- Reaction score
- 3.265
Απάντηση: Ηχητική βελτίωση!!!!
Οι διαφορές άλλωστε ακούγονται από το τριχίλιαρο και πάνω.
Οι διαφορές άλλωστε ακούγονται από το τριχίλιαρο και πάνω.
Κι εγώ έτσι ήξερα, αλλά φαίνεται η κρίση... :114:Εγινε "εκπτωση"? Απο πεντοχιλιαρο και πανω ηξερα.
Εννοούσα ότι 3 χιλιάρικα κοστίζει η παραγωγή του στο εργοστάσιο. Βέβαια έχεις δίκιο, πέντε χιλιάρικα τελικά θα φτάσει στον καταναλωτή.Εγινε "εκπτωση"? Απο πεντοχιλιαρο και πανω ηξερα.
Όχι, όχι!! Τα ηλεκτρόνια φτάνουν στο πολύπριζο κουραμένα από το ταξίδι. Έχεις κάνει εσύ ποδαρόδρομο Μεγαλόπολη - Αθήνα, να δεις τί εστί βερύκοκκο; Αλήθεια, για Funk και Trash metal ποια ηλεκτρόνια προτιμάτε; Μεγαλόπολης; Πτολεμαΐδας; Καστρακίου; Ακούω απόψεις... :137: :138: :137:Το τελευταίο μέτρο κάνει τη διαφορά. Ο,τι και να βάλεις πριν δεν ενοχλεί τα ηλεκτρονια εκτός κι αν αυτά είχαν υποστεί κάποιο σοκ σε κανά class-D ενισχυτή που λειτουργεί στην περιοχή σου που τροφοδοτείται από τον ίδιο μετασχηματιστή της ΔΕΗ.
Αρκεί να μην κάνουν στάση στην Τρίπολη για γουρουνοπούλα. Μου είχε τύχει και αυτό με δυσάρεστα αποτελέσματα στον ήχο. Πιο παχύς ήχος με πεσμένα άκραΠαντα Μεγαλοπολης, ειναι πιο καμπισια..
Ναι, αν δεν ειναι καλοψημενη εχει τετοια συμπεριφορα, αλλιως εχει μια γλυκα..αλλο πραμα.....ο ηχος..!!Αρκεί να μην κάνουν στάση στην Τρίπολη για γουρουνοπούλα. Μου είχε τύχει και αυτό με δυσάρεστα αποτελέσματα στον ήχο. Πιο παχύς ήχος με πεσμένα άκρα
Να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα λέξη από αυτά που έγραψε εκείνος ο κύριος.Δύσκολα...Και το πρόβλημα είναι οτι ο ενισχυτής δέν παρεμβάλεται γραμμικά στο φάσμα.Δηλαδή κάποιες συχνότητες θα τις αλλάξει αλλιώς με άλλες.Το καλώδιο λοιπόν έχει και αυτό το ρόλο του. "
Αυτος ο ενισχυτης με τι τρεφεται?
Νομιζεις οτι εκεινος καταλαβε?Να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα λέξη από αυτά που έγραψε εκείνος ο κύριος.