Η Δ.Ο. πάει διακοπές...

Reaction score
164
:bravo:
Μπράβο λοιπόν στους ΖΖΖΖΖούπερ μοντερέιτορς!
Καλή επιτυχία παιδιά! Και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι σας (για να έχετε πάντα δουλειά! :happy_8: )
Σιδεροκέφαλοι! :bravo:

Reaction score
49
Θα είμαι στη θέση μου τις μέρες των διακοπών!!
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας......(να κοιμάστε ντυμένοι πάντως....ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....:happy_5: :happy_5: :happy_5: )

Και επειδή στο Αραράτ δεν υπάρχουν τράπεζες μου επιβεβαίωσε ο Νώε ότι όλα είναι πληρωμένα και τακτοποιημένα!! :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1"

Πάω να ξεσκεπάσω το τάνκ.....Σπύρο ετοίμασε και το δικό σου.....:happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Δ.Ο. πάει διακοπές...

Αύξηση δε βλέπω, ούτε αναφέρεται κάτω από το όνομά μας για να μπορούμε να διεκδικήσουμε την αύξηση!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5:
:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΠΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΔΑΡΑ ΓΑΛΑ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΞ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Ν.Α.Τ. ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΦ.ΝΜΧ. (αν παρεις φραγκο να με χεσεις)

Reaction score
14
Απάντηση: Η Δ.Ο. πάει διακοπές...

off topic

Καλημέρα από Γερμανία. Εδω κάνει λίγο κρυο, πάντως η autobahn είναι αρκετά καλή.

Η συνέχεια όταν έρθω...:happy_4:

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster