Ηχος απο PC σε TV με συνδεση DVI to HDMI

Reaction score
0
γεια σας παιδια... εχτες μετα απο πολυυυυυυυυυυ καιρο μιας και δεν ασχολουμαι εκανα ενα update στους drivers της καρτας γραφικων.
Μεχρι τωρα εχω ηχο απο το PC με τα δικα του ηχεια και μεσω μιας καρτας ηχου που εχω βαλει και την εχω συνδεσει με εναν ενυσχητη με οπτικη ινα.
Στο θεμα μας:cool_11: οταν περαεσα τους drivers μου πεταξε ενα μηνυμα οτι εχω συνδεσει την οθονη (philips 42" LCD) με HDMI to DVI αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι τι ελεγε ακριβως αλλα οτι μπορω να εχω ηχο μεσω του HDMI καλωδιου. πατησα οκ αλλα πεταξε καποιο error. σορρυ για τις ελειπες πληροφοριες αλλα δεν εδωσα σημασια. Μετα ομως απο αρκετα παραπονα τον "γυρω" οτι ειναι δυνατα ο ηχος (μιας και ειναι συνδεμενο με 8.2 δλδ 1200watt rms + 500 watt suba) ειπα να ρωτησω μπας και καταφερω να ακουω τον ηχο μονο απο την οθονη ετσι ωστε να μην πολυανοιγω και τον ενυσχητη.

P.S. κατι ασχετο... οταν βλεπω τηλεωραση και μετα βαζω το HDMI δηλαδη εκει που εχω συνδεσει το PC μερικεσ φορες ακουγεται ηχος απο το καναλι που εβλεπα πριν... ειναι λογικο? ειναι προβλημα ? υπαρχει λυση ?

ευχαριστω και σορρυ για την πολυλογια, τον ψωνισμο και την ενοχληση :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης