Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Απλά:
:rei:
:rei:
:cool_4:Κανείς όμως δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες του.....
Πάντα υπάρχουν περιθώρεια βελτίωσης!!!
Η καλοπροαίρετη κριτική πρέπει να είναι καλοδεχούμενη και να βοηθάει κάθε πλευρά!
Συχνα, περα απο τα συγχαρητηρια, γινομαι και αποδεκτης καποιων παραπονων που αφορουν το AVSite
-Πιανουν την πλακα και χαλανε τα θεματα
-Ειναι πολυ παρειστικο
-Ασχολουνατι ολη μερα στο φωνοκουτο και την ΔΟΘ αντι να ασχοληθουν με την τεχνικη φυση της σελιδας
Κοίταξε......το ότι είσαι ένας απ' αυτούς είναι το μόνο σίγουρο......"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :happy_8:θα ηθελα να ξερω ποια ειναι τα αυτα ρεμαλια τελικά, που κανουν πλακα και γραφουν συνεχεια στο φωνοκουτο!!!!!!!!!!!!!!!! :happy_8: :happy_8:
(τελικα γεμισε ο κοσμος με ρουφιανους).... :cool_11: :cool_11: :cool_11:Κοίταξε......το ότι είσαι ένας απ' αυτούς είναι το μόνο σίγουρο......"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :happy_8:
:respect:(τελικα γεμισε ο κοσμος με ρουφιανους).... :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Θα παραξενευτήκατε τι τίτλος είναι αυτός εεεε?
Και όμως είναι το πρώτο που μου ήρθε στο νού.................
Αδέλφια σας ευχαριστώ για ότι βοήθεια μου έχετε δώσει και για ότι βοήθεια θα μου δώσετε.. είναι πολύτιμη!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ακόμη κι εγώ που δεν είμαι ενεργό μέλος έχω βοηθηθεί πολύ από τα λίγα που διάβασα ως τώρα.
Συνήθως μπαίνω από άλλο PC. Και σας διαβάζω πολύ όλους.
Ωραίο σάιτ ρε παιδιά, το χαίρομαι και μπράβο κι από μένα.