Ηχος απο ipod touch 4 gen.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Καλησπερα παιδια. Διαθετω το media player του τιτλου και αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα:
α. Δε μου δινει τη δυνατοτητα να προσθεσω την εφαρμογη Tidal προκειμενου να κατεβασω τις λιστες που εχω φτιαξει για να τις ακουω off line στο αυτοκινητο, μεσω usb θυρας που διαθετει, (Volvo s 60 t4), και απο την επιλογη στη οθονη, media→ipod/iphone.
Και αυτο γιατι δεν το υποστηριζει η τελευταια αναβαθμιση ios που μπορει να δεχθει.
Αντιθετα το spotify το κατεβαζει κανονικα.

Ερωτηση 1η: Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να εγκατασταθει το Tidal στο συγκεκριμενο ipod;

β. Σε δοκιμη που εκανα να παιξω με spoti, συνεχιζει να μην το βλεπει. Χρησιμοποιω ομως καλωδιο συνδεσης, οχι της apple, (εχει χαλασει), αλλα καποιο αλλο, (φορτιση, περασμα μουσικης, video τα κανει κανονικα). Ειδα την τιμη του γνησιου για να το αγορασω, και κοστιζει περιπου 30€.

Ερωτηση 2η: Εχει δοκιμασει καποιος στο αυτοκινητο ipod touch 4 gen με γνησιο καλωδιο, ωστε βεβαιωμενα να ξερω οτι παιζει, για να μη πληρωσω αδικα το 30αρι;
Σημειωστε οτι το iphone της κορης μου, με το γνησιο καλωδιο, το βλεπει και παιζει κανονικα. ( το να της παρω δεν παιζει).

Τελος, δοκιμασα να παιξω με το δικο μου κινητο, (samsung galaxy), οπου εχω εγκατεστημενες και τις δυο εφαρμογες, απο τις δυο επιλογες της οθονης, ipod/iphone, και usb, αλλα ουτε αυτο το βλεπει. Ο μονος τροπος να συνδεθει το κινητο με το αυτοκινητο ειναι μεσω bluetooth, συνδεεται, αλλα ο ηχος ειναι χαλια.
Δοκιμασα και την εισοδο Aux που επισης διαθετει το αυτοκινητο, με μετρια αποτελεσματα επισης, περαν αυτου, δεν μου εμφανιζει τιτλους, λιστες, επιλογη συγκεκριμενου κομματιου. Αρα απορριπτεται και αυτη η επιλογη.
Ετσι περιοριζομαι στο να ακουω μουσικη μονο με στικακι usb, με κομματια που εχω κατεβασει, (mp3), η cd.

Ποσο θα μ' εξυπερετουσε να ειχα τις ανωτερω δυνατοτητες, ειδικα απο Tidal...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ντρεπεσαι να ρωτησεις bre;
ipod touch 2ης γενιας (64gb παρακαλω) επαιζε μια χαρα απο τη usb, και εδειχνε τα τραγουδια στην οθονη.
spotify -tidal παιξε απο το κινητο σου με aux, μια χαρα ειναι, τι θελεις autohiend?
αν θελεις "τετοιο", παρε ενα Fiio που παιζει hirez αρχεια, ειναι και dac, με ΤΕΛΕΙΟ ηχο (δεν σου ειπα οτι ειχα; ), με ΜΕΓΑΛΟ μειον την μικρη οθονη. Δεν ξερω το τελευταιο μοντελο (ακριβουτσικο) με την μεγαλυτερη οθονη πως φαινεται.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..ελα ρε Λακη που θα παιξω απο την Aux, και πως θα αλλαζω φακελλους/κομματια; Προς τα πισω θα παμε δηλαδη;

Εμ αφου σου ειπα να μου δανεισεις το καλωδιο του ipod σου για δοκιμη, και συ την αλλη μερα το πουλησες!

Το θεμα ειναι να βολευτω ετσι, εαν ειναι να αγορασω...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Το ζητησες μετα την πωληση. Και τι βολεμα ζητας, να ...ξεβολευτει ο αλλος;:):):)
Δοκιμασες το κινητο με τη usb;
Φακελους κ κομματια εν ωρα οδηγησης δεν αλλαζουμε. Κανουμε λιστες και φευγουμε!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..το δοκιμασα ρε Λακη, δε παιζει, κανονικα θα επρεπε, σε τι διαφερει απο ενα usb; Δε βλεπει ουτε τη μουσικη που εχω αποθηκευμενη.

Αλλαζω απο το τιμονι, ουδεν προβλημα;)

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Και οι δυο εφαρμογές Tidal και Spotify απαιτούν iOS 9 η νεότερο. Πως γίνεται το ένα ν εγκαθίσταται και το άλλο όχι. Δεν εμφανίζει μήνυμα για εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης το app store;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Και οι δυο εφαρμογές Tidal και Spotify απαιτούν iOS 9 η νεότερο. Πως γίνεται το ένα ν εγκαθίσταται και το άλλο όχι. Δεν εμφανίζει μήνυμα για εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης το app store;
....για το Tidal oντως απαιτειται νεωτερη εκδοση ios, δε θυμαμαι πια ακριβως, παντως νεοτερη απο ios 6 που εχει τωρα.
Το spotify εγκατασταθηκε κανονικα, το βρηκα στο appstore, παιζει. Προφανως ειναι παλαιοτερη εκδοση, την οποια το ios 6 την υποστηριζει..

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Το tidal δεν ειναι τοσο παλιά εφαρμογή για να έχει αρχείο παλιότερων εκδόσεων όπως έχει το Spotify. Το ενα δημιουργήθηκε το 2015 και το άλλο μια δεκαετία νωρίτερα.
Γι αυτο υπάρχει η έκδοση που τρέχει στο iOS 6 του 2012.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Το tidal δεν ειναι τοσο παλιά εφαρμογή για να έχει αρχείο παλιότερων εκδόσεων όπως έχει το Spotify. Το ενα δημιουργήθηκε το 2015 και το άλλο μια δεκαετία νωρίτερα.
Γι αυτο υπάρχει η έκδοση που τρέχει στο iOS 6 του 2012.
..λογικο, απολυτως λογικο.
Μου κανει εντυπωση παντως γιατι δε βλεπει το κινητο, εαν το εβλεπε θα ειχα λυσει το ζητημα. Εψαξα να δω εαν υποστηριζει και android εκτος απο ios, αλλα δε βρηκα κατι, τουλαχιστον στο εγχειριδιο του αυτοκινητου. Θα δω...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Δοκλιμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή neutron και παίξε από το usb
[DOUBLEPOST=1510730714][/DOUBLEPOST]Επίσης μπορείς να συνδέσεις στην εργοστασιακή aux ένα bluetooth με aptx, εφόσον έχει aptx και το κινητό σου θα παίζει αρκετά καλά, τα iphone δεν έχουν!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..μολις την κατεβασα στο κινητο. Δεν εχω βεβαια μουσικη αποθηκευμενη μουσικη, αυτο που μ' ενδιαφερει ειναι να παιζει off line tidal, η spoti. Θα κατεβω να το δοκιμασω, εχω λιστες εκει.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..δυστυχως συνεχιζει να μην το βλεπει το αυτοκινητο. To samsung tablet το βλεπει ο media pleyer του αυτοκινητου σου; το διαβαζει;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Καλημερα παιδια και καλη χρονια.

Επανερχομαι στο θεμα, καθως εως σημερα, παρα τις προσπαθειες μου, δε κατατορθωσα να δωσω ηχο απο το ipod 4 gen στο αυτοκινητο μεσω της usb. Ψαχνοντας, ειδα το παρακατω link:https://support.apple.com/el-gr/HT202044, και πιο συγκεκριμενα στην παρακατω ενοτητα που αναφερεται:

"Για συσκευές iOS με βύσματα βάσης 30 ακίδων

Δεν ειμαι σιγουρος εαν το ερμηνευω σωστα, νομιζετε οτι απαιτειται ο μετατροπεας a1422, ωστε να δωσει επιτελους ηχο το 30pin καλωδιο μεσω της usb του αυτοκινητου;
Αυτο λεει;

Υ.Γ. Η apple δεν ειναι σε θεση να εγγυηθει οτι θα παιξει, δεδομενου οτι προκειται για ενα κατηργημενο προιον. Για αγορα βεβαια υπαρχει στο ebay...
[DOUBLEPOST=1515147731][/DOUBLEPOST]..συγχωρεστε με, το πρωτο link που ανοιγει ειναι αυτο: https://www.apple.com/shop/product/mc552am/b/apple-vga-adapter
[DOUBLEPOST=1515147907][/DOUBLEPOST]..και αυτο, στο οποιο εχει την περιγραφη του τι μπορεις να κανεις με διαφορους ανταπτορες: https://support.apple.com/el-gr/HT202044

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo