Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Προσωπικά νιώθω πολύ ιδιαίτερα μετά το μήνυμα του Γιάννη καθώς θυμάμαι εκείνο το τηλεφώνημα πριν 3 χρόνια και την πρώτη φορά που μπήκα στο avsite και ήμουν το Νο 3 μέλος...

Είχαμε πει εκείνες τις ημέρες ότι θα χτίσουμε ένα διαφορετικό φόρουμ, πιο ανεχτικό, πιο φιλικό, πιο καλοπροαίρετο από όσα είχαμε επισκεφθεί ή είμασταν μέλη μέχρι τότε... θα δημιουργούσαμε μια μεγάλη παρέα και όχι απλά ένα ακόμα φόρουμ...

Ελπίζω κάθε μέρα να φτάνουμε και πιο κοντά σε αυτόν το στόχο...

Reaction score
1
Κανείς όμως δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες του.....
Πάντα υπάρχουν περιθώρεια βελτίωσης!!!
Η καλοπροαίρετη κριτική πρέπει να είναι καλοδεχούμενη και να βοηθάει κάθε πλευρά!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Κανείς όμως δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες του.....
Πάντα υπάρχουν περιθώρεια βελτίωσης!!!
Η καλοπροαίρετη κριτική πρέπει να είναι καλοδεχούμενη και να βοηθάει κάθε πλευρά!
:cool_4:

Reaction score
0
Όταν πρώτο μπήκα και εγώ στο AVSITE δεν σας κρύβω ότι το πρώτο μου post το έστειλα παράλληλα και σε άλλο γνωστό forum. Ο τρόπος αντιμετώπισης και η "ζεστασιά¨ που συνάντησα εδώ ήταν οι λόγοι που με κράτησαν και με κρατάν ακόμα εδώ. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η θετική αντιμετώπιση των θεμάτων από τον ιδρυτή του site και η αμερόληπτη και ειλικρινή του στάση.

Απλά επιτρέψατε μου να αναφέρω και την διαφωνία μου (καλοπροαίρετα πάντα).
Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν πάρα πολλά άτομα με γνώσεις γύρο από το αντικείμενο. Ας ξοδέψουν λιγότερο χρόνο στις διαμάχες πού κατά καιρούς έχουν και να αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο δίνοντας απαντήσεις σε απορίες που όλοι έχουμε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό δε γίνεται). Και ένα δεύτερο, επέτρεψε μου dream να διαφωνήσω με μια και μόνο άποψη σου στο αρχικό σου post και είναι η ακόλουθη:

"...η οθόνη προβολής μου κάηκε (Ετσι νόμιζα) ο Βασίλης Τσαντουλής αμεσα με εφερε σε επαφή με τον αντιπρόσωπο και ολα δουλευουν τώρα ρολόι...¨"

Απλά θα ήταν καλύτερο να επικεντρωθούμε σε γενικότερες μορφές επίλυσης προβλημάτων και όχι σε ειδικές. Τις αναφέρω ως ειδικές για το λόγω ότι δεν είναι εφαρμόσιμες προς όλους μας. Θέλω δηλαδή να πω ότι αν το ίδιο πρόβλημα δημιουργηθεί σε 15 - 20 άτομα δεν θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να μιλήσουμε με τον αντιπρόσωπο και να επιλυθεί το πρόβλημα αμεσα. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός.

Αυτά και από μένα καλοπροαίρετα πάντα και με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε! :cool_4:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Mπαμπα ΤΑΡΤΟΥΦΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑς ΣΟΥ!!!!!!!!!ΑΝΤΕ να παρει και απο σενα το ψωνιο και να σου ζηταει συνεχεια ευρα για προβολια-playstation-mp3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eχω και γω τον 2ο γιοκα μου που ειναι 3 μηνων και συνεχεια κοιταει το το ταβανι τον ΟΠΤΟΜΑ σαν να μου λεει......πατελα αμα μεγαλωσω ετοιμασου για ξηλωμα!!!!!!!!Θελω εναν καλλιτερο στο δωματιο μου για να βλεπουμε κανενα ταινιακι με τα γκομενακια!!!!!!!!!!!!!!!!
Να μας ζησουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Συχνα, περα απο τα συγχαρητηρια, γινομαι και αποδεκτης καποιων παραπονων που αφορουν το AVSite
-Πιανουν την πλακα και χαλανε τα θεματα
-Ειναι πολυ παρειστικο
-Ασχολουνατι ολη μερα στο φωνοκουτο και την ΔΟΘ αντι να ασχοληθουν με την τεχνικη φυση της σελιδας

θα ηθελα να ξερω ποια ειναι τα ρεμαλια αυτα τελικά, που κανουν πλακα και γραφουν συνεχεια στο φωνοκουτο!!!!!!!!!!!!!!!! :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

θα ηθελα να ξερω ποια ειναι τα αυτα ρεμαλια τελικά, που κανουν πλακα και γραφουν συνεχεια στο φωνοκουτο!!!!!!!!!!!!!!!! :happy_8: :happy_8:
Κοίταξε......το ότι είσαι ένας απ' αυτούς είναι το μόνο σίγουρο......"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :happy_8:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

Κοίταξε......το ότι είσαι ένας απ' αυτούς είναι το μόνο σίγουρο......"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :happy_8:
(τελικα γεμισε ο κοσμος με ρουφιανους).... :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
vlasi σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Το καμάρι μου έγινε σήμερα 5 μηνών!

Να σου ζήσουν οι γιοι σου να 'σαι καλά να τους καμαρώνεις!

Άντε και πολύτεκνος :happy_8: με μια κορούλα πλέον.

Reaction score
0
Δε μπορώ να συμφωνήσω περισότερο.
Απλά θα πω ότι πριν από λίγες μέρες βρέθηκα στη Πάτρα και ειλικρινά σκεφτόμουνα να ψάξω να βρω το Δημητρόπουλο και απλά δε τόκανα γιατί σκέφτηκα "τι χρωστάει τώρα ο άνθρωπος"
Απλά είμαι χαρούμενος που ανήκω εδώ μέσα...

Reaction score
10
Κατω τα χερια απο το φωνοκουτο.....
Δηλαδη τι θελετε να μας σπρωξετε στην ανεργια ?
Επιστημονες, γιατροι , Βασιλεις και κυριως τι θα πειτε στο Johnny που ξενυχταει καθε βραδυ για να κλειδωσει ? και αυτον στο δρομο ?
Εμπρος στο δρομο που χαραξαν τα ρεμαλια ...:cool_1:

Υ.Γ. Γιαννη, προσεχε βρε παιδι μου την οθονη σου μη σου ξαναχαλασει ....ειμαστε και ευαισθητοι ανθρωποι

Reaction score
14
Θα παραξενευτήκατε τι τίτλος είναι αυτός εεεε?

Και όμως είναι το πρώτο που μου ήρθε στο νού.................
Αδέλφια σας ευχαριστώ για ότι βοήθεια μου έχετε δώσει και για ότι βοήθεια θα μου δώσετε.. είναι πολύτιμη!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΟΚ.

Λέγε. Τι θες; :happy_8: :cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

Ακόμη κι εγώ που δεν είμαι ενεργό μέλος έχω βοηθηθεί πολύ από τα λίγα που διάβασα ως τώρα.
Συνήθως μπαίνω από άλλο PC. Και σας διαβάζω πολύ όλους.
Ωραίο σάιτ ρε παιδιά, το χαίρομαι και μπράβο κι από μένα.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

Ακόμη κι εγώ που δεν είμαι ενεργό μέλος έχω βοηθηθεί πολύ από τα λίγα που διάβασα ως τώρα.
Συνήθως μπαίνω από άλλο PC. Και σας διαβάζω πολύ όλους.
Ωραίο σάιτ ρε παιδιά, το χαίρομαι και μπράβο κι από μένα.

να είσαι καλά τα λόγια απο ενα νέο μέλος μετράνε διπλά και τριπλά. Σε ευχαριστούμε και σε καλοσορίζουμε:cool_4: :cool_4: :cool_4:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Η ΖΩΗ χωρίς το AVSITE

Οπως ξαναειπα :" μεγαλα παιδια ειναι εδω μεσα...":happy_4:

Reaction score
1
Νιώθω σαν και εσένα σε Γιάννη και χάρηκα πολύ που στο άσχετο κατέβηκα Αθηνά και βρεθήκαμε από κοντά (όλοι μαζί οι βλαμμένοι δηλαδή). Αυτό το έχω ξανανιώσει μόνο μία φορά σε ένα φόρουμ του εξωτερικού και μια άλλη φορά που κάπνισα κάτι με παράξενο χρώμα… :crazy_3:

Παιδιαααααα; Άντε ένα group hug για τον Γιάννη μας!:bravo:

Θα κλείσω όπως κλείνω πάντα στο άλλο site (Peter Gabriel official Forum)

Kisses & Hugs to all!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.497
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus