Η Ευρώπη αποκτά το δικό της HD DVD Promotional Group

Reaction score
6

Σε μια συνέντευξη τύπου στην έκθεση Cebit 2007 διάφορα film studios και άλλες εταιρείες όπως η Studio Canal, η Universal, η Toshiba και η Microsoft ανακοίνωσαν την ίδρυση του Ευρωπαϊκού HD DVD Promotional Group. Ο στόχος αυτού του οργανισμού θα είναι να προωθήσει το hd dvd σε film studios, διανομείς ταινιών, εταιρείες ηλεκτρονικών, κατασκευαστές υπολογιστών και εταιρειών IT που αφορούν κυρίως την Ευρωπαϊκή αγορά. Το επίσημο site του HD DVD Promotional Group είναι το HDDVDEurope.com .

πηγη hdblog.gr

Και λεω τώρα εγω με το φτωχό μου μυαλό, πως ισως με την ίδρυση αυτου του γκρουπ δουμε σύντομα ελληνικούς υπότιτλους σε HD-DVD.
Μην ξεχνάτε πως και η Sony εχει κατι παρόμοιo στην χωρα μας.

Reaction score
0
Απάντηση: Η Ευρώπη αποκτά το δικό της HD DVD Promotional Group

Και λεω τώρα εγω με το φτωχό μου μυαλό, πως ισως με την ίδρυση αυτου του γκρουπ δουμε σύντομα ελληνικούς υπότιτλους σε HD-DVD.
Μην ξεχνάτε πως και η Sony εχει κατι παρόμοιo στην χωρα μας.
Η Sony δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο λόγο της ειδικής συμφωνίας της Sony Pictures με τιην ελληνική αντιπροσωπία χάρη στην οποία όλοι οι ευρωπαικοί τίτλοι της θα έχουν ελληνικά....:happy_6:

Reaction score
0
Το αμερικάνικο Identity πάντως έχει χίλιους δυο υπότιτλους καθώς και ελληνικά!

Reaction score
0
Η αδράνεια που επέδειξαν οι υποστηρικτές του HD-DVD στην Ευρώπη είναι ασυγχώρητη. Η Sony έκανε τη μία βλακεία μετά την άλλη, με κορυφαία όλων την τετράμηνη καθυστέρηση του PS3 και οι άλλοι αντί να το εκμεταλλευθούν κάθονταν.
Και τώρα, ενώ έχουν πέσει 1 εκατομμύριο PS3 στην αγορά της Ευρώπης και κοντεύουν να πουληθούν αποφάσισαν να φτιάξουν το promotional group. Κάλλιο αργά παρά ποτέ ή too little too late?

Reaction score
14
Το αμερικάνικο Identity πάντως έχει χίλιους δυο υπότιτλους καθώς και ελληνικά!

πού το είδες? δεν ξέρω καν αν είναι all region...στο amazon δεν λένε...

Reaction score
0
Η αδράνεια που επέδειξαν οι υποστηρικτές του HD-DVD στην Ευρώπη είναι ασυγχώρητη. Η Sony έκανε τη μία βλακεία μετά την άλλη, με κορυφαία όλων την τετράμηνη καθυστέρηση του PS3 και οι άλλοι αντί να το εκμεταλλευθούν κάθονταν.
Και τώρα, ενώ έχουν πέσει 1 εκατομμύριο PS3 στην αγορά της Ευρώπης και κοντεύουν να πουληθούν αποφάσισαν να φτιάξουν το promotional group. Κάλλιο αργά παρά ποτέ ή too little too late?
Κάλα το θέτεις! Συμφωνώ μαζί σου. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι πλέον αργά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494