Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Ευχαριστώ πολύ όλους σας από καρδιάς.
Το να σου προσφέρουν ένα life time achievement -όπως στους καλλιτέχνες-είναι ένας εύσχημος τρόπος να σε συνταξιοδοτούν.
Έλα όμως που συνέχεια μου την αρνείται ο καθρέφτης μου όταν την ζητάω.
Τελικά είναι σπουδαίο να καταφέρνεις να κάνεις το αγαπημένο σου χόμπυ σου επάγγελμα και νομίζω οτι αυτό ισχύει για τους περισσότερους συναδέλφους. Και όπως είπα και σ' αυτούς που παραβρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ, είμαστε όλοι τυχεροί διότι
μ' αυτή μας την αγάπη δεν προσέχουμε τι λεφτά βγάζουμε.
Συγχαρητήρια!Γιατί εσύ κατόρθωσες και ψηλά να πας και τη Γη να κοιτάξεις από κει πάνω και να δεις προφανώς όσους σε πίκραναν πόσο μικροί φαίνονται...
[youtube]8gTE2wtPwbM[/youtube]

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Συγχαρητήρια!Γιατί εσύ κατόρθωσες και ψηλά να πας και τη Γη να κοιτάξεις από κει πάνω και να δεις προφανώς όσους σε πίκραναν πόσο μικροί φαίνονται...
[youtube]8gTE2wtPwbM[/youtube]
Έχεις δίκιο, καλό είναι να τους βλέπεις αυτούς μικρούς κι ασήμαντούς από κει πάνω, αλλά να έχεις κοντά και δίπλα όσους
σ' αγαπούν και θεωρείς φίλους σου.
Και μια και άκουσα το κομμάτι, έχω να επισημάνω την διαφορά μεγέθους του γερογύφτου του '60 από τον ντίβο του '09.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Έχεις δίκιο, καλό είναι να τους βλέπεις αυτούς μικρούς κι ασήμαντούς από κει πάνω, αλλά να έχεις κοντά και δίπλα όσους
σ' αγαπούν και θεωρείς φίλους σου.
Και μια και άκουσα το κομμάτι, έχω να επισημάνω την διαφορά μεγέθους του γερογύφτου του '60 από τον ντίβο του '09.
Έτσι είναι η ζωή...Μιά διαρκής αλληλεπίδραση μεταξύ ΄΄γερογύφτων΄΄ και ΄΄νεοντίβων΄΄...:612:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.903
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Έτσι είναι η ζωή...Μιά διαρκής αλληλεπίδραση μεταξύ ΄΄γερογύφτων΄΄ και ΄΄νεοντίβων΄΄...:612:
:143::142:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Νομίζω οτι έχεις άδικο.
Οι γέρο- δεν δέχονται καμμία επίδραση ευτυχώς,
και οι ντίβοι δεν καταφέρνουν να δεχτούν δυστυχώς.
Έλλειμα ταλέντου!.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Νομίζω οτι έχεις άδικο.
Οι γέρο- δεν δέχονται καμμία επίδραση ευτυχώς,
και οι ντίβοι δεν καταφέρνουν να δεχτούν δυστυχώς.
Έλλειμα ταλέντου!.
Ίσως η πείρα στο μέλλον να με κάνει ν'αλλάξω γνώμη...Προς το παρόν αυτό που έχω δει,είναι αυτό που σου γραψα.
Απλά οι ΄΄γερο-΄΄ και οι ΄΄ντίβοι΄΄ δεν έχουν κατ'ανάγκη ηλικία γιατί γέρος μπορεί κάποιος να νιώθει και από τα είκοσί του χρόνια.
Οι δε ντίβοι ζουν στο δικό τους κόσμο και δε θα καταλάβουν ποτέ το τι τους αφορά.Εκτιμώ όμως τη γνώμη σου και θα τη λάβω υπόψιν...

Reaction score
1.845

... Οι γέρο- δεν δέχονται καμμία επίδραση ευτυχώς ...
Αυτό το λες με το πνεύμα της γνωστής παροιμίας;

Παλιός γάιδαρος καινούργια περπατησιά δεν μαθαίνει,​
ή, στα φραγκολεβαντίνικα :107:
you can not teach an old dog new tricks.​
:403:

Reaction score
40
Απάντηση: Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την βράβευσή σας.!!

Reaction score
3

Και τα δικά μου ...

Παράλειψη που δεν τα εξέφρασα μέχρι τώρα...:120:

Reaction score
2.558
Φίλε Θέμη μια που συναντιόμαστε κάθε 30 χρόνια είμαι σίγουρος ότι το 2039 θα έχεις γεμίσει τιμητικές διακρίσεις αλλά και λεφτά. Καλά νάμαστε....
(φίλος-πελάτης από το 1979)

Reaction score
5

Νίκο σωστός!:615:

Κύριε Θέμη, συγχαρητήρια και εγγράφως από εμένα αλλά και από τον Ανδρέα.:622:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ !!!

Όχι Ανέμελε δεν εννοούσα αυτό, αλλά οτι ένας παλιός καλλιτέχνης δεν έχει τίποτε να πάρει από έναν "αβασάνιστο" προιόν των λαικών επιτυχιών του σήμερα, συχνά όμως διακρίνει και θαυμάζει ταλαντούχους νέους. Αυτοί οι νέοι καλλιτέχνες μένει να μπορούν να κάτσουν δίπλα στούς παλιούς, όχι για να αντιγράψουν αλλά για να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Φίλε Θέμη μια που συναντιόμαστε κάθε 30 χρόνια είμαι σίγουρος ότι το 2039 θα έχεις γεμίσει τιμητικές διακρίσεις αλλά και λεφτά. Καλά νάμαστε....
(φίλος-πελάτης από το 1979)
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Γιατί όμως κάθε 30 χρόνια, τι μας εμπόδισε νωρίτερα? τώρα?

Reaction score
1.845

Όχι Ανέμελε δεν εννοούσα αυτό, αλλά οτι ένας παλιός καλλιτέχνης δεν έχει τίποτε να πάρει από έναν "αβασάνιστο" προιόν των λαικών επιτυχιών του σήμερα, συχνά όμως διακρίνει και θαυμάζει ταλαντούχους νέους. Αυτοί οι νέοι καλλιτέχνες μένει να μπορούν να κάτσουν δίπλα στούς παλιούς, όχι για να αντιγράψουν αλλά για να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν.
Αυτά τα συμμερίζομαι απόλυτα. :444: Οι νέοι καλλιτέχνες, στην πλειοψηφία τους, με έχουν απογοητεύσει, ειδικά οι φιρμάτοι. Γιατί στόχος τους δεν είναι η τέχνη, αλλά η συσσώρευση πλούτου, δυστυχώς. Χαριστικά και άδικα παίρνουν το προσωνύμιο καλλιτέχνες. :126:
Νίκο σωστός!:615: ...
Λέγομαι Δημήτρης, αλλά δεν πειράζει. Τώρα όμως που με βάφτισες, και έχουμε μπροστά μας γιορτάδες, να δω τι παπουτσάκια μου αρέσουν, να μου τα πάρεις δώρο, νονέ! :119:

Reaction score
8
Επιτελους, καποιοι αναγνωρισαν την συμβολη ενος τεχνικου (καλλιτεχνη) στο χωρο της μουσικης.

Θεμη, Θερμα συγχρητηρια. Ευχομαι ακομα μεγαλυτερες διακρισεις.

:607::622::607:

Reaction score
1

Συγχαρητήρια στο κο Θέμη που πάλι, όπως και πέρσι μας παρουσίασε ένα σύστημα με πολύ καλό ήχο και λογική τιμή.

Πάντα τέτοια !

Reaction score
4
Απλότητα, αμεσότητα, ανυστερόβουλο πνεύμα, ανοιχτή αντίληψη, προθυμία για βοήθεια. Τον γνώρισα για είκοσι λεπτά και μου έφτασε. Χαίρομαι που επιτέλους φαίνεται όλοι να συμφωνούμε σε μια ανθρώπινη ποιότητα που ξεχωρίζει. Και λυπάμαι να πω ότι δεν είναι μια εικόνα που συναντάει κανείς συχνά στον χώρο.
Και από μένα τα ειλικρινή, θερμά μου συγχαρητήρια.

Reaction score
3.582

Ενας-ένας παιδιά γιατί έχει ανέβει πολυ η θερμοκρασία :120:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.119
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON