραιο στακατο μπασο, αλλα και ανεση οδηγησης ολης της περιοχης.

Ετσι για πλακα μετρήσουμε τα db να πιανουν κατι νουμερα που θα ελεγα ότι είναι τελειως απογορευτηκα για οικοδομη, αλλα τα ηχεια ανεβαιναν χαλαρα και φυσικα καπου βαλαμε ένα στοπ, ούτως η αλλως δεν υπηρχε λογος.

Κατά κυριο λογο ο Γιαννης εκανε την επιλογή των κομματιων, ετσι γνωρίζω και καινούριες μουσικες (δεν ηταν λιγα αυτά που δεν τα ηξερα, αλλα μ αρεσαν παρα πολυ).
Την άλλη φορα θα παω με μπλοκ σημειωσεων να γραφω τι ακουω!

Τα παντα από το κινητο, ειπαμε ν ακούσουμε αποκλειστικα ψηφιακο.
Καποια άλλη φορα θα βαλουμε χροιες.
Πικαπ κι ενας μικρος λαμπατος σε στατικη επιδειξη. Μας κοιτουσαν λυπημένα κι ανυπομονα, αλλα δεν τους καναμε τη χαρη :cry:.

Για τον χωρο δεν εχω να πω κατι το ιδιαιτερο. Γνωστος εδώ και καιρο. Το γουστο του Γιαννη μ αρεσει πολύ κι εχει φροντισει ένα σωρο λεπτομέρειες. Εχει συνδιασει την καλαισθησια και την μουσικη απολαυση με τροπο ιδανικο. Και πανω απ όλα μην ξεχναμε ότι είναι σαλονι, καθιστικο.

Να μην παραλείψω ότι ακούσαμε και τα μικρα ενεργα TANNOY στο μικρο γραφειο. Πολύ καλα και πολύ τιμια. Ακουσα και το περιφημο TEMPLOR 10 της presonus.
Αλλα φυσικα εγω ανυπονουσα να παμε στο κυριως συστημα. Στα πιτς φυτηλι χτυπήσαμε και 2-3 κρασάκια. Δεν χορεψαμε (τωρα μεγαλώσαμε και σοβαρευτηκαμε :lol:)

Νομιζω ότι πλεον ο Γιαννης εχει βρει την Ιθακη του.
Πηρε χρονια πολλα αυτό το ταξιδι, και πολλους πειραματισμούς.
Παντα το ταξιδι είναι πολύ ωραιο, ευχαριστες αναμνήσεις, δυστυχως όλα στο χομπυ αυτό εχουν ένα μεγαλο οικονομικο κοστος και σ αρκετες περιπτώσεις πληρωνεις πολλα για επιλογες που μετα μετανιώνεις.
Όμως παντα περναμε ωραια και πανω απ όλα με καλες παρεες.

Σ ευχαριστω Γιαννη για την φιλοξενια, σε περιμενω συντομα σε μενα. :drinks:
 


Μηνύματα
3.764
Reaction score
6.732



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.075
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top